Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Boston Legal-os Szcinetológus részen meg szétröhögtem agyamat, tuti beperelték õket miatta. 😄
Azt ugye tudod, hogy ha mindenki így gondolkodna, akkor még a most készülõ filmek elkészülnének, aztán annyi, az év 2. felében még bemutatnának talán ezt-azt és nagyjából meg is szûnne a filmipar kb. 2/3-a ;-)
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ha másra gondoltál, akkor segíts!
Nekem nagyon bejött!
Tetszett a zene és a szereplõk is.
De ami nagyon tetszett az Sean Penn játéka.Párszor kirázott a hideg ahogy beszélt és az arckifejezés.Nagyon jól állt neki a szerep,többet is mutathattak volna.
Filmek, amiket idén láttam:
(ha valakit érdekel, hogy mi miért annyi, vagy ilyesmi, az csak kérdezzen, bár gondolom senkitsemmi 😊)
The Tall Man: 5|10
Jack Reacher: 8|10
Gremlins: 7|10
Flight: 6|10
Tyrannosaur: 8|10
Django Unchained: 8|10
Inglourious Basterds: 9|10
Argo: 6|10
Zero Dark Thirty: 9|10
Gattaca: 7|10
The Perks of Being a Wallflower: 8|10
Snowtown: 7|10
Sudden Death: 5|10
Training Day: 7|10
Silver Linings Playbook: 8|10
Die Hard/Die Hard2/Die Hard with a Vengeance/Live Free of Die Hard Unrated/A Good Day to Die Hard: 10/8/8/8/0|10
Role Models: 6|10
This is 40: 7|10
The Last Stand: 5|10
Wreck-It Ralph: 6|10
The Hunger Games: 6|10
Star Trek: 8|10
There Will Be Blood: 10|10
Blade Runner: 10|10
Boogie Nights: 9|10
The Man Who Wasn't There: 9|10
Pusher: 7|10
Oblivion: 7|10
Punch-Drunk Love: 7|10
The Master: 10|10
Olympus Has Fallen: 6|10
6/10
"Jézus, alá"
Sokkal többet mutatott a beharangozója a filmnek, mint maga a film. Nagy csalódás volt.
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
jó film...
Aki a 90-es évek akció-krimijeit bírta annak ajánlott. Nekem tetszett
7/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Épp tegnap (vagy tegnap elõtt) volt a Boston Legal (m1) aktuális epizódjában egy kirúgott szcientológus ügyvéd pere - amiben a fõszereplõnk szépen összefoglalta, mirõl is szól (nem tudom, nem olvastam a könyveket) ez a +vallás+...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
"The trees move. Do you not see it?"
The Thin Red Line aka Az õrület Határán
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Javaslatok?
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ezt tanítani kéne 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
És még engem tartasz óvodásnak? Ne röhögtess már 😊
Csak én nem a SAJÁT véleményemet mondtam el, mert az megegyezik ezzel, amit most írtál. Én azt mondtam el, amit történelem órán hazudtak nekünk a tankönyvek és az akkori vezetés.
És mivel ezt akkor megtehették velünk (egy egész országgal) ezt ugyanúgy megtehetik ma is velünk. Bárki és bármirõl.
A hatalmas agyamról nem nyitok vitát: tényekrõl nem szoktam 😄
Igaz, ezt nem én, hanem Te állítod csak. Én csupán annyit mondtam, hogy túl okos vagyok 😊 Pont ezért tudom azt is, hogy az agy térfogatának bolhafingnyi köze sincs az intelligenciához 😛
Itt már bukik is az a hatalmas agyaddal elkövetett érvelés, ugyanis ez is csak a TE szempontod szerint igaz.
Minden más szempontból viszont helyesen így hangzik:
Az oroszok FELSZABADÍTOTTAK A NÉMET MEGSZÁLLÁS ALÓL, de sajnos a nagyhatalmak már elõre felosztották maguk között Európát, és mi SZOVJET FENNHATÓSÁG ALÁ KERÜLTÜNK, mint renitensek, és 40 ÉVIG ÉPÜLT NÁLUNK A KOMMUNIZMUS, annak minden hátrányával együtt.
- - OFF VÉGE - -
Mellesleg ez úgy hangzott Tõled, hogy aki régebben járt iskolába, az butábbacska annál, mint aki mostanában..
De ha ez igaz lenne, az ókori egyiptomiak nem tudtak volna piramisokat sem épiteni, olyan butácskák lettek volna.
Szóval a történelem engem igazol: aki egy "régebbi szinten" tanulta a dolgait, az szerencsére okosabb, mint aki manapság.
Hiszen a mai emberek még egy vacak piramist sem tudnak építeni az utókornak 😄