1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Dallas Buyers Club (a magyar címet nem vállalom :D)

Nagyon hitelesen alakít mind Matthew McConaughey, mind Jared Leto, félelmetesen jól játszottak. Matthew nem csak azért volt hiteles, mert ijesztően lefogyott, hanem azért is, mert volt egy érezhető karakterfejlődése is a film során, ami nagyon tetszett. Plusz sikerült elhitetnie velem, hogy ő tényleg meg fog halni hamarosan. Jared Leto meg nem tudom, hogy tényleg meleg-e vagy sem, de itt nagyon hihető volt az ő karaktere is. Külön tetszett, hogy nem csináltak belőle drámát, hogy "jaj, mindjárt meghalok, depressziós leszek," stb, nem itt nem ezen volt a hangsúly. Plusz nem is volt olyan nyomasztó, mint vártam, és abszolút nem voltak benne "durva" jelenetek, pedig számítottam rá, hogy lesz 1-2 gusztustalan jelenet... egy ilyen filmnél azért számít rá az ember, na.

Na de összességében nagyon tetszett... és hát Leo, nagyon szeretünk, de most tényleg nem neked járt ez az Oscar a Wall Street farkasáért...
    8/10