Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem korrekt a hang, nem lõttek mellé, legalábbis ami a traillerbõl kiderül :)
szinkronos
eredeti
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem hiaba van 12colos alien szobor az asztalomon. Mai napig nezelodok itt ott hol lehetne venni valami alien cuccost. Sot legutobbi Haloweenkor is nezelodtem facehuggert de gagyin kivul nem talaltam sehol sem igazan jol kinezo szilikonbol keszult maszkot.
A Predátor sem volt már jó városban, legalábbis nem tudták visszaadni az elsõ rész hangulatát.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Pont ezért jó. :)
Nyilván aki zsigerbõl gyûlöli a 4-et, márpedig vannak sokan, azok soha nem fogják elismerni, hogy sok értelme nem lett volna ha lemásolják az elõzõ részeket. Így minden rész teljesen más hangulatot hoz.
Nálam pl. a harmadik Alien pont ezért a leggyengébb, mert teljesen távol áll tõlem a hangulata: a minden átszövõ depresszió, a színek nélküli, jéghideg és komor légkör. A már 20 éve is vérgáz CGI-t és a lekopaszított Ripley-t inkább csak zárójelben említem, bár ez már csak a hab a tortán.
A fentieknek viszont nyoma sincs a másik három részben: az elsõ szimplán az ismeretlentõl való félelmet kihasználva ijesztõ és stílusteremtõ, a második színtiszta, szélesvásznú akció, a negyedik pedig a teljesen újszerû kamerakezelés, a humor behozatala, az igényesen elkészített design és a karakteres arcok (ron perlman) miatt jó. Winona Rider és a Newborn kuka, viszont legalább az ezek nélküli másfél óra minden percét élvezem.
:)
Ahogy a 3. Terminátorral sem. A Terminator 4. már határeset, de rajongóként akkor is megvettem a 2 DVD-s verziót.
Blu-Ray-t majd valamikor, a többivel együtt, olcsón.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Jean-Pierre Jeunet nyilatkozta, hogy kenyszerbol vallalta el a filmet, totalisan nem az O zsanere volt a mufaj es ezt siman erezni is rajta (az O filmje az Amelie elete volt, nem is ertem hogy esett ra a studio valasztasa). Ugyanakkor nem csak a rendezes volt abban a filmben szar, mar a forgatokonyvvel elcsesztek az egeszet.
Bizom benne nem lesz Alien 5 soha.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Másfél órányi agyatlan lövöldözést vártam és másfél órányi agyatlan lövöldözést kaptam, egy csomó nagy arccal súlyosbítva.
Ha nem lettek volna benne a nagy nevek egy átlagos ZS akciófilm lett volna de így nagyon kellemes kis darálda volt, a 80-as évek akciófilmjeinek a stílusában.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A négy nem is lenne rossz film ha a végérõl a rettenetesen ostoba alien-ember hibridkölköt kivágták volna a rákba. A három nekem tetszett, bár sajnáltam hogy a 2 többi túlélõjét felrakták a buszra...
Az AvP-k szerintem úgy borzalmasak ahogy vannak.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Mondjuk erdekes hogy meg ezzel egyutt is a 3.resz vege az volt,hogy Ripley szepen beleesik az olvasztoba,es kesz,felirat.Pedig konkretan emlekeztem hogy van egy olyan verzio ahol a zuhanas kozben kirobban a mellkasabol a kiralyno,magahoz szoritja es ugy hal meg.Na ez az en verziombol hianyzik,de miert?Biztos valami fake directors cut :/
Mindegy,vegulis olyan szinten k.jo az Alien sorozat hogy mindegyik reszt elveztem.
Az AvP-k gyengusok, a 2-n a lelkesedés látszik ugyan, de nem lett jó sajna. Akkor tényleg inkább az 1. De leginkább az AvP2 JÁTÉK! :) Azt élveztem volna nagyon filmen is.
Btw, a normál vagy a rendezõi változatokat nézted?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
off
(minden neked nem tetszõ dologgal ennyit foglalkozol? :) )
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
btw nálam predator napok voltak a héten :)
P1: 10/10
P2: 10/9
Predators: 10/7
az elsõ két részt majd' minden évben megnézem :o
ha már felhoztad a GYU, az pl: sokkal "korhûbb" mint ez a szar, pedig az tényleg egy fantasy és kitalált világba játszódik, ez meg a középkorban
Alien 1:
7/10
Alien 2:
9/10 (ritkan adok ilyen magas pontszamot,de ez eletem egyik legjobb sci-fije)
Alien 3:
6/10
Alien 4:
7/10.Kiegesziteskepp annyi hogy a szineszekkel nincs baj,kiveve talan Winona Rydert aki rem gyenge es kb 3darab arckifejezest kepes varialni.Kimondottan ellenszenves nosteny,kb annyira ertem mit keres a kepernyon mint Kristen Stewart.
Alien vs Predator elso resz:
7/10
Alien vs Predator masodik resz:
2/10(ez elegge WTF film,kar megnezni)
Kar hogy nem keszult tobb,elnezegettem volna meg az arctamadokat,kiralynoket,meg a vilagegyetem tobbi entitasat ahogy menekulnek eloluk :)
Ezen kár is lovagolnunk.
A "korhûség" számonkérését viszont továbbra is fenntartom, hogy ebben a mûfajban dõreség! ;)
ha elolvastad volna a hsz-m felfogtad volna, hogy nem azzal van bajom, hogy nem veszi magát komolyan (sõt ezt pozitívnak írtam), hanem azzal, hogy ez mellé gagyi megvalósítás (nem korhû, nem nézz ki "régi" idõkben játszodó filmnek, mert gagyik a fizimiskák és gagyik a jelmezek) is párosult, azt tökre leszarom hogy szándékos vagy csak beleszartak, nálam ez szar
neked meg az mentség rá, hogy fantasy?! És ott lehet gagyiság, mert fantasy?
Õ úgy járt ezzel a filmmel, mint az öreg székely a "Star Wars"-szal. :)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Este 10.30kor kezdtem el nézni, és a két és fél óra simán lepörgött, nem aludtam el, pedig fáradt voltam. Ez nálam azért jelent valamit.
Nehezen beinduló, de igényes film, amelyben tk. nincs igazi fõszereplõ.
Akinek bejött a The Hurt Locker (Bombák földjén), azoknak szerintem ez is be fog jönni, hiába ismert a sztori.
A Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden T-Bages baromság után ez igazán felüdülés volt. :)
8/10
A medve nem játék.
Nem lehet komolyan venni egy filmet? Nem értem....
"The trees move. Do you not see it?"
Meglepodtem, mert egy zsé filmre keszultem, ennek ellenere egesz nezheto krimi lett, bar a foszereplovel nem birtam kibekulni. A Lost-os doki viszont elvitte a hatan az egeszet, kurvajol nyomta es az atalakulasa is hatasos volt (kerdes, hogy emiatt a fipm miatt megerte-e?).
Osszessegeben lattam mar rosszabbat is, 1x nezheto.
Hosszú ideje a legjobb animációs film, ami nagyon is tetszett. Bár kicsivel több utalást elbírt volna még a játék-konzol világból, de így is maradéktalanul teljesítette azt amiért leültem elé. Sõt.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
csak valahogy már nem lepõdök meg rajta, mert halivud mostanában már csak ilyen
amúgy film maga nem lenne bûnrossz, de a rendezõ egy kontár, semmi érzéke a filmkészítéshez
az olyan apróságok mint a forgócsöves gépágyú meg tényleg csak mehhh
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"