[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Erdekes, hogy nem erted.
Elmagyarazom akkor.
Latok egy ultramodon nyalas, geil es ostoba zenei reszletet egy filmbol. Senem zsenialis, senem egyedi az en izlesemnek. 12egytucat, sablonos, ezerszer latott es hallott dallamok, nyavogo noi hangocska.
NEKEM EZ SZAR. Az en ingerkuszobomet ez messzire elkeruli.
Remelem eddig egyertelmu, ugye?
Namost a filmet amugysem akartam megnezni, mert eros ellenerzeseim vannak a disney mocskok irant, de mar a dal istenitese miatt gondoltam adok egy eselyt neki, hatha tortent valami az elmult 30 ev alatt a disney-nel es valami olyasmit latok/hallok ami esetleg erre adhat okot. Elofordult mar sokszor.
Hat most nem ez tortent. Ergo leirta magat a film vegkepp, semmi nem fog ra vinni, hogy megnezzem, ez van.
Nem csak kiemelt reszek alapjan temetek egy filmet, elvolt ez mar temetve regen, pont eselyt adtam neki, hogy bizonyitson.
Nem frocsogtem, nem trollkodtam, a velemenyem irtam le normalisan, nem cimeztem senkinek, ehhez tovabbra is tartom magam.
Tobbet nem igazan tudok es szeretnek irni a temarol, igy ha nem sikerult most sem dekodolni akkor igazan dobhatjuk a francba, hm?