Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na mind1 😊 na majd a Kung Fu Hustle 2 és a következõ Tony Jaa filmek reméljük jók lesznek 😊
Bazinga!
mindenki jókat ír errõl a Raid Redemption -rõl... lehet velem van akkor a baj 😊 bele is tekertem párszor, annyira untatott
Bazinga!
A film, amit most láttam 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nagyon nem értek egyet az imdb pontszámával. Faék sztori, semmi felvezetés, durr bele a közepébe. Irdatlanul pocsék színészi alakítások... oké, bunyósok és kaszkadõrök meg ilyesmi, de akkor is feltûnõen gyenge színészek. Ráadásul sikerült kifognom az angolul utószinkronizált verziót, ami rém pocsék lett.
Volt benne egy-két szép harc/akció jelenet, de ennyi. Hol áll ez egy Tony Jaa filmhez? Sehol.
3/10
Bazinga!
Tikal: Nekem sikerult! 😄D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mellesleg sztem nem Bien a foszereplo, es nem bunkerben jatszodik.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez talán még a Vasember 3.-nál is jobb lesz !<#nezze>#nezze>
Ha szubjektiven kene ertekelnem ezt a filmet,mondjuk foghuzas kozben...kapna egy 8/10-et. Merthogy erdekes volt,meg neha meg a fenekem is osszehuztam,amikor a vegen felszallt a repcsi meg kicsit okolbe is szoritottam a kezem,mondvan hogy "ezaz!"
Aztan ha objektiven kene ertekelnem a filmet,kapna egy budos nagy 0/10-et. UNCSI!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
FSZ: Michael Biehn, Lauren German
Kijött megint az emberi természet, habár néha túlzónak tartottam azokat a határokat, amiket ezek a szereplõk átfeszítettek bár részben elképzelhetõ. Hasonló téma, mint a Kísérlet c. film, csak ez egy bunkerben játszódik. Aki teheti nézze meg én végig a körmöm rágtam olyan izgalmas film volt.
8/10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Valószínûleg az áll a dolog mögött hogy a befektetett pénzt visszahozzák, még akkor is ha nem jó filmek szerintünk, de sokakat érdekel, mint látjuk...sok vizet nem zavarnak, mondjuk még nem láttam a Hangover-t lehet pótolni kéne már 😊
IMDB 7.8 biztos azért mert senkinek nem tetszet.
...és Jeffrey Tambor-t miért kellett kiírni ? <#confused>#confused>
Nem kötözködés ez, mint irtam, csodálkozás a véleményeden, remélem ezt még szabad....
Ami nekem nagyon bejött -annak ellenére, hogy romantikus- a Szenvedélyek viharában, ha esetleg nem láttad azt nézzétek meg, mert jó!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nem dobálozok semmivel, csak csodálkozom hogy egy B kategoriás filmre ennyit dobsz...
Megnezted az egyik filmet es kijelentetted melyik a jobb meg pontosabb.
Jol latom a helyzet jelenlegi allasat?
Es meg mindig okoskodsz meg kotoszkodsz.
egyébként mint film szar az argo, mint megtörtént sztori érdekes - kérdés persze mit lehet nekik lassan elhinni
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Biztos velem van a baj, de nekem nagyon nem jött be ez a film. Konkrétan abba hagytam tegnap és ma fejeztem be. Kb. soha nem csináltam még ilyet 😊 Mondjuk láttam már ettõl rosszabb filmet is ez tény, ez még is untatott.
Át tudtam érezni a drámát, de még sem kötött le a dolog. Ez a politikai téma nem izgat, még akkor sem ha megtörtént eset. Az sem zavar, hogy Oscar díjakat kapott... tipikusan arra készült a film, hogy díjakat kapjon. Nem ez az elsõ ilyen eset 😊 Patriotizmus és annyi, meg van a szobor. 😊
5/10
Bazinga!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Angyalok városa is jó amúgy