1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Calver
    kis tömb, teljesség igénye nélkül

The Hunger Games: Catching Fire - 7.5/10
    abszolút de pozitív meglepetés volt, pedig nem sok jóra számítottam. minden stimmel benne, képi világ, akciójelenetek, még a színészi játék is, Lawrance kisasszony elhagyta előző után a faarcot.
    bár eredeti könyveket nem olvastam, így nem tudom, h miket variáltak át, de első résszel ellentétben egyáltalán nem érzik rajta, h könyvadaptáció lenne, ami üdítő ritkaság. amit ki tudnék emelni mint negatívum, az a végső jelenet volt, mert sikerült SW3 szintű narm-ot összehozni.

Filth - 5.5/10
    azt hiszem ebben a kisebbség tagja leszek (jöhet az asztalborogatás), de... ezt valamennyire elbaszták. egyszerűen bűzlik az egész filmről, h könyvadaptáció, és abból nem valami túl jól sikerült.
    konkrétabban: igen, értem én, a főszereplőnk egy pöcs. de miért? mik az okai szociopata viselkedésének? miért csinálja azt, amit? (a hallucinációt nem rakom ide, az háttérinfó nélkül is korrekt volt)
    ...ja, hogy ez a könyvben mind benne van, csak az átlag halandónak fingja sem lesz róla nélküle, vagy ha a film után tvtropes szócikket végigböngészi?

nos, ez így gáz. adtak volna neki még egy negyed órát és egy pár flashback-et, kifejtendő h mi tette kedves főhősünket azzá, ami (még tökéletesen bele is illett volna a vödörnyi hallucináció közé), és simán felmászhatott volna 8.5/10-re, de így messze túl szétszórt lett.

Kick Ass 2 - 7/10
    megint kisebbséghez tartozok, nekem veszettül tetszett, végigvigyorogtam az egészet, mint valami idióta.

RED 2 - 4.5/10
    meh. a kiváló első részhez képest ez vérgyenge, hiába Malkovich (Malkovich Malkovich Malkovich) és Bruce Willis (bár ő DH5-el nagyon mély gödörbe ásta el magát).

The World's End - 5/10
    rémisztően semmilyen, a "cornetto" trilógiának egyértelműen leggyengébb tagja. netezés közben kisablakos nézésre tökéletes, az este fénypontjának semmiképpen sem tenném meg.

2 Guns - 5.5/10
    korrekt akciófilm, de nem fogom tőle a seggemet a földhöz csapkodni.

Elysium - 4/10
    mély üzenet akart lenni, méretes seggreesés lett, a többi része pedig szimplán kevés ahhoz, h a retardált történetet ellensúlyozza.