Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként még az új Majmok bolygója kapcsán írta itt valaki, hogy a CGI soha sem lesz 100% élethû, hát kérem szépen 2013 van, és ennél valósághûbb dolog még nem született számítógéppel.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nincs mese. Spoiler-mentesen:
A két óra végtelenül hosszúnak, és ugyanakkor végtelenül kevésnek is tûnt egyszerre.
Valószínûleg, 3 órás hosszban is végig tudtam volna nézni - ellenben a "Cloud Atlas"-szal -, és nem untam volna.
A képi világ, az azzal közölni kívánt gondolatok, érzések, az emberi kicsinység, a Természet ereje, valamint az ûr és víz sötétje nagyon mély, nagyon szép.
A tigris a végén... hát gyerekek!
Volt ebben a filmben egy kis 'Noé bárkája', egy kis 'A kis herceg', egy kis 'Jónás és a cet', egy kis 'Számkivetett' és még sok áthallás, de csak azok számára, akiket ez érdekel.
A film nagyon egyben van!
Kötelezõ!
Tíz per tízet nem hiszem, hogy valaha is fogok még élõszereplõs filmre adni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Sok mindenre gondoltam miközben néztem a filmet.. csak ilyen végkifejletre és befejezésre nem.
10/10.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tom Hanks zseniális, elképesztõ volt, ahogy ennyi karaktert ilyen jól megformált, de a többi színész is tetszett. A film pedig egy remekül megkomponált felnõtt mese, a 3 óra játékidõ nem is nagyon tûnt fel, elvesztem a történetekben, a gondolataimban és a csodálatos képi világban. Megérteni nem olyan nehéz, összerakni már kevésbé könnyû, de a befogadásához kell egy bizonyos fokú érzelmi intelligencia. Akinek ez nincs az "csak" látszólag értelmetlen jeleneteket fog egymás után látni... Az utóbbi idõk legkülönlegesebb filmes élménye, újranézõs.
Valóban egy nagyon jó film, szerethetõ történettel, remekül megkomponált képi világgal. Hihetetlen élmény lehetett IMAX-ben nézni. A sztori érdekesen indul, és záródik, maga a hánykolódás nekem már kicsit vontatott lett egy idõ után. Szerencsére a vallásokat jól kezelte, féltem az elején, hogy erõsen manipulatív eszközökkel akarja majd bevezetni, de abszolút nem így lett. A CGI pedig 2 szobort is kaphatott volna. Hogy az istenbe tudták azt a tigrist így megcsinálni? Én úgy gugliztam ki film után, hogy csak animáció, mert totálisan azt hittem, hogy egy igazival dolgoztak.
Összegezve megérdemel minden dicséretet.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nagyon vontatott volt nekem, és nagyon hosszú is az a több mint 2 és fél óra...sokszor azt se tudtam, hogy ki-kivel, miért, hányan, milyen évet írunk stb stb...sok volt a számomra megjegyezhetetlen arab név, pláne nem tudtam archoz párosítani õket. A bombák földjén ehhez képest sokkal letisztultabb film volt, bár az se tartozott a kedvenceim közé. 5/10
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
7/10
A legidiótább indiai film amit láttam, aranyos párbeszédekkel, és idiótábbnál idiótább akciójelenetekkel. 😄
Érdekes történet. Feszegeti a korrupció kérdését, ami kb. mindenhol a világon ugyanilyen formában van jelen. Zseniális a leánykéréses rész. Totál fõgonosznak látszó fõgonosz. Tökéletes befejezés.
A medve nem játék.
Végre van szinkronosan! Talán túl sokat vártam tõle, mert érdekes véleményeket olvastam a filmrõl.
Sci-fi? nem sci-fi, de mégis van benne, csak semmit nem mutat valójában belõle.
Hát ez még egynek is lassú és vontatott volt, nem hogy többször nézõs.
Karakterek felszínesek, senkit nem kedvel meg az ember, senkibõl nem tudunk meg a minimálisnál többet.
Oké, a film témája érdekes, nincs is igazán gond vele, de vontatott / többre számítottam.
6/10
Life of Pi
Fantasztikus alkotás. Kár hogy nem moziban néztem 3Dben. Full HDban egyszerûen tömör gyönyör. Nagyszerû munka. A macska CGIje egyszerûen döbbenet! Vallási téma persze felszínes, ahhoz képest ahogy be volt állítva, de erre számítani lehetett.
9/10
Munkaügyek
A magyar OFFICE? naja... csak sokkal sokkal jobban mint az amerikai verzió! Haláli karikatúra, az amcsi verzióhoz képest valóban ütõs poénokkal. Mucsi Zoltán zseniális, ahogy Mogács Dániel s a többiek is nagyon jók! Így kell igényes magyar sorozatot csinálni.
10/10
Flight
Denzel Washington... már jó. A film is jó, sõt mi több! Izgalmas, bitang látványos bevezetõ, majd végig érdekes dráma, ami nem ült le, mindehhez Denzel kiváló játéka. Másztszí!
9/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Thai-aknak van egy nõi Tony Jaa-ja..Chocolate az egyik filmje és Raging Phoenix a másik..mindkettõ megjelent itthon is..
Mondjuk egy kicsivel több infót adhattál volna (szereplõk, sztori). Tudtam hogy már láttam, de utána kellett keresnem hogy beugorjon.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Kicsit körülnéztem a házi tékámban és ma a Philadelphiai zsaru-t néztem videón(sajna régi, kopott már a felvétel). Elég kemény.
Értékelésem : 10/10
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
The Raid : Redemption
Nagyon köszi mind kettõtöknek hogy foglalkoztatok vele.<#worship>#worship>
Esetleg Tony Jaa filmje, asszem az elrabolt elefántos, abban is van egy olyan rész amikor végigverekszi magát egy épületen.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Srácok tudom hogy ez nem az a topik de...
Nem jut eszembe egy film címe amit szeretnék végre megnézni.
Egy két éves lehet de még talán meg sem jelent hivatalosan a DVD.
Egy nagyon kemény film tele jól megkoreografált verekedésekkel egy épületben.
Valami Red van az angol címében ha jól emlékszem és a szereplõk távol keletiek ha jól tudom.
Nagyon látványos máshol nem igazán látott jelenetekkel van tele a trailer a youtube-n a filmbõl, de mivel nem jut eszembe a címe nem tudok rákeresni.
Itt is sok szó esett róla. Még anno én is betettem ide a videót a bemutatójából.<#falbav>#falbav>
Elõre is köszi ha valakinek beugrik ennyibõl a címe. <#worship>#worship>
Lenyugozo film,a 2 ora szinte elrepult. Igaz csak 720p-ben neztem,de igy is varazslatos latvanyt nyujtott. Muszaj lesz megneznem projektoron is,1080p-ben,3D-ben. Tenyleg elkepeszto. A sztori is igazan lebilincselo,elgondolkoztato es szorakoztato. Kicsit banom mar,hogy keso este alltam neki megnezni,mert a vegere mar kicsit elbambultam idonkent de sanszos hogy -tobbszor is- ujranezos ugyhogy nincs veszve semmi.
9,5/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Most vegeztem a filmmel, es hat engem nagyon lekotott.
Sok helyen olvastam hogy nagyon el nyujtott, es az eleje nehezen indul.
En semmi ilyet nem ereztem, nekem a majd 3 ora csak ugy repult, ilyen minosegben es talalasban akar 5 oraig is neznem. (szeretem a meselos reszeket, es a lassu jeleneteket lassu zenevel)
A gyuruk ura trilogiat nem nyomja le, bar az osszhatashoz majd latni kene a masik 2 reszt is. Akkor lehet ezt merlegelni. Illetve a masik hogy en nem olvastam a konyvet es direkt nem is fogom mig a 3 film ki nem jon, nem akarok merlegelni meg hasonlitgatni kozte. hanem csak magat a filmet elvezni. Szerintem a film kritikaknal is az a baj hogy tulsagossan a konyvhoz hasonlitgatjak mondtarol mondatra. Ennek onallo filmkent is meg kell allnia a helyet, es igy nezve engem tokeletessen elvarazsolt es lekotott. Jok az uj szereplok, es a regieket is orom volt latni. Varom a folytatasat. Nekem 9.5/10
Kozben mar itt az Argo, este nezem is. Kivancsi leszek ra.
hát a hülyék a túloldalon laknak engem ne etessenek!😄
Mivel eddig egyeztek, nem volt szükség magyarázatra sem.
PSN ID.: Beegabor
Elnézõ módban (az utolsó 10-12 perc): 5.5 pont
Szívem szerint: 4.5 pont.
Mert megint amerikai önfényezés.
Amerikaiaknak.
Remek szereplõ gárda.
Minden egyéb nagy csalódás.
10/2.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Peter Jackson filmjeit nagyon kedvelem, az új-zélandi rendezõ egyedi stílusával a Hullajó! óta már sokszor betalált nálam (még a Törjön ki a frász / Frighteeners is moziban volt meg anno, ismeri egyáltalán vki?).
A Gyûrûk Ura gyakorlatilag a létezõ legjobb és legnagyobb szabású adaptációt kapta, amit csak lehetett, a könyvek hardcore rajongói közül is sokakat meggyõzött. De hogy a Hobbit vékonyka füzetébõl 3 részes, grandiózus trilógiát összehozni - ez már sajnos erõsen rétestésztának és bevétel maximalizálásnak tünik, nem is oktalanul.
Emiatt, és az erõsen megosztó kritikák miatt ezúttal kissé fájó szívvel kimaradt a mozi, így most pótoltam.
Sajnos nagyon lassan indul a film, az elsõ óra gyakorlatilag semmitmondó párbeszédek sora. Sok benne a kikacsintás, ami mindig hálás téma, de ennek ellenére nagyon érzõdik az idõhúúúúzás: az elsõ órának lassan vége, és alig tartunk valahol a történetben.
De ahogy átlendül a film egy holtponton, a rendezõ a lovak közé csap: ahogy egyre lendületesebbé válik a történet, úgy lesz egyre élvezetesebb is. A látványra panasz nem lehet, gyakorlatilag a 10 évvel ezelõtti eredeti trilógia is közel volt a tökéleteshez. A karakterek jók, egyedül Bilbót éreztem kevésnek.
A Gyûrûk ura mindhárom részének rendezõi díszdobozos változata itt díszeleg a polcomon, ezt nem fogom megvenni.
Csakis a nagyon lassú elsõ óra miatt 10/7, de a Hobbit második fele már igencsak élvezetes utazás lett Középföldére.
8/10-es simán
az utolsó ~60 hsz-nek irány a lomtár
ez egy fórum, akárki leírhatja a véleményét akármilyen filmrõl... nem kell rá reagálni és annyi... egérgörgõ srácok! hatalmas találmány.
Bazinga!