Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

10-bõl 6-ot kapott az imdb-n, ami nem is rossz átlag.

Nem egy 10/10-es film, de bõven elmegy a mai sok hulladék, gagyiság közt. Többi részét nem is láttam az 1. tetszett és ez a lényeg. 3x is megnéztem kb.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nekem tetszett, de kinek mi.

Nem vagyok amúgy nagy horrorfan...nem az én mûfajom, tehát lehet, hogy én csak ilyen "gagyikat" látok. Azért a barlangon lehetett félni, Halálos kitérõben is voltak nem kis durva jelenetek. Nálam a horror azt jelenti, ha hirtelen félelmet kelt az emberben megspékelve egy egy brutális jelenettel, ami az ember fantáziáját is kissé túlszárnyalja. Szvsz a kör és az átok féle vackok lehet, hogy félelmet keltenek, de az nálam pl nem horror...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Hát szerintem a filmmel nincs semmi gond az hogy neked nem jön be az a te bajod azért mert neked nem jött be attól még nem lesz szar egy film !
Zephyr Retiring
Kínzóról jut eszembe...
Ha ki akarsz szeretni a japán kultúrából,
ajánlhatok egy olyan beteg japán horrort, hogy még nekem is sok volt.
Azóta sem tudom a végét mert kihajítottam a playerbõl és széttapostam a lemezt.
De olyan durva és aberrált, hogy azóta egyet tudok: japánba a lábam be nem teszem bakker...

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

IMYke2.0.0.0
Én az 1. részt is csakis komoly unszolásra ültem végig - valami kínzóan szar film.
Aláírásom...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Nana a Halálos Kitérõ 1 igenis jó film lett a többi részrõl ez már nem mondható el !
Regota itt pihent a vinyon ez a film,jo hogy most megemlitetted kulonben eszembe nem jutott volna belenezni.

Nem volt gyomrom vegignezni egyhuzamban az egesz filmet,ugyhogy itt-ott beleporgettem es le is esett,hogy tulajdonkepp mi a lenyege a filmnek.
A franciak tudnak valamit,az egyszer biztos. Ehhez kepest a Magasfeszultseg piskota,pedig aztan abban is folyik a ketchup tisztesseggel.

Egy szo van ra: AZTABUDOSKETTEBASZOTTKURVAELETBEBAZDMEG <#rinya>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

IMYke2.0.0.0
Egyetértek. A "Halálos kitéreõ" egy hulladék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

köszönöm mindenkinek!
Zephyr Retiring
A Halálos kitérõ egy vicc, nem horror :D
A horror valahol a Belsõbõl címû francia alapmûnél kezdõdik...
kritika itt :)

Zephyr Retiring
Ne vitázzatok már :)
Nekem még egyikre sem volt idõm...
pedig a Dredd 3D (hunsub) egy ideje már a winyón csücsül :D
A Total Recallról meg még álmodni sem merek annyi a néznivaló :D

Tikal
hát ezen már nem is csodálkozunk :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
Erdekes. Szerintem pont forditva van. a Dredd lett kozepes film es az uj total recall teljesen zsir akcio film. Es nagyon jol nez ki. A gravitacio valtast orom volt nezni.
dehat nekem a tv-s seal team six is jobban tetszett mint a zero dark thirty............ :D
Fent van pár helyen, mondjuk ruszki YB csatornán is. Tényleg jó lesz a Kick Ass 2. :)

fifi
grudge

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sziklák szeme 1,2
Hasadás (habár ez nem horror, de brutális kissé)
Halálos kitérõ

tomsolo
grunge - japán version

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Guren
nekem sem rémlik semmi

köszi! de azt hiszem már láttuk, más?
Blasta
"gyakorlatilag egy helyszínen játszódott az egész. Semmit sem láttunk a városból, ami a Dredd krónika szerves része."

Egyreszt lathattunk keveset a varosbol, es tenyleg azert csak ennyit mert kurva kicsi volt a ktsgvts.
Masreszt viszont nem ertem, ez miota problema? Ez a sztori egy toronyhazban jatszodott es pont. Ettol ez meg Dredd marad, O a fohos mivel a comic cime is DREDD es nem Megacity One.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

nézzétek meg a barlangot attól tuti fosni fognak

Blasta
Azt a sok logikatlansagot had kerdezzem mar meg, en nem nagyon emlekszem rajuk?!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

köszi, de már látta!
Guren
gyûrûk ura

mondjatok egy horrort, amitõl a csajok félnek! köszi!
kaposi1
Ma este nekiülök ennek az Ausztráliának 2008
Remélem nem elpocsékolt idõ lesz , mert elég hosszú a film.<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

MerlinW
Nekem az nem tetszett, hogy gyakorlatilag egy helyszínen játszódott az egész. Semmit sem láttunk a városból, ami a Dredd krónika szerves része.
Egyszer nézhetõ volt, de én olyan alacsony költségvetésû B/C akciónak éreztem.

[merlinw.org]

precision
Dredd

Ismét egy olyan modern kori remake ami csak nyomokban emlékeztet az eredeti mûhöz (mint pl. a Total Recall). Annak minden elõnyével és hátrányával együtt.

A Dredd remake szerintem sokkal jobb lett mint a Total Recall új verziója, de persze nem teljesen jó film ez sem.

Már a 3. percben elvonatkoztattam a régi Judge Dreddtõl mert láttam, hogy ez egy másik film. Vegyesek az érzéseim, mert nagyon sok dolog tetszett benne, de a sok kis apró bugyutaság tönkretette a filmet.

Lerí róla, hogy a készítõk célja egyáltalán nem a sztori volt, hanem egy látványfilmet összehozni, néhol már képregényszerû megjelenítéssel. Ez nagyon tetszett. Egy-két pillanatában még a Sin City is beugrott.

A sztori viszont lehetett volna jobb. Az elcsépelt "faék" szó most nagyon illik ide. A sok logikátlanságon próbáltam átsiklani, nem mindig sikerült.
Lena Heady mint fõgonosz is kettõs érzéseket váltott ki bennem, de inkább pozitív, hogy mertek nõi fõgonoszt rakni egy filmbe.

Összességében egy nem rossz film, egynél többször viszont nem nézhetõ meg szerintem.

6,5/10

Bazinga!

cylonflatus
Irigy is lettem.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

De kibaszottul fiatalok vagytok... :P

Tyler1
Én általános éveim alatt csak az iskolában vagy 5-6x megnéztem, mivel nekünk volt csak meg eredeti vhs-en(!), úgyhogy minden ezzel kapcsolatos eseményre nekem kellett cipelni ÉS meg is nézni :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

azt még 8-9 éves koromban láttam megnézették velünk, mert a Honfoglalást adtuk elõ a ki mit tudon:D:D

Tyler1
Honfoglalás mekkora egy gagyi szemét volt, mai napig nem értem mit keresett benne Franco Nero.

Eperjes Károly nagyon hitelesen alakította Széchenyit. Pont úgy, ahogy elképzelném a reform kor "mágusát".

IMYke2.0.0.0
Az ég világon semmi baj nincs a Hídemberrel. Helyén kell kezelni, és szórakoztató, majdnem történelmi is.

szerintem jó volt. Nem az volt a célja, hogy izgalmat keltsen. Történelmi jellegû film volt, mint pl a Honfoglalás...Lényeg benne volt

Cuchulainn
Anno kötelezõ jelleggel elrángattak minket rá gimnáziumban ritka nagy halom fos film, ha fizetnének sem nézném újra...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Nemzeti ünnep alkalmából :
A Hídember (magyar történelmi film) nézhetõ online a
http://STARTLAP.DR.HU fõoldalán ;
mivelhogy az oldal egyik fõprofilja az ingyenes
" Online-tv és teljes filmek " kategóriájába tartozik.
Zephyr Retiring
****fajsúlyosabb****
Lassan tanulok :)

Használhattam volna mást is helyette :)

Zephyr Retiring
Vak-randi (2006)

Ugyanezzel a címmel létezik egy 1996-os holland dráma is..
Na ez meg a másik :) Most láttam...

Kellett keresnem valami kellemes, vidám hangulatú jó filmet, mielõtt belevetném magam a fajsújosabb beütemezett szintén nagy botrányt kavart filmbe, amit már többen is ajánlottatok...

A vak-randi olyan, amilyennek ígérkezik.
Kellemes, vidám és jó hangulatú film.
Nézem nézem..te jó ég :) A pszichológusnõ maga is beteg :)
Jó volt, tetszett. Szeretem az ilyen jellegû filmeket.
Mindenkinek ajánlhatom, aki szeret mosolyogni :)
A többieknek meg úgysem tetszene :P

Sir Quno Jedi
Öcsém, murva jó lesz ez a kickass2. Megint a felnõtt karakterek ütnek a legjobban, mint az elsõben BigDaddy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

stargatelost
Én is vártam egy ideig, hátha lesz legalább angol felirat, úgy azért mégis kényelmesebb :) De nem lett, így megnéztem, emlékeim szerintem nincs bent semmi bonyolult, meg lehet érteni akár alap angollal is.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

grebber
Bár lényegtelen már bármilyen szar zs kategoriás filmhez is van felirat ehhez meg évek óta nincs :(

Next PC upgrade: 2022

stargatelost
Én láttam, semmi extra igazából, viszont a helyszín kurva szép.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

grebber
Ez az Uninhabited film ennyire szar lett? Több éve sehol egy felirat hozzá se magyar szinkron :(

Next PC upgrade: 2022

Malakai
Kicsit korán rakták fel. :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tigeroo
jónõlesz<#eljen>
wesker24
Fail Try Again Next Time ! :D
Tyler1
Carrey :DD Kis csaj is jól megnõtt.

http://www.youtube.com/v/iI4kw2aFUJU&version=3

Ams
Ezek a haiku hozzászólások,
úgy imádom õket.
Vagy hányok tõlük?

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE