[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Zsoti90 #81591 Stalingrad (2013)
Vártam a filmet, kíváncsi voltam, hogy az oroszok mit dobnak össze, nem azt mondom, hogy bődületesen király volt, de egy esti mozinak tökéletes főleg azoknak akiknek már hiányzik egy kis háborús film, tele volt bakival és logikátlansággal és a cgi se volt mindig toppon, de hát ez nálam nem akkora bűn, a drámai a részeket néhol nagyon eltalálták és nem baj hogy nem tettek bele annyi csatajelenet, de ami volt az legalább látványosan lett elkészítve, erős orosz heroizmussal, aki kedveli az ilyen filmeket, egy estét nyugodtan rászánhat 6,5-7/10
Flammen & Citronnen
Több ilyen európai II. világháborús ellenállós filmet szívesen megnéznék, a történet jó volt, a csavar a végén, ami kiszámítható, de valahogy mégis meglepi az embert, plusz a két fő karakter nagyon jól játszott, de még a német tiszt se azt tipikusan gonosz karakter szerepét játszotta, ezt mindenképp megnézem még egyszer 8/10
Grand Budapest Hotel
Ezt moziban néztem, ezelőtt Wes Anderson neve teljesen ismeretlen volt számomra, ezért nem is tudtam mire számítsak a filmel kapcsolatban, de nagyon meglepett, hogy iszonyat jó kamerakezeléssel, vágásokkal van tele, a humor pedig, hát én szarrá röhögtem magam végig, nem volt megállás és amennyi sztárszínész volt benne még ha egy-egy pillanatra is, nagyon feldobta az egészet, nyugodt szívvel 9/10 :)
Moonrise Kingdome-Holdfény Királyság
A Grand Budapest Hotelen felbuzdulva gondoltam megnézem Wes egy-két korábbi filmjét is, utána olvastam sokan unalmasnak tartották ezt a filmet, amikor először elolvastam nagyívben a tartalmát, rögtön én se jöttem izgalomba, de gondoltam ilyen jó értékelések meg oscar jelölés meg akármi mellett, ami persze még nem jelent semmit, meglesem és szerintem elég jó volt, érdekes karakterek olyan kesernyésen aranyos történet, ha lehet ilyet mondani és itt is kisebb sztárparádé, tetszett 8/10
Heat-Szemtől szemben (1995)
Régen láttam, már nem is nagyon emlékeztem rá, de csak annyit mondok Al Pacino és Robert De Niro még fénykorukban egy bankrablással fűszerezve, még mindig üt 9/10