[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Rony94 #81266 The Wolf of Wall Street [IMDb]
Ez a film egy Élmény volt számomra. Szinte minden egyes dolog rendben volt. A poénok nagyon ütöttek. Teli van annyi abszurd jelenettel ahol alig tudtam abbahagyni a nevetést. Szóval ezért le a kalappal. Régen nevettem már ennyit egy filmen. Leo-ról mit mondhatnék? Teljesen hozta a formáját, de Matthhew tényleg jobb volt (mármint most a Dallas Buyers Club-os szerepére gondolok). A többi színész is rendben volt nagyjából.
Egyedül talán azt tudnám felhozni ellene hogy Jonah Hill-nek nem kellett volna szerepelnie benne. Jonah-val nincs sok bajom, de szerintem ehhez a szerephez más kellett volna.
Szóval tényleg, ez egy remek film, ami 3 órán át elszórakoztat. Érdemes megnézni. Vétek lenne kihagyni! 10/10
Ui: Hogy a fenébe kapott ez 16-os besorolást? A film teli van káromkodással, minden második jelenetben jelen van a kokain, és ha nem látunk kokaint, akkor meg meztelen nőket látni meg full orgiákat. Ja várjatok, tudom már hogy lehetséges ez. A besoroló bizottság meg se nézi a filmet. Meg se lepődöm.