Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon várós, tuti moziba nézõs lesz! Ha barátnõm nem jön akkor megyek haverokkal de ezt mindenképp moziban nézem illetve szinkronnal és eredeti hanggal is tervezem megnézni.
Szerintem korrekt a hang, nem lõttek mellé, legalábbis ami a traillerbõl kiderül :)

szinkronos
http://www.youtube.com/v/hG0VsbyHpZA&version=3

eredeti
http://www.youtube.com/v/-DaPBBOHfsA&version=3
tommygear
nem maradtál le semmirõl
Blasta
A Pred2-vel pont jol csinaltak, hogy nem ujra a dzsungelbe vagy hasonlo helyre vittek a vadaszt, hanem be a betondzsungelbe. Reszemrol legalabb olyan jo az a kornyezet, az a film mint az elso volt.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Fogd fel ugy, hogy teljesebb eletet elhetsz le az AVP2 nelkul :)

Hát én errõl esküszöm, lemaradtam. Bakker!

CSOCSO
Mint alien fan nekem tetszik mind a negy resz. Mindegyik 8/10 folotti!
Nem hiaba van 12colos alien szobor az asztalomon. Mai napig nezelodok itt ott hol lehetne venni valami alien cuccost. Sot legutobbi Haloweenkor is nezelodtem facehuggert de gagyin kivul nem talaltam sehol sem igazan jol kinezo szilikonbol keszult maszkot.
Persze csak megfelelõ költségvetéssel. Ha kibérelnek egy romos gyárat és ott forgatják akkor megette a fene az egészet. Valami World War Z típusú film kellene csak zombik helyett alienekkel.
Tyler1
De igen, az volt az AvP2 :) Egyébként szerintem borzalmas ötlet lenne lehozni a Földre a dögöket, semmi hangulata nem lenne, mint ahogy az AvP2-ben is röhejes volt, ahogy tinik szaladgáltak elõle (vagy nem). Az elsõ 2 résznek megvolt a sötét, klausztrofób hatása, de ezt itt már nehéz lenne megoldani, ráadásul ki kéne játszani az összes civil emberes klisét.
A Predátor sem volt már jó városban, legalábbis nem tudták visszaadni az elsõ rész hangulatát.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hatalmas kasza lenne egy Aliens a földön játszódó résszel! nem értem a producerek miért nem csapnak le erre....

Guren
Guren
akkor nem csak én érzek így. bár én sajnos láttam a negyediket is.

"A 4. részrõl ordít a franciás, néha groteszk, néha szürreális stílus, a röhejes comic-szerû kamera megoldások stb. Abszolút nem illeszkedik az Alien hangulathoz."

Pont ezért jó. :)

Nyilván aki zsigerbõl gyûlöli a 4-et, márpedig vannak sokan, azok soha nem fogják elismerni, hogy sok értelme nem lett volna ha lemásolják az elõzõ részeket. Így minden rész teljesen más hangulatot hoz.

Nálam pl. a harmadik Alien pont ezért a leggyengébb, mert teljesen távol áll tõlem a hangulata: a minden átszövõ depresszió, a színek nélküli, jéghideg és komor légkör. A már 20 éve is vérgáz CGI-t és a lekopaszított Ripley-t inkább csak zárójelben említem, bár ez már csak a hab a tortán.

A fentieknek viszont nyoma sincs a másik három részben: az elsõ szimplán az ismeretlentõl való félelmet kihasználva ijesztõ és stílusteremtõ, a második színtiszta, szélesvásznú akció, a negyedik pedig a teljesen újszerû kamerakezelés, a humor behozatala, az igényesen elkészített design és a karakteres arcok (ron perlman) miatt jó. Winona Rider és a Newborn kuka, viszont legalább az ezek nélküli másfél óra minden percét élvezem.

:)
IMYke2.0.0.0
Lehet kövezni érte, de nekem a 4. Aliennel sincs nagy bajom.
Ahogy a 3. Terminátorral sem. A Terminator 4. már határeset, de rajongóként akkor is megvettem a 2 DVD-s verziót.
Blu-Ray-t majd valamikor, a többivel együtt, olcsón.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Blasta
Az elsore a melankolikus jelzo esetleg illik, bar mai szemmel kb. a legtobb 30-40 evvel ezelotti film lassu es unalmas, plane a sci-fi-k :)

Blasta
Hat igen, ha valasztanom kellene, hogy melyiket kellene most azonnal megnezni, tuti az Aliens lenne, de sem az elsot sem a harmadikat nem tartom uresnek vagy uncsinak.

PetruZ
Részemrõl meg csak egy létezik, a 2. rész, a többi unalmas és üres (a negyediket már nem is láttam). :)
tomsolo
imho az egész 4-ben az a legrosszabb, hogy ripley: él és anya lett

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dynamic
Így van. A 4. részrõl ordít a franciás, néha groteszk, néha szürreális stílus, a röhejes comic-szerû kamera megoldások stb. Abszolút nem illeszkedik az Alien hangulathoz. Nem is értem, ez hogy nem zavar egyeseket, és hogy tudják azt mondani, hogy "igen, ez egy jó Alien film". Mindamellett JPJ tényleg jó rendezõ, de maradjon a dráma/vígjáték mûfajban.
szerintem a 2. rész óta mindenki azt várja,hogy a földön játszódjon a következõ rész:P sajnos eddig még nem kapta meg a nép!:)

genndy
A könyvben elõször megjelent 4-et kellett volna filmre vinni (Idegenek a Földön, Lidérces utazás, Ripley háborúja). Azt tudtommal eleve forgatókönyvnek is írták, nem tudom miért dobták el.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Blasta
Reszemrol is csak 3 alien film letezik, a negyediket altalaban nem is javaslom megnezesre azoknak akik meg nem lattak egyaltalan a saga-t, egyszeruen semmit nem ad a tortenethez, inkabb elvesz belole.
Jean-Pierre Jeunet nyilatkozta, hogy kenyszerbol vallalta el a filmet, totalisan nem az O zsanere volt a mufaj es ezt siman erezni is rajta (az O filmje az Amelie elete volt, nem is ertem hogy esett ra a studio valasztasa). Ugyanakkor nem csak a rendezes volt abban a filmben szar, mar a forgatokonyvvel elcsesztek az egeszet.
Bizom benne nem lesz Alien 5 soha.

stargatelost
Fail, "csak" hat éves film.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Van már 2.része az AvP-nek?

Expendables 2

Másfél órányi agyatlan lövöldözést vártam és másfél órányi agyatlan lövöldözést kaptam, egy csomó nagy arccal súlyosbítva.

Ha nem lettek volna benne a nagy nevek egy átlagos ZS akciófilm lett volna de így nagyon kellemes kis darálda volt, a 80-as évek akciófilmjeinek a stílusában.
Tikal
nem fake, volt egy olyan változat is, a sima, mozis..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Cuchulainn
Nekem anno ez a változat volt meg videókazettán. (az esésközbenkikelõs)
A négy nem is lenne rossz film ha a végérõl a rettenetesen ostoba alien-ember hibridkölköt kivágták volna a rákba. A három nekem tetszett, bár sajnáltam hogy a 2 többi túlélõjét felrakták a buszra...

Az AvP-k szerintem úgy borzalmasak ahogy vannak.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

dartonita
Rendezoit toltogetem amikor lehetseges,szoval most is azokat neztem.
Mondjuk erdekes hogy meg ezzel egyutt is a 3.resz vege az volt,hogy Ripley szepen beleesik az olvasztoba,es kesz,felirat.Pedig konkretan emlekeztem hogy van egy olyan verzio ahol a zuhanas kozben kirobban a mellkasabol a kiralyno,magahoz szoritja es ugy hal meg.Na ez az en verziombol hianyzik,de miert?Biztos valami fake directors cut :/
Mindegy,vegulis olyan szinten k.jo az Alien sorozat hogy mindegyik reszt elveztem.

tommygear
maradjunk annyiban, hogy a 3,4 egy rakás szar, de a 4 valóban "jobb"
genndy
Hasonlóan pontoznék én is, nekem is jobban tetszett a 4, mint a 3 (fõleg azért, mert sokkal látványosabb. Egy Alien-filmbe kell a sci-fi rész is erõsen, a börtönbolygón azért abból nem sok volt). Megnézném mi lett volna, ha a 3-at hagyják Finchernek tényleg normálisan megcsinálni.
Az AvP-k gyengusok, a 2-n a lelkesedés látszik ugyan, de nem lett jó sajna. Akkor tényleg inkább az 1. De leginkább az AvP2 JÁTÉK! :) Azt élveztem volna nagyon filmen is.
Btw, a normál vagy a rendezõi változatokat nézted?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fantasy és fantasy között is van különbség! A filmnek nem te vagy a célközönsége! Lépj már túl ezen.
off
(minden neked nem tetszõ dologgal ennyit foglalkozol? :) )

Tikal
A 4. resz pocsek. szornyu. szar tortenet, szar rendezes, gagyi jelenetek, nagyon sulytalan az egesz... Harmadik szerintem sokkal jobb...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

végre vki, aki a 4-et jobbnak tartja, mint a rendezõi változatban is rettenet harmadikat <#eljen>

btw nálam predator napok voltak a héten :)

P1: 10/10
P2: 10/9
Predators: 10/7

az elsõ két részt majd' minden évben megnézem :o
tényleg nem akarlak megsérteni, de abszolut nem érted, hogy mit mondok, ennyire nem lehetsz buta
ha már felhoztad a GYU, az pl: sokkal "korhûbb" mint ez a szar, pedig az tényleg egy fantasy és kitalált világba játszódik, ez meg a középkorban
dartonita
Alien napokat tartottam,reg lattam oket.

Alien 1:
7/10
Alien 2:
9/10 (ritkan adok ilyen magas pontszamot,de ez eletem egyik legjobb sci-fije)
Alien 3:
6/10
Alien 4:
7/10.Kiegesziteskepp annyi hogy a szineszekkel nincs baj,kiveve talan Winona Rydert aki rem gyenge es kb 3darab arckifejezest kepes varialni.Kimondottan ellenszenves nosteny,kb annyira ertem mit keres a kepernyon mint Kristen Stewart.

Alien vs Predator elso resz:
7/10
Alien vs Predator masodik resz:
2/10(ez elegge WTF film,kar megnezni)

Kar hogy nem keszult tobb,elnezegettem volna meg az arctamadokat,kiralynoket,meg a vilagegyetem tobbi entitasat ahogy menekulnek eloluk :)

Az, hogy ki mit tekint "gagyiság"-nak az abszolút szubjektív.
Ezen kár is lovagolnunk.

A "korhûség" számonkérését viszont továbbra is fenntartom, hogy ebben a mûfajban dõreség! ;)

még a végén oda jutunk, hogy a gagyi megvalósítás pozitívum???

ha elolvastad volna a hsz-m felfogtad volna, hogy nem azzal van bajom, hogy nem veszi magát komolyan (sõt ezt pozitívnak írtam), hanem azzal, hogy ez mellé gagyi megvalósítás (nem korhû, nem nézz ki "régi" idõkben játszodó filmnek, mert gagyik a fizimiskák és gagyik a jelmezek) is párosult, azt tökre leszarom hogy szándékos vagy csak beleszartak, nálam ez szar

neked meg az mentség rá, hogy fantasy?! És ott lehet gagyiság, mert fantasy?
Láttad a "Boszorkányvadászok"-at? Olvastad miket kért számon a filmen az olvtárs?
Õ úgy járt ezzel a filmmel, mint az öreg székely a "Star Wars"-szal. :)

Ez így van! Voltak az ördögien gonosz francoisták, és a szent feddhetetlen komenyisták! lol

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

a.carkey
Zero Dark Thirty
Este 10.30kor kezdtem el nézni, és a két és fél óra simán lepörgött, nem aludtam el, pedig fáradt voltam. Ez nálam azért jelent valamit.

Nehezen beinduló, de igényes film, amelyben tk. nincs igazi fõszereplõ.
Akinek bejött a The Hurt Locker (Bombák földjén), azoknak szerintem ez is be fog jönni, hiába ismert a sztori.

A Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden T-Bages baromság után ez igazán felüdülés volt. :)

8/10

A medve nem játék.

van halálfutam 3 :O már töltöm is le

Tikal
Mit jelent az hogy komolyan venni magunkat, pláne egy filmet??

Nem lehet komolyan venni egy filmet? Nem értem....

Calver
én mióta megláttam a "kõkemény" posztert (és kitöröltem a könnyeket a szemembõl a röhögéstõl) nem vagyok hajlandó elhinni, h valaki komolyan gondolta Tyler Perry-t (vigyázat, NSFL) egy ilyen szerepben. <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

hát azt gondoltam, hogy nem olyanoknak készült mint én hanem azoknak akiket minden szarral meg lehet etetni
Blasta
Alex Cross - 5/10

Meglepodtem, mert egy zsé filmre keszultem, ennek ellenere egesz nezheto krimi lett, bar a foszereplovel nem birtam kibekulni. A Lost-os doki viszont elvitte a hatan az egeszet, kurvajol nyomta es az atalakulasa is hatasos volt (kerdes, hogy emiatt a fipm miatt megerte-e?).
Osszessegeben lattam mar rosszabbat is, 1x nezheto.

Ez a mozi nem azoknak készült akik ennyire komolyan veszik magukat. Pláne egy filmet! :)

Kmarha
Wreck-It Ralph

Hosszú ideje a legjobb animációs film, ami nagyon is tetszett. Bár kicsivel több utalást elbírt volna még a játék-konzol világból, de így is maradéktalanul teljesítette azt amiért leültem elé. Sõt.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

értem én, meg fáj a szívemnek is, hogy kult sorozatokból mik lettek
csak valahogy már nem lepõdök meg rajta, mert halivud mostanában már csak ilyen
amúgy film maga nem lenne bûnrossz, de a rendezõ egy kontár, semmi érzéke a filmkészítéshez
de feltûnt, de attól , hogy "fantasy" még a kb. 1400-1600 években valahol játszódik Európában (gondolom Poroszországban valahol), szóval nem kellene 21.századi séróval és kinézetekkel szaladgálni a filmben
az olyan apróságok mint a forgócsöves gépágyú meg tényleg csak mehhh
De jó, hogy említed! A FAQ About Time Travel-t ezer éve meg akarom nézni. :)

stargatelost
Vagy a Timecrimes-ot, meg esetleg a FAQ About Time Travel-t :)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"