Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Spoilerbe teszem ami szerintem nem témába illik. Veletek ellentétben. Egyéb értelmes javaslat?
Nem érdekel maga a vallás. A szüleim csecsemõként megkereszteltettek, de ennyi. Nem gyakorlok semmiféle vallást. És csak úgy mellesleg:
Ez a film NEM a vallással foglalkozik. Csak velünk egyszerû emberekkel.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Megnézted a filmet, vagy sem?
Ha igen, akkor én nem értelek Téged.
Ha pedig nem, akkor hogyan formálhatsz véleményt?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Roppant sajnálatos dolog, mikor valaki nincs tisztában azzal, amit mond.
"Filmek, amelyeket most láttunk"
Én láttam. Nem propagandafilm. Csak egy film.
Tanulhatunk belõle? Persze. Melyik filmbõl nem?
Ennyi.
A róla való témázás nem is illik ebbe a topikba.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Talán most meglepõdsz majd, de nem vagyok semmilyen szekta tagja sem. A szó szoros értelmében még csak vallásosnak sem tartom magamat. Csak figyelek. Figyelek és tanulok. Neked is ezt javaslom.
Láthatóan fogalmad sincs, mit miért teszel és mondasz. De tudod mit? Én nem haragszom Rád. Inkább hiszek Benned. Hiszem, hogy egy napon majd valamikor az életben Te is megérted hogyan lehetsz boldog. És miért is fontos, hogy boldog legyél. És azon a napon majd eszedbe fog jutni, hogy elõtte mennyire vak is voltál. És mennyivel jobb életed is lett, miután felnyílt a szemed. Rálépsz majd Te is az útra, a szellemi épséged újra a régi lesz, felismered saját és mások értékeit, becsületes és rendes leszel. Tudom, ezek a szavak még csak üres frázisok Neked. De nyugodj meg, minden rendben lesz. Én tudom. És majd Te is tudni fogod egyszer...
Elkepeszto. Olvastam ezekrol a bunozokrol mar korabban is ezt-azt, regebben kovettem egy magyar blogot, amin egy ferj vagy barat probalta visszaszerezni az egyhaz "birtokaba" kerult baratnojet/feleseget, mar nem emlekszem pontosan, de szetbaszott az ideg mikozben olvastam, ennek a filmnek a sztorija is nagyon hasonlit ahhoz. Tanulsagos volt es elkepesztoen szomoru, hogy ez igy megtortenhet, megtortenik.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nos, többre számítottam, különösen azután, hogy mindenki elélvezett tõle az Oscaron, és én is szeretem a témát, de ennél még a ZD30 is izgalmasabb, élettel telibb, pedig az két és fél óra, és abban sem történik sok minden ...
6/10
A medve nem játék.
<#mf1>#mf1>
Mindent értek most már! 😄D
Peace
Olyat bármelyik bokorszéli szekta tud. Nézd meg milyen kirakat arcokat szedtek össze elmúlt 20 évben. Összelopkodtak (jó jenki szokás szerint) egy csomó õsi módszert, majd azokat kifordítva nem az emberért, hanem ellene használták. Persze még volt arcuk az összecsórt módszereket levédetni, szintén õsi amerikai rossz szokás, legalább is Edison óta.
a "legjobb" a vulkános rész meg a "DC8-as ûrhajók"....az ember annyira zokni volt,hogy még annyi esze se volt,hogy kitaláljon vmi fantázia ûrhajót...nem õ az akkori egyik leggyakrabban használt utasszállitó repülõt vélte ûrhajónak....gratulate!😄
"Cloud Atlas (hat és fél) 6,5 / 10) - hájp miatt kicsit többre számítottam.
2 nagy részletben végeztem vele.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon szórakoztató kis délutáni mozi. Nem tudom eddig miért maradt ki az életembõl... A zenék hatalmasak benne fõleg a Sáros Seggû fiúk nagy nótája, na az óriási! Lekötött végig egy percet sem unatkoztam!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hétfõként még adás sem igen volt.
De ez nem lehet mentség. Ha sz@rcsi volt a mûsor, mi kártyáztunk, feltettünk valami jó kis hanglemezt, vagy egyszerûen csak beszélgettünk. Semmiképpen sem néztünk olyat, ami nem tetszett. Emlékszem, nem egy mozifilmen is voltam, amirõl kb. 25 - 30 perc után távoztunk (vagy távoztam) mert nem tetszett. Mivel ezt a filmet még nem láttam, én elõre nem is tudok mit mondani róla...
Talán csak annyit, hogy majd kiderül 😊