Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A 95-os filmet egyebkent is Schumacher rendezte...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A TDK kivetelevel egyiknek sincs igazi batman hangulata.
Az utolso reszben pedig az, hogy vilagos van Gothamben szamomra illuziorombolo. Batmanban jellemzoen sotet volt, olyan furcsa az a vilagos havas Gotham...
Sötét Lovag
Sötét Lovag - Felemelkedés
Ezt a hármat néztem meg sorba, az elsõ még le tudott kötni, de már ott is agyfasszal küszködtem, annyira zavarosak voltak azok a részek, amiknek a szereplõk motivációit voltak hivatottak átadni. Pont azok a részek, amikkel érdekessé lehetett volna tenni a filmet.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Megnéztem õket, de nem tartom filmtörténeti remekmûnek õket, és a Ledgertõl sem estem hanyatt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyetértek nekem se jött be legalább is a TDK
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem tudom, hogy van-e ilyen vízjel a filmekben (én is úgy tudom, hogy van), de technikailag nem bonyolult megoldani.
Utóbbi idõk egyik legjobb filmje volt, eszméletlen jó színészekkel. Minden utánolvasás nélkül ültem be elé, a cím alapján bevallom vmi tök másra számítottam aztán már csak a fejem kapkodtam.
Jude Law nagyon oda tette magát.
8.3/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
És helyszíni bírság, Kiszállás megfizetése, Szabálysértési bírság, stbstb.." ..Dredd bíró xD
Nagyon beteg😄 Annyira gagyi, hogy már jó. Tudjátok ez az a film ahol agyvelõre szomjaznak a sírból felkelt zombik. Grebber úgyis ráér neki ajánlom úgy emlékszem õ mondta, hogy minden gagyit meg akar lesni😄
Ha nem valami populáris sz*mét vagy felkapott cucc kell ... egybõl nincs fent sehol.
Tévhit.
Mindig jön újabb és újabb technológia. Ahhoz képest, ahol én (mi) 1996-ban kezdtük az Internetezést...pff...hol is tartunk?! 😊
26K-s modemmel éjszakákon keresztül KÉPEKET töltöttünk le, vagy 2-3db mp3-at, aztán kiírtuk floppyra.
Egyelõre nem úgy tûnik, hogy egyre kevesebb információhoz jutunk hozzá for free, sõt! Szinte nincs olyan dolog, amit ne találnál meg online, legyen az film, zene, könyv, leírás, bármi.
Jogvédõk harcolhatnak, de egy ilyen világméretû valami, mint az Internet, mindig megtalálja az újabb és újabb kibúvókat. Szerintem inkább a töméntelen mennyiségû információ lesz elõbb-utóbb a probléma.
És szerinted mi történik mikor a filmtõl eltérõ fps-sel veszik fel?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"The trees move. Do you not see it?"
Ez inkább egy digitális jel.
Én személy szerint semmilyen formája mellett és ellen nem vagyok az információ bármiféle megosztásának, engem leginkább az érdekel, miért hiszünk ennek az örökké létezésében.
Ha meg akar egy átlag ember nézni egy filmet, azt letölti. Sokszor azért, mert máshogyan nem fér hozzá, pl. az Aranypolgár-t nem tudnád megnézni máshogy.
Ami a meglepõ, hogy szinte senki sincs a környezetemben, aki ezeket a filmeket kiírja CD-re, DVD-re. Mindenki hisz abban, hogy mind õ, mind a gyerekei vagy azok gyerekei is hozzá fognak férni ezekhez az információkhoz. Pedig szinte biztos, hogy nem.
ON:
Holtak hajnala - a 2000-valahányas
Még mindig jó. 8/10, nekem bejön. Amikor már nincs több hely a Pokolban, a holtak ellepik a Földet. Messze a legkirályabb mondat, amit valaha mondtak.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Ha bármi Warezt letöltesz Torrentrõl már kopogtat is a TEK.
És helyszíni bírság, Kiszállás megfizetése, Szabálysértési bírság, stbstb..
vagy ha ez nem megy akkor lehet menni leülni, 250ft/nap.
És a lakosság 80%-a Hûvösön lenne.
Nem iskolákat kell lassan nyitni hanem börtönöket.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
1 hét, ezek szerint ennyi idõt tippelnek a többi jó minõségû feltöltésnek, hogy az emberek még menjenek el moziba, ne azokat akarják letölteni. Végülis, a Napster-t is kicsinálták és lett belõle iTunes meg a többi efféle eladós/letöltõs, a torrentekkel úgy látszik nehezebb jogilag megbirkózni - valszeg az eszközük meglenne rá.
Mindig is csodálkoztam rajta, h az emberek miért gondolják azt, hogy mindig lesz internet, mindig lesz torrent, mindig lehet majd zenét hallgatni és filmeket nézni és mindig lesz egy csomó szoftver a gépeikre - lehet 10-20-50 év és ezekbõl semmi sem lesz vagy azok, akik még ma a jogi megoldásokat keresik, tesznek róla, hogy ne lehessen...
Valószínûleg az egy miatt nem dõl össze a világ.Attól függetlenül hogy megérdemeltük mert aki feltöltötte az õt minõsíti(már beszéltünk a cam-os verziókról,visszaolvasás javasolt) addig valakik le is töltötték.
Eleve nem tanultak a dologból,egyszer már kaptunk ilyen megrovást.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Tesóm mondta, ott dolgozik.
Úgy tudják megállapítani, hogy mindegyik mozinak amit adnak filmet, kivesznek más képkockát a filmbõl és így tudják visszanyomozni!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Magyarországot bünteti a Disney, egy belsõs filmkalóz miatt...
Tok nyilvánvaló, ha a magyarok a leggyorsabb csokker filmkalozkodok, akkor szepen visszasoroljuk oket.
Az oroszoknal mellesleg 1 hettel kesobb volt a bemutato...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sokan vannak, több bevételt hoznak, és szarják õket.
Amúgy meg magyar moziban vették fel.