Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Jah csak ez megy, pedig az olvasáson lenne mit edzeni nem pedig az RTL bambulni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bazinga!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez kb. olyan dolog, hogy egy vámpíros vagy zombis filmet sem azért nézünk mert "mesét" akarunk látni, hanem mert 'elhisszük', hogy a valóságban is megtörténhet... ez adja pl. a zombis filmeknek a "horror" jelleget, hogy félünk tõle... egyébként csak legyintenénk rá, hogy wtf, úgy sem valós, csak egy kitalált izé, hol izgat ez engem
ugyanez van a szuperhõsökkel is, csak ott nem a "félelemre" hatnak hanem sarkosítva a bennünk lakó kisgyerekre
aki ettõl többet vár egy ilyen filmtõl az gondolja át újra 😊 nemtom mégis mit várnak itt egyesek 😄 "pow" meg ilyesmi feliratokat és szövegbuborékokat? 😄
Bazinga!
A képregények adaptációk elmesélése pedig mint valósághû / megtörtént események meg sok ember fejében félre váltotta a kiskereket, mert azóta azt hiszik, hogy ez a filmmûvészet - pedig csak egy szimpla stílusjegy.
Itt a fórumon is van pár ember akirõl lerí, hogy csak ilyen (hollywoodi) filmeket néz - másról nem beszél, más nem érdekli, de azért ott van mindig, hogy megvédje a populáris kis kedvenceit.
A probléma ott van, hogy némelyik saját mûfajában is kifejezetten szar és igénytelen lett, ellenben van benne CGI meg hasonló nyomorékságok (lásd Prometheus vagy akár a TDKR) és akkor az a plebsnek máris hû!, de jó film.
Nekem egyébként tetszett az Inception, Nolantól függetlenül di Caprio ott nagyon jól nyomta a figurát, de a 3 TDK-ban semmi emlékezetest nem láttam, sõt Bale kifejezetten fos az összesben, az erõltetett Batman hangjával.
#75368 Igen ez a rajzfilm sokkal, de sokkal jobb.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bazinga!
Ennyi erõvel a Star Wars/Trek is egy kitalált sztori kitalált karakterekkel amit fõleg csak a rajongók szeretnek, mégse baszogatják annyian mint a szuperhõsöket ez a furcsa nekem.(bocsi Jedi)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az utolsó kommentre reflektálva felhoznám a másik nagy problémámat. Pár hónapja voltam moziban utoljára és ledobbentett a folyosóra kifuggesztett "coming soon" plakátok tartalma: egymás mellett 3 szuperhosos film szerepelt. HÁROM!
Es ez gyakorlatilag a kifuggesztett plankátok 50%-a volt. (Superman, Ironman, Wolverine)
Elképeszto ez a butítás/butulás ami holywood-bol manapság érkezik.
És nem bírom feldolgozni, hogy mi a rák ilyen meno ezekben a képregény"hosokben", hogy a népnek tódulnia kell rájuk?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Viszont, minden szuperhõst, aki bugyuta, de halálos ruhákban ugrál, azt nem egyszerû komolyan venni, legyen az pók, denevér, szuper, kapitány, vagy bármi más.
A medve nem játék.
Hát ez valami rohadt jó volt, mivel semmit nem tudtam a történetrõl, így még jobb volt, nem igazán tudtam merre fog menni a történet az elején, meglepett 😊
9/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sok kritikában ilyen szellemi magaslatokat meghódító filmnek állítják be, miközben csak egy történetet mutat be szép csilli-villin túlmutató tartalom nélkül..
😞
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
De inkább már arról tárgyaljunk, hogy a Pusztító, a Kommandó, a Dupla Dinamit, Leszámolás Kis Tokyoban miért százszor minõségibb filmek, mint bármelyik Feláldozhatók. 😄
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
szegény Nolan, tuti nem tud már aludni ma 😊) de most õ ugrott be hirtelen ismét
csupán azért nehezen emészthetõ és olyan film, amibe mindenki azt akar belelátni amit kíván, mert nincsenek kimondva a metafórák és nincsen leírva, ismét kimondva minden kapcsolat....pl meglepõdnél, hogy hányan nem látják, hogy a feleséget a 21. századból a jövõbeli fa szimbolizálja(erre mindkét idõsíkban van utalás), a könyvben pedig maga spanyolország, a daganat meg az inkvizítor...
de azért az odaböfögéstõl távol áll, nem egy 20-19. századi vers, amit megírt egy "nagyszerû" költõnk,aki aztán ha most látná, hogy elemezik a kortársak azt, nézne nagyokat, mert csak részegen, szerelmes szívfájdalommal írt valamit, csak hogy tudjon másnapra kenyeret venni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- az hogy elõször egy katyvasz volt az tény 😄 valami szerelmes több létsíkon, idõvonalon áttartó szerelem brrr
- másodszor hogy a faszi nem tudja elfogadni felesége lassú halálát, aki ír ugye egy könyvet ezért neki és a végén egy kis sci-fivel megspékelve, happy end a vége mert eljutnak az újjászületés pontjába
- harmadjára a könyves rész ua, DE igazából a haldokló felesége a múlt, a buborék meg egy hallucináció és igazából a fõhõs haldoklik a kórházban, van is egy tiszta jelenet, mikor meglátja magát, emellett pár utalás, hogy ül valahol, felnéz és meglátja a fényt az alagút végén...szal a haláltól való félelmünkrõl szól, amitõl haláláig nem sikerül szabadulni, a buborék útja a maja túlvilágra tulajdonképpen az õ útja a túlvilágra, ahol a kapuban már nem fél és elfogadja a sorsát, mikor mosolyogva, sírva mondja hogy "meg fogok halni"...semmi idõutazás, semmi reinkarnáció, semmi elixír felfedezés, csak egy haldokló lázálmai feleségérõl és a haláltól való félelmérõl
de olvasgattam utána még, elvileg úgy is lehet értelmezni ez által, hogy a feleség és a férj nem is létezett, hanem egy személy van csak és a két szereplõ a haldokló két agyféltekét szimbolizálja, a férfi a racionális, aki küzd, mindig megoldást keresve, a nõ a kreatív, aki elfogadja és próbálja elfogadhatóvá tenni a halált mindenféle mesékkel
szóval ja, komplexitása felér egy könyvvel, nem nagyzolok, nekem is kellett 3 megtekintés, hogy értsem ám
Ez mellett a zene és a látványvilág összhangja, amibe nem hiszem, hogy létezik ember, aki bele merne kötni.
de ma megnéztem újra a Fountain-t és ja...ehm, jó hogy újra néztem
Ugyanígy azoknak is akik szerint a Burton vonal lett hasonló😊
A Fountain c. filmhez pedig kell egy hangulat, nemúgyvan za leülök egy nagy tál babgulyás után nézni vmit, nekik ajánlom a Maunika show egy régebbi epizódját.
Igazából senki nem utálja itt Nolant, jó kis akciófilmet csinált, igaz kár hogy elment b/c kategóriába a harmadik résszel, de ez más kérdés.
De ügyes ez Nolan.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ennél pofátlanabb már csak a hangover 2 volt, meg az austin powers 2 pl
Valaki meg szimplán buta...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.