[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szerintem pedig egész jó kis túszdráma volt. Én beteszem a gyűjteményembe, és egy pár év múlva újranézem. Szerintem nem az alakítások viszik a filmet (de erről mindjárt), hanem a fennálló feszültség. Tulajdonképpen a kalózok megérkezése után mindig történik valami. Az összes szerepet más is játszhatta volna, egészen addig, míg Tom Hanks be nem kerül az orvosi szobába, az a rész nagyon hiteles volt a zenei aláfestéssel.
Nekem megér 7,5 pontot a 10-ből.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem spontán lábkötözésre adta a fejét, hanem a gyerek bizalmába akart férkőzni, mert meg akarta menteni, mivel tudta mi vár rá ("terroristákkal nem tárgyalunk"), de az is lehet, hogy csak megosztani akarta őket, mint ahogy Musze agyába is megpróbált belekavarni azzal, hogy szembesítette azzal, hogy míg övé a piszkos munka, addig a főnökök csak a hasznot fölözik le, és most épp cserben is hagyták.