[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Jégvarázs (Disney)
Na ez nagyon szép iparos munka, de valahogy nem fogott meg, sőt a daloktól kirázott a "hideg" (lehet ez volt a cél). Pediglen én disney rfilmeket csipázom nagyon (egy időben gyűjtöttem is őket és a soundtrackeket gyáriban, angolul és magyarul is). Valahogy a sztori is olyan nyögvenyelős, pláne az "óriási" fordulattal. A szereplők motivációja érthető is, meg nem is, de pl. a hóembertől magam alá rosáltam, az MINEK (nagyon gáz, pláne a beachdalos rész)?! Az egészben nincsenek erős jellemek, különleges karakterek. Rengeteg potenciál van/volt benne, de kb. semmit sem használnak ki. Se füle, se farka, se semmi. Semmilyen az egész, pedig majdnem jól kezdődik. Nagyon durva dárkos kis rajzfilmet lehetett volna ebből összerittyenteni. DE ehelyett borzasztó lekvár lett. Még a szereplők szenvedését sem lehet értékelni, mert sablonos és egy dimenziós. Nem tudsz velük azonosulni, Már majdnem, deee nem, mégsem... Pedig majdnem, mindig ott az a fránya majdnem, de nem jön össze.
Az animáció tűrhető, karakterek olyan semmilyenek, a technika lenyűgözően szépen működik, ahogy annak lennie is kell 2014-ben. De a 3d-s srácok sem mentik meg ezt a valamit.