Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok kritikában ilyen szellemi magaslatokat meghódító filmnek állítják be, miközben csak egy történetet mutat be szép csilli-villin túlmutató tartalom nélkül..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
😞
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
De inkább már arról tárgyaljunk, hogy a Pusztító, a Kommandó, a Dupla Dinamit, Leszámolás Kis Tokyoban miért százszor minõségibb filmek, mint bármelyik Feláldozhatók. 😄
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
szegény Nolan, tuti nem tud már aludni ma 😊) de most õ ugrott be hirtelen ismét
csupán azért nehezen emészthetõ és olyan film, amibe mindenki azt akar belelátni amit kíván, mert nincsenek kimondva a metafórák és nincsen leírva, ismét kimondva minden kapcsolat....pl meglepõdnél, hogy hányan nem látják, hogy a feleséget a 21. századból a jövõbeli fa szimbolizálja(erre mindkét idõsíkban van utalás), a könyvben pedig maga spanyolország, a daganat meg az inkvizítor...
de azért az odaböfögéstõl távol áll, nem egy 20-19. századi vers, amit megírt egy "nagyszerû" költõnk,aki aztán ha most látná, hogy elemezik a kortársak azt, nézne nagyokat, mert csak részegen, szerelmes szívfájdalommal írt valamit, csak hogy tudjon másnapra kenyeret venni
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- az hogy elõször egy katyvasz volt az tény 😄 valami szerelmes több létsíkon, idõvonalon áttartó szerelem brrr
- másodszor hogy a faszi nem tudja elfogadni felesége lassú halálát, aki ír ugye egy könyvet ezért neki és a végén egy kis sci-fivel megspékelve, happy end a vége mert eljutnak az újjászületés pontjába
- harmadjára a könyves rész ua, DE igazából a haldokló felesége a múlt, a buborék meg egy hallucináció és igazából a fõhõs haldoklik a kórházban, van is egy tiszta jelenet, mikor meglátja magát, emellett pár utalás, hogy ül valahol, felnéz és meglátja a fényt az alagút végén...szal a haláltól való félelmünkrõl szól, amitõl haláláig nem sikerül szabadulni, a buborék útja a maja túlvilágra tulajdonképpen az õ útja a túlvilágra, ahol a kapuban már nem fél és elfogadja a sorsát, mikor mosolyogva, sírva mondja hogy "meg fogok halni"...semmi idõutazás, semmi reinkarnáció, semmi elixír felfedezés, csak egy haldokló lázálmai feleségérõl és a haláltól való félelmérõl
de olvasgattam utána még, elvileg úgy is lehet értelmezni ez által, hogy a feleség és a férj nem is létezett, hanem egy személy van csak és a két szereplõ a haldokló két agyféltekét szimbolizálja, a férfi a racionális, aki küzd, mindig megoldást keresve, a nõ a kreatív, aki elfogadja és próbálja elfogadhatóvá tenni a halált mindenféle mesékkel
szóval ja, komplexitása felér egy könyvvel, nem nagyzolok, nekem is kellett 3 megtekintés, hogy értsem ám
Ez mellett a zene és a látványvilág összhangja, amibe nem hiszem, hogy létezik ember, aki bele merne kötni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de ma megnéztem újra a Fountain-t és ja...ehm, jó hogy újra néztem
Ugyanígy azoknak is akik szerint a Burton vonal lett hasonló😊
A Fountain c. filmhez pedig kell egy hangulat, nemúgyvan za leülök egy nagy tál babgulyás után nézni vmit, nekik ajánlom a Maunika show egy régebbi epizódját.
Igazából senki nem utálja itt Nolant, jó kis akciófilmet csinált, igaz kár hogy elment b/c kategóriába a harmadik résszel, de ez más kérdés.
De ügyes ez Nolan.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ennél pofátlanabb már csak a hangover 2 volt, meg az austin powers 2 pl
Valaki meg szimplán buta...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ez az egész Batman karakter egy vicc, de Nolan legalább tálalhatóvá tette.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
egyedül negatívum, hogy a spanyol sztori nem annyira lebilincselõ számomra
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
The Fountain (2006) -> 11/10
Más: ezt a Disney-féle szankciót teljesen felesleges izmozásnak tartom. Még ha jogos is, de értelmetlen. Jövõ héten akkor majd a ruszkik, utána az angolok kapnak hasonló büntit? Mert ha következetesek lennének elõbb-utóbb mindenkinek ki kellene osztani az egy hetes warnt. Akkor meg kis idõ, és ugyanott leszünk, ahonnan elindultunk. De kíváncsi vagyok vajon minden kamerás rilíz esetében ilyen alaposak? Mert azt nem akarom elhinni, hogy még soha, semmikor nem történt olyan, hogy az elsõ illegális verziót nem az USA-ból rakták föl. Olyankor mi lenne a bünti? Undorító ez az egész, "csakkésõbbnézhetitekmertrosszakvagytokdeazénézzétekmegsokanmertbevételtakarunk", kb ezt kommunikálja most a Disney, röviden. Most majdnem kicsúszott a zs-betûs szó... valami cifra jelzõs szerkezetbe foglalva.
Kíváncsi vagyok rá, melyik félõrültnek lesz elõször olyan ötlete, hogy kéne egy Fight club 2-t csinálni. 😄
Nekem amúgy Nolan már egy ideje kamu-szagú. Utolsó jó nembatman-es filmje a The prestige volt és ha nem lenne a zseniális Memento akkor egyszeri véletlennek gondolnám.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
pontozás: 6/10 a három film osztozkodhat rajta..
Hiányzott az is, hogy a piti bûnözõk összehugyozzák magukat, amikor meglátják a denevérembert, és csak a hasonlóan elmebeteg lények engedhessék meg maguknak, hogy méltó ellenfelei lehessenek.
Batman és Joker közti összecsapások is baromi unalmasak, valahogy nem jön át semmi feszültség, meg hogy most épp egy epic karakter veri a falba egy másik epic karakter arcát. Teljesen indokolatlan jelenetek...
btw elõzetesek nézése kétlem h rontott volna rajta valamit, tekintve h SEMMI nem derül ki belõlük <#idiota>#idiota>
#75297: Johnny Cash-t és annak a filmnek a fõcímét *nem lehet ütni* <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Gotham nekem is illúzióromboló volt, én egy Batman filmet szeretnék a Dark citys feeling miatt is nézni, ez pedig egy az egyben hiányzott talán mindhárom filmbõl. Nekem a 89-es Batman film etalon, mondjuk a többire annyira nem is emlékszem.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''