Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem egy 10/10-es film, de bõven elmegy a mai sok hulladék, gagyiság közt. Többi részét nem is láttam az 1. tetszett és ez a lényeg. 3x is megnéztem kb.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem vagyok amúgy nagy horrorfan...nem az én mûfajom, tehát lehet, hogy én csak ilyen "gagyikat" látok. Azért a barlangon lehetett félni, Halálos kitérõben is voltak nem kis durva jelenetek. Nálam a horror azt jelenti, ha hirtelen félelmet kelt az emberben megspékelve egy egy brutális jelenettel, ami az ember fantáziáját is kissé túlszárnyalja. Szvsz a kör és az átok féle vackok lehet, hogy félelmet keltenek, de az nálam pl nem horror...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha ki akarsz szeretni a japán kultúrából,
ajánlhatok egy olyan beteg japán horrort, hogy még nekem is sok volt.
Azóta sem tudom a végét mert kihajítottam a playerbõl és széttapostam a lemezt.
De olyan durva és aberrált, hogy azóta egyet tudok: japánba a lábam be nem teszem bakker...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Aláírásom...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem volt gyomrom vegignezni egyhuzamban az egesz filmet,ugyhogy itt-ott beleporgettem es le is esett,hogy tulajdonkepp mi a lenyege a filmnek.
A franciak tudnak valamit,az egyszer biztos. Ehhez kepest a Magasfeszultseg piskota,pedig aztan abban is folyik a ketchup tisztesseggel.
Egy szo van ra:
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A horror valahol a Belsõbõl címû francia alapmûnél kezdõdik...
kritika itt :)
Nekem még egyikre sem volt idõm...
pedig a Dredd 3D (hunsub) egy ideje már a winyón csücsül :D
A Total Recallról meg még álmodni sem merek annyi a néznivaló :D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
dehat nekem a tv-s seal team six is jobban tetszett mint a zero dark thirty............ :D
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hasadás (habár ez nem horror, de brutális kissé)
Halálos kitérõ
Egyreszt lathattunk keveset a varosbol, es tenyleg azert csak ennyit mert kurva kicsi volt a ktsgvts.
Masreszt viszont nem ertem, ez miota problema? Ez a sztori egy toronyhazban jatszodott es pont. Ettol ez meg Dredd marad, O a fohos mivel a comic cime is DREDD es nem Megacity One.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Remélem nem elpocsékolt idõ lesz , mert elég hosszú a film.<#nemtudom>#nemtudom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Egyszer nézhetõ volt, de én olyan alacsony költségvetésû B/C akciónak éreztem.
[merlinw.org]
Ismét egy olyan modern kori remake ami csak nyomokban emlékeztet az eredeti mûhöz (mint pl. a Total Recall). Annak minden elõnyével és hátrányával együtt.
A Dredd remake szerintem sokkal jobb lett mint a Total Recall új verziója, de persze nem teljesen jó film ez sem.
Már a 3. percben elvonatkoztattam a régi Judge Dreddtõl mert láttam, hogy ez egy másik film. Vegyesek az érzéseim, mert nagyon sok dolog tetszett benne, de a sok kis apró bugyutaság tönkretette a filmet.
Lerí róla, hogy a készítõk célja egyáltalán nem a sztori volt, hanem egy látványfilmet összehozni, néhol már képregényszerû megjelenítéssel. Ez nagyon tetszett. Egy-két pillanatában még a Sin City is beugrott.
A sztori viszont lehetett volna jobb. Az elcsépelt "faék" szó most nagyon illik ide. A sok logikátlanságon próbáltam átsiklani, nem mindig sikerült.
Lena Heady mint fõgonosz is kettõs érzéseket váltott ki bennem, de inkább pozitív, hogy mertek nõi fõgonoszt rakni egy filmbe.
Összességében egy nem rossz film, egynél többször viszont nem nézhetõ meg szerintem.
6,5/10
Bazinga!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
A Hídember (magyar történelmi film) nézhetõ online a
http://STARTLAP.DR.HU fõoldalán ;
mivelhogy az oldal egyik fõprofilja az ingyenes
" Online-tv és teljes filmek " kategóriájába tartozik.
Lassan tanulok :)
Használhattam volna mást is helyette :)
Ugyanezzel a címmel létezik egy 1996-os holland dráma is..
Na ez meg a másik :) Most láttam...
Kellett keresnem valami kellemes, vidám hangulatú jó filmet, mielõtt belevetném magam a fajsújosabb beütemezett szintén nagy botrányt kavart filmbe, amit már többen is ajánlottatok...
A vak-randi olyan, amilyennek ígérkezik.
Kellemes, vidám és jó hangulatú film.
Nézem nézem..te jó ég :) A pszichológusnõ maga is beteg :)
Jó volt, tetszett. Szeretem az ilyen jellegû filmeket.
Mindenkinek ajánlhatom, aki szeret mosolyogni :)
A többieknek meg úgysem tetszene :P
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Next PC upgrade: 2022
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Next PC upgrade: 2022
úgy imádom õket.
Vagy hányok tõlük?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE