[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
LEGO Kaland (LEGO The Movie)
Nagyon meglepődtem a film kapcsán. "Egyszernézős" kis sztorinak tűnt, egyszerű elemekből felépülő animációra, amin a gyerek jót röhög és talán a felnőtteknek is jut egy-két poén.
Ehhez képest nagyon nem erről van szó. Könnyen kezdődik, de nem olyan könnyen ér véget. Ötletes megoldások tonnaszámra, technikai téren nem is tudom, valójában mikor láttam ilyen jól komponált akciót. A poénok gyerekeknek, felnőtteknek is néhol megmosolyogtatóak és van ahol kimondottan vicces és találó egy poén.
A történet bonyolódása után a háromnegyedénél olyan szinten csap át különböző más "filmérzés" világba, amit ritkán éreztem egy átlagos mesénél. Egyszerre elkezdett nekünk, nagyoknak is szólni, hogy mi a LEGO, miért jó, miért szükséges a kreativitás fejlesztéséhez és hogy a történet igazából miről akar nekünk beszélni, felnőtteknek. Szerintem meg fog lepődni az, aki megnézi, mert tényleg EGYEDI megoldás és baromi ötletes, csak ámultam, mert nagy csavar! :)
Persze gyerekfilmnek gyerekfilm marad, de szerintem a nagyoknak is jó szórakozás. Én abszolút ajánlom, vigyétek a családot, mert TI is jól fogtok szórakozni! :) Ritkán adok ilyet, de ha pontoznom kéne, akkor 8/10! :)