[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #80688 Robotzsaru 2014
Mint sima film, script gyenge mert bár vannak benne jó ötletek, de ezekkel nem foglalkozik, sok mindent belezsúfoltak a filmbe. A film üres, mert van pár "drámai" pillanat, de nem jön el a katarzis mert addig nem jól építették fel a filmet. Akció,hát én így 2014 szégyelném magam a helyükbe, amit letettek az egy nagy 0. A 2. akciójelenet amikor elkapja a gyilkosát, tök sötétben hőkamerával lezavarni, na azt aki ezt kitalálta azt nem engedném többé film közelébe, nagybetűs KÓKLER. Zene jellegtelen. Az igazi főszereplő az sajna a doki/Gary Oldman??? Elhiszem, hogy menő a motoros Robocop, természetesen újabb remek script fogás, hogy kiiktassuk az emberi zsarutársat.
max 4/10
Na akkor megkerülhetetlen, összehasonlítás az eredetivel. Hát az újban 50 ezer V kábítópisztollyal lő nagyrészt főhösünk, sztem ez mindent elmond. Új: Karakteres egyének, gonoszok 0 sehol egy Dick Jones vagy Boddicker. Zene, sztem azzal is mindent elmondok, hogy az a legjobb rész a 2014 filmben amikor a régi dallam felcsendül.
DE ami a leghihetetlenebb, ok rebootljanak mert ma a jobb a technika stb. jobban meg lehet csinálni stb. gondoltam legalább fasza akció, CG stb lesz a filmben. Hihetetlen de a régi Robocop köröket ver akció koreogrifájában, mértékében, intenzitásában, lövészámában, látványban az újra.
ED 209, dizájn jó, tetszett. Funkciója a filmben nincs, így csak egy "robot" semmi extra.
Alex Murphy, miben jobb a régi: "drámában", a halála sokkoló, a kinézete sokkoló, az észhez térés sokkoló, mind mind drámaibb és mélyebb, fájdalmasabb. Itt simán hazamegy a főhős.
Miben jobb még a régi, a TÁRS: Lewis ott karakter, itt egy a sok arctalan rendőr közül.
Miben jobb a régi: Detroit ott elhittem, hogy kell egy kemény zsaru leamortizált volt minden, ide minek minden szép és zöld, sehol egy punk, pszchihopata vagy gengszter, csak nyakkendős bűnözők, ő ellenük kell robocop?
Amit aláírok a jobb Robocop dizájn, bár a régire épül de azt el kell ismernem, hogy a 2014 kinézet baromi állat lett és jobban nézz ki, abban a kemény 5 percben míg fekete-ezüstős. Erre lefestik tök feketére és abban a pillanatban a kinézete BORZALMAS lesz, semmi robot feeling, vagy coolság-faktor, tök jellegtelen.
Ha az eredetihez nézem nagybetűs FOS/10