1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Állítólag a regényben sok minden megvan magyarázva. Bár ez sosem mentesít egy filmet, mert a filmnek önmagában kell működni, nem pedig utánaolvasással kiegészítve.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem az agyam leginkább attól dobta el a szíjat, hogy egy alapvetően a hőmérséklet miatt élhetetlen világban, nem figyelik a hőmérsékletet! Mert ugye csak a szerencsétlenségnek köszönhetően derül ki, hogy már nincs is olyan hideg. Mielőtt azzal jönne valaki, hogy biztos Ed Harris valami mini diktátor akart lenni, hát az sem igaz, mert ugyebár keresett egy következő vezért Chris Evans személyében.
    Meg a folyamatos kajához honnan szedték a több tonnányi bogarat? De ez az egész kajakérdés is egy hatalmas kérdőjel. Az nem magyarázat, hogy volt egy agronómia kocsi. A folyamatos és változatos kaja ellátás majd' 20 évig azért jóval összetettebb és komplexebb folyamat.
    A gazdagoknak miért kellett szélsőségesen luxus körülményeket biztosítani? Egyáltalán mitől gazdag valaki egy olyan világban, ahol már semmi jövedelme nincsen? Lehet, hogy fizetett a felszállás előtt x milliót? És? Minek? Mit csinálnak a pénzzel egy elpusztult világban?
    Áh, inkább nem is folytatom, mert mindig eszembe jut valami...

Másrészt, meg mindenki sírt a gyönyörűségtől, hogy mekkora adrenalinbomba a film... háát, kb. a maszkos, fejszés kocsi volt látványos meg izgalmas, a többi max. érdekes. Értem én, hogy sokan benyalják a hatásvadász csattanókat, és úgy egyáltalán az ázsiai rendezést(előbbi halovány, utóbbi mondjuk tényleg stílusos volt), de a logikátlan, ezer sebből vérző sztori miatt csalódás a film.