1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Rony94
    De épp ez az hogy a legtöbbeknél nincs ilyen. Sokan ezzel a tudattal élik le az életüket hogy ők a gyerekekhez vonzódnak, de tudják hogy ez helytelen, de egyszerűen ők csak erre gerjednek be. És ez belegondolva szörnyű.

Ez olyan mintha most a heteroszexualitás tiltott dolog lenne (mint a pedofília) és SOHA nem érintkezhetek nővel, mert az ROSSZ. És akkor két választásom van: 1) betartom a szabályokat és megpróbálom a férfi nemmel való kapcsolatot (amitől én irtózom) és életem végéig boldogtalan leszek, vagy 2) a saját érdekeimet teszem előrébb és a törvény mögött nőkkel találkozom és így boldog leszek.

De azért mondom hogy ez érdekes téma, mert sokat lehetne erről beszélni, de mivel ez a Filmes topik, így ezt inkább hagyjuk most már.

Egyébként csak ismételni tudom magam, érdemes megnézni ezt a filmet, nem csak erről a pedofíliás dologról van szó benne, sok másról is.