Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
nem jársz messze a valóságtól a pappal, hittérítõ a drágaság, legalábbis itteni zseniális "munkássága" alapján <#smile>

"The trees move. Do you not see it?"

Placebó
Vesszek meg ez azér na! Ti itt ilyeneken izéltek? Mérnem mész papnak?

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Placebó
Közben megtaláltam azé' köszönöm, na hagyom is a nagyérdemût tovább bugyborékolni mielõtt még egy cifrát én is odarittyentek persze csak álcából, és tudatlanul, ja meg értetlenül is. Rohatt egy világ ez én mondom!

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Zephyr Retiring
Csak számodra azok.
Sajnos a Teremtõ nem mindenkinek egyformán osztotta az észt.
Vannak, akik a káromkodás álcája mögé rejtik tudatlanságukat és értetlenségüket.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
Akkor másképp mondom:
A történelem bár fix események halmaza,
mégis többféle értelmezése lehet.
Példa: a ruszkik barátaink és felszabadítóink voltak a történelem szerint.
A valóságban pedig az elnyomóink, akik önnön érdekeiket érvényesítették nagyanyáinkon, dédszüleinken.

Akkor most mit tartasz történelmi ténynek?
Amit annak mondanak, vagy az igazságot?

Placebó
Hi all!
Valaki le tudná írni hogy melyik sorozatból van ez a jelenet? Elõre is köszönöm szépen!
http://www.youtube.com/watch?v=wlrxhRvwozI

Tikal
<#taps> óriási ez a fazon

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
Minõségben leginkább az Alatriste és az 1612 közös gyermeke lehetne.

Itt bemutatják egy degenerált királyi család utolsó tagjainak vergõdését és egy új ház hatalomra kerülését, valamint a katolikus-hugenotta vallásháború végét, köztük Szent Bertalan éjszakáját.

A medve nem játék.

Blasta
Ne is foglalkozz vele, ez nála természetes, hogy összefüggéstelen faszságokról ír kisregényt.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

a.carkey
Nem értem a megközelítésed.

A medve nem játék.

Zephyr Retiring
Nálam esélytelen.
A történelmi filmeket kerülöm.
Korrekt? És mitõl az? Ha dokumentalista film, akkor esetleg. Bár minden éremnek két oldala van. Vagyis egy eseményt minél több szempontból vizsgálunk, annál több ellentmondásba is ütközhetünk.
Egy példa a sok közül: nekem még kisiskolásként azt tanították, az orosz barát nép. Tanultuk is a nyelvet. Aztán évekkel késõbb meg kiderült, az orosz csak kihasznált minket. Mint elõtte a német is. Vagy a török is. A történelmi eseményeknek is két véglete van. S mi azt az eseményt kapjuk csak meg sokszor, amit az egyik fél tapasztalt meg. Holott mindig van egy másik nézõpont is...

a.carkey
Henri 4/Henry of Navarre

7/10

Korrekt történelmi film az egyik legkedveltebb francia királyról.

A medve nem játék.

Zephyr Retiring
Ma belevetettem magyam Michael Francis Moore ,író és Oscar díjas rendezõ
2009-es filmjébe: Kapitalizmus - Szeretem!

A film (természetesen) rengeteg indulatot, véleményt és ellenvéleményt szült a maga idejében.
Bár mondandója még ma is aktuális 4 évvel késõbb.
Érdekes és elgondolkodtató film ami meghagyja nekünk a megoldás kulcsát: tényleg szeretem?<#eljen>

<#wow1> Megérkezett az Acélember végsõ (több mint 3 perces !) elõzetese !

LoSA
Köszönöm szépen! Rácuppantam most a Will Ferrell filmekre! 😊

Malakai
That Escalated Quickly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LoSA
Segítsetek légyszi, ez melyik Will Ferrell film, ami a kép alján van, amibõl meme született? 😊 Köszi

LoSA
Képtelen kampány
8/10

Nagyon jókat nevettem, már többször megnéztem! 😊

torrente111
köszönöm de nem a karácsonyrol szól.ausztráliába viszi magával a családjához a csaj,egy kis porfészekbe ahol sörtfõznek persze mindenki részeg egész nap.jaa a csaj be dumálja,hogy terhes meg ilyenek.nem ismert szinészek játszák

Én is elkezdtem nézni, és egészen a Sugar Rush-i kiscsajig teljsen nézhetõ volt. Onnan már én is csak áttekertem...sajnos.
Zephyr Retiring
Ez talán a Lebilincselõ karácsony.
Nálam egyszer nézõs volt.
Bár ott a csajszi viszi haza pasijaként a csávót, aki végül tényleg megszereti a csajt...

Guren
engem megnyertek 😞

Tyler1
Rontó Ralph

Nem tudtam végignézni...ezt sem. Nem nagyon tudják már az idõsebb korosztályt megnyerni a mai animációs filmek. Túl gyerekesek, túl lebutítottak, túl tartalmatlanok.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SASboy
harmadnaposok?

nice legs. what time to open?

torrente111
sziasztok.azzal a kéréssel fordulnék hozzátok,hogy hátha felismeri valaki ezt a filmet.sajnos csak a rövid tömör tartalmára emlékezem.(egy fickó részegen,öntudatlanul elvesz 1 ausztrál szõke leányt.az elviszi a családhoz a semmi közepére,itt az õrült család mindent elkövet,hogy hogy le ne lépjen a srác.)
sajna csak ennyi van belõle (
hátha valaki ismeri kösz

tutituti
Nagyon jó film volt szerintem is.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Feledés

Minden szinten átgondolt és jól megcsinált sci-fi, script is jó, kerek egész részletes sztori ahol minden kis dolog a helyére kerül és jobbá teszi a sztorit. Dizájn is nagyon jó! Aki CG akció-orgiára vár az kerülje el messzire. Aki szép látványt és jól megírt sci-fi sztorit, annak ajánlott.
Bár katarzis elmaradt, Halivúd azért ritkán csinál az értelmesebbnek mondható sci-fit, jár 8/10
Tyler1
Nekem tetszett, aranyos volt 😊 Magát a témát nagyon sokféleképpen lehetett volna elgiccsesíteni, szájbarágni, elrontani, ehhez képest nagyon okosan közelíti meg azt. Rotten-en is 80 felett áll.

szucsy89
De szar egy film volt ez 😊
Nagyon szépen köszönöm mindkettõtöknek 😊
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyler1
Híd Terabithia földjére

Sziasztok, keresnék egy filmet de sehogyan nem találom!
Szokásos fiú lány barátság/szerelem a lényege hogy egy kötélen lendülnek át egy képzeletbeli világba egy patak felett, és míg a fiú a tanárnõjével odavan valami múzeumban a lány belefullad a patakba mert az valami esõ miatt megáradt, és a fiú a végén elviszi a hugát ebbe a királysága.

Ha valaki tudná a címét annak nagyon hálás lennék.
torrente111
sziasztok.azzal a kéréssel fordulnék hozzátok,hogy hátha felismeri valaki ezt a filmet.sajnos csak a rövid tömör tartalmára emlékezem.(egy fickó részegen,öntudatlanul elvesz 1 ausztrál szõke leányt.az elviszi a családhoz a semmi közepére,itt az õrült család mindent elkövet,hogy hogy le ne lépjen a srác.)
sajna csak ennyi van belõle (
hátha valaki ismeri kösz

Blasta
Most igy visszagondolva sztem mindkettõt mondta. 😊 Meg akarta menteni az emberiséget és a feleségét Juliát. Asszem ennyi volt a válasz.

Blasta
Valami BORG-szerü AI volt az alien sztem 😊

Dynamic
Ezt én sem értettem, de ez szerintem nem is fog kiderülni, hiszen már eleve arra sem tért ki a film, hogy a földönkívüliek egyáltalán honnan jöttek, milyen életformák (humanoidok, gépek?) stb.
Seth
már régen volt péntek 😄 , de nekem nem rémlik,hogy azt mondta volna, a feleségét jött megmenteni, hanem hogy azt akarja,hogy az emberiség fennmaradjon

PSN ID.: Beegabor

Blasta
Nekem visszont alapveto kerdesem lenne. Miert kellettek a klónok? Egy ilyen szintu AI aki az egesz emberiseget kiirtotta es bolygokat neptelenit el, annak tenyleg humanoid klonokra volna szuksege ahhoz, hogy a sajat harci gepeit szervizelje??? A klonos megoldassal egy olyan merteku hibaszazalekot hagyott a rendszerben, ami elkepzelhetetlen szamomra egy ilyen idegen letformatol.

Blasta
Azt mondta, hogy azert jott, mert a feleseget szeretne megmenteni, ez pedig igaz allitas volt, es logikus is. Hiszen a gep azt gondolhatta, hogy Jack tenyleg a nöt akarja megmenteni, ezert hozta fel oda, de igazabol azert volt ez igaz, mert az alien felrobbantasaval mentette volna meg. Okos válasz volt.

Dynamic
Szerintem ebben nem volt semmi különös. Itt csak arról volt szó, hogy Jack egy olyan választ adott, ami nem hazugság (elõtte ugye a hangja alapján kielemezték, hogy hazudik) és így beengedte. Ám a gép nem az életet védte, esze ágában sem volt megmenteni kapszulában fekvõ testet, valószínûleg el is pusztította volna, de azt nem tudta, hogy Jack robbantásra készül, így nem volt oka nem beengedni.
Seth
Azt mondja már el nekem valaki, hogy a végén
Miért engedte be õket a gép, mikor a Mit keres itt-re azt válaszolta, hogy "Hogy az emberi faj fennmaradjon" vagy vmi ilyesmi ? Miért számított ez a gépnek,mikor rengeteg klónja volt tartaléknak?

Amúgy nekem is tetszett, szintén 8 pontot adnék rá.

PSN ID.: Beegabor

Dynamic
Oblivion

Frankó képi és hanghatások. A sztori kifejezetten tetszett bár jobban elmélyíthették volna. Az élvezeti értékbõl azért kicsit levont, hogy hasonló filmet már láthattunk korábban, így számomra nem volt olyan nagy a csavar, és a meglepetés is sok helyen elmaradt, mert a tréler ismeretében elég sok minden kiszámítható volt.

8/10
-PLanet 51
-Derült égbõl fasírt
-Megaagy
-Így neveld a sárkányod
-Gru

ZilogR
tök jó kütyük - egy hónapja azon röhögünk a melóhelyen, hogy OK, könnyû gömböket rajzolni (plakátot néztük), de azt a legszarabb gyártani. Látszik, hogy az animátor valami grafikus iskolát járt ki, nem pedig gépészkart a BME-n... 😊
Amúgy majd pontozom, ha meglestem...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

cody1994
ha van * xd

cody1994
Pixar féle ha 😊 köszi!

cylonflatus
Hát pont ilyeneket nem, de tudnál valami konkrétabbat írni mi legyen a szempont? Pl.: bármi jöhet, csak vicces-animásciós legyen? Vagy a témája legyen inkább ilyen sci-fis, fantasys inkább? Esetleg a képi megvalósításban legyen cg, stílusában pedig ez a tipikusan "Pixar féle" animációs, vagy jöhet a stop-motion is?
Ilyen scifis, vicces, pixaros pl. a Planet 51, vagy a 9. Amúgy meg ott vannak a Dead Space animációs filmek ami már komolyabb scifi-horror, a Starshipp Troopers: Invasion is elmegy egynek, vagy az Ultramarines ha bejön a Warhammer40k univerzum, de a Final Fantasy: The Spirits Withint is meg lehet nézni egyszer.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cody1994
Üdv! Tudtok mondani ehhez haszonló animációs fimeket? Rise.of.the.Guardians,Wreck-It.Ralph

Tyler1
Megnéztem én is ezt a Silver Liningsot. Nekem néha már kicsit abszurd volt a humora, egyszer majdnem ki is nyomtam, aztán a végére már sikerült megszeretnem.
Bradley Cooper jó volt, DeNiro rutin, na de Jennifer Lawrence valami elképesztõen brutál volt, abszolút megérdemelt az a szobor. Bár az Éhezõs filmje szvsz iszonyú fos volt, nekem már abban is szimpi volt a csaj. Chris Tucker pedig a parányi szerepében is hatalmas komédiát csinál, nem tudom, hogy miért mellõzi ennyire a filmezést, rohadt nagy karakter a csávó.
Összességében valóban jó film, de néha kicsit sok.