Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
XD
Ertekelhetetlenfosadekszanalom/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Amikor feldolgozzuk a feldolgozhatatlant.
Amikor megértjük a megérthetetlent.
Ez történik..
10/7.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
most már tényleg fel kell tennem a kérdést, láttad te a filmet?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
The vast majority of the American Civil War (1861- 1865) was fought in the East, in states such as Pennsylvannia, Maryland and Virginia, whereas Sergio Leone's The Good, the Bad and the Ugly was, by definition of a western, set in the West. In 1862, though, there was a Civil War battle lasting one day on the Rio Grande, led
on the Confederate side by the drunken General Sibley. This battle was followed by several days of fighting in Glorieta Pass. These relatively small engagements did not escape the meticulous preproduction research of Sergio Leone and colleagues, who made numerous references to Sibley's 1862 New Mexico campaign.
A brief outline of this campaign and its “appearances”
in the The Good, the Bad and the Ugly are highlighted
in the book.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hát ez oriasi, te tenyleg klinikai eset vagy.. Az egesz kurva tortenet a polgarhaboru esemenyei kore epul!!! Hihetetlen vagy, azt hittem mar azota utananeztel legalabb de csak papolod tovabb a hulyeseget...
Most epp nem ideges vagyok, hanem fetrengek a rohogestol 😊))
Én sajna a Vasembereket és a Hulkokat sem láttam...még..<#nevetes1>#nevetes1>

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Amerika kapitány 3D.
A Bosszúállókkal ellentétben ez már jobban tetszett. Lehet, hogy mégis csak a rendezõk szemszögébõl kell nézni a dolgokat..
10/6
Akkor most kinek is hol van a helye tisztelt professzor úr?
Megint más véleményt alkotni (amit én tettem) és megint más ítélkezni valaki felett (amit a többiekkel együtt most magad is teszel)..
(Bár tudnám, miért jó ez Nektek?)
és gratulálok az "intuíciódhoz", remélem szedsz rá valamit
Viszont õ már látta a Vasember 1-2, az Amerika kapitány és a Hihetetlen Hulk filmeket is.
Hogy mondhattam volna nemet egy régi cimbinek?<#vigyor>#vigyor>
..az eddig látottakat nem véleményezhetem<#nevetes1>#nevetes1>csak a végén majd..és természetesen azt is csak röviden..<#eplus2>#eplus2>
Ahh, inkabb ne, koszi
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
engem nem zavar, csak látod, hogy ha ilyeneket csinálsz akkor az felemás érzéseket vált ki...
a film nem egy homogén dolog, mint mondjuk egy étel, amihez elég egy kanálnyi kóstolás és akkor már lehet róla véleményt alkotni... a filmet végig kell nézni, jó filmek esetén még rágódni is magadban a dologról, és utána írni egy véleményt róla
de ahogy gondolod, úgy csinálod ahogy szeretnéd, én nem ítélkezem... te értetted félre 😛
Bazinga!
Nagyon tetszett, pontozásnak nem vagyok a híve, de az Életrevalók mögött feljött a második helyre nálam. 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mondjuk nem azért állítottam meg a filmet, hogy ide beírhassak, hanem azért mert indulnom kellett a melóba. Közben láttam, hogy valaki értelmesen reagált egy hsz-emre, amire meg visszareagáltam.
Szóval jó hogy Te is olyan dologban ítélkezel aminek nem ismered a hátterét.
Elég lett volna ennyi is: csak a végén véleményezz. Hidd el megértettem volna.
amúgy mi lenne, ha filmnézés közben nem alkotnál véleményt? eleve nem is lehet annyira jó film amit megállítasz csak hogy ide felnézz... nálam egy jó film olyan, hogy észre sem veszem és már vége is... nemhogy közben még máson járjon az agyam... pl a Django majd' 3 óráját kb fél órának éreztem
ráadásul általában a film végén jön mindig a konklúzió... ha azt nem láttad, ne alkoss véleményt, mert merõben elszarhat jó filmeket a befejezés, vagy közepes filmeket emelhet fel átlagon felülivé
Bazinga!
Nem sok értelme lenne. Tudtommal az A.L. a vámpírvadászt is leszavazták mindenfelé, nekem mégis tetszett..
Kismillió másik filmet is említhetnék, amit sehol sem jegyeznek pl.: A vasmacska kölykei vagy a Szerelem Harley Davidsonon érkezik vagy a Tuti dolog, amiket szinte sehol sem jegyeznek vagy csak alig, de nekem mégis kedvencek.
A válasz a kérdésedre: az egyéni ízlés.
Talán mindenki egyéni ízlésére léteznek filmek, mint ahogy zenék is..
Eme remekmure gondolsz ami megrengette a mozikasszákat és csak mint a rajongók, ugy az egyszeri mozibajárók is kiemelkedo kritikákkal illették??
Igen, nekem mond valamit, de roppantul érdekel, hogy Neked mit mond!
Ha mond nektek valamit a Macskanõ vagy a Pókember vagy az Amerika kapitány (aminek egyelõre a 45.percénél járok) akkor értitek mire is gondoltam.
Ez a Bosszúállók egy agyon robbangatott verekedett science fiction-t lejárató zagyvaság lett. Ennyi. Viszont az Amerika kapitány eddig nagyon bejön...
ezek után meg még jobban nem érdekel
Kurva jo film lehetett volna, de valamit nagyon elkefeltek. Felepitenek egy teljesen fasza helyzetet, reszletesen es stilusosan bemutatnak jopár franko karaktert, akiket utana egy tollvonassal kidobnak az ablakon.
Egyszoval nagyon felidegesitett a film, mert brutal jo lehetett volna, tele erdekes es szepen felepitett karakterrel, stilusos es franko fenykepezessel es egy olyan problemaval amit ezerfele keppen meglehetett volna oldani ugy, hogy erdemes legyen ezert vegignezni a filmet. Nagy kár érte, de erdekelne mas velemeny is.
Zephyr: a kovetkezo legyen a TDKR! Az tele van ilyesmivel, zabálni fogod!