Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ha jól látom pont egy kanyarból jöttek ki, akkor biztos nem mentek 120-al. 60-70-et meg tud a tank is a filmben meg ki akad még fent ilyesmin az elõzõ rész széfes marhasága után? :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tikal
Persze, de nem tudom kikapcsolni az agyam, mikor a film már rögtön egy ilyen jelenettel kezd... én elhiszem hogy valami nagyon durva szöktetõs jelenetet akartak, de ezt így mégis hogy? Ok, lenyelem, hogy a busz nem tolta el az autót és felborult, de ezek mire gondoltak, hogy a Diesel benn esetleg nem töri magát szarrá majd miokr nyolcat fordul a busz? :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tommygear
ez anno moziban elég durván szólt meg durván is nézett ki, ezen a filmen nem gondolkozni kell, hanem nézni és élvezni a látottakat
daver88
a végét is spoilerbe raktam, nem kellett volna..:

Remek színészi játékot láthatunk, Emma Watson, Logan Lerman és Ezra Miller is teljesen azonosult a szerepével.
Talán évek óta a legjobb kamaszokról szóló dráma, amit láttam, mindenképpen ajánlott a megtekintése!!...8,5/10

daver88
The Perks of Being a Wallflower

A sztori középpontjában egy elsõs gimnazista srác áll, aki elég nehezen nyílik meg a külvilág felé (késõbb kiderül, hogy miért)...Sikerül megbarátkozni néhány végzõssel, Sam-mel és Patrick-kel, akikkel az egészet évet együtt tölti..Lesz részük mindenben, ami ilyenkor szokásos egy ilyen filmben: bulik, füvezés, szerelem...Ám mégis az átlagosnál jóval többrõl szól a film...Ahogy megy elõre a sztori, érezni lehet, hogy mindhármuknál "sántít" valami a múltból.

Elõször ugyebár Patrickról derül ki, hogy homoszexuális, aztán Sam történetét fedik fel, mégpedig az iszákos, mindenkivel ágyba bújó énjét ismerhetjük meg, a végén pedig Charlie pedo nagynénijét fedi fel a sztori./spoiler]

Remek színészi játékot láthatunk, Emma Watson, Logan Lerman és Ezra Miller is teljesen azonosult a szerepével.
Talán évek óta a legjobb kamaszokról szóló dráma, amit láttam, mindenképpen ajánlott a megtekintése!!...8,5/10

Tikal
én meg épp írni akartam legutóbb, hogy milyen jó hogy nem volt benne egy picsa akit kézen fogva rángatott volna végig a filmen, aztán a végén meghal..helyette megkúrta aztán gyorsan ki is nyírták.. szomorú, de legalább nem nyivákolt, meg nem voltak gagyi jelenetek

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Hát, ha nem láttad a trailert, akkor nincs mirõl vitatkozunk...
"They got a... TANK!" - negró csávó.
Aztán, SZÉTLÕNEK egy felülíjárót a TANKKAL.
Ezután meg, a TANK eltapos 2 jármûvet is.

Vedd le szerintem a napszemüveget fórumozás alatt :)

[[]]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azt nem tudom, hogy számoltátok ki, hogy mennyivel megy a tank.
Ami egyébként nem is tank. :)

Tyler1
Pedig sokat komolyodott a legutóbbi 2 rész. Felnõttek a szereplõk, felnõtt a franchise is. Az elõdökhöz képest foglalkoztak a sztorival, a forgatókönyvvel, a karakterekkel, levágták a sallangokat, látványos lett. Aztán hogy mennyire realisztikus a fizika, az már más kérdés, de ez olyan, mintha az ûrben játszódó sci-fiknél azt kifogásolnánk, hogy ott nem is robbanhatna semmi, és nem terjedhet a hang. Hát nem azért kell nézni na :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
mondjuk ez a jelenet + a vágás tényleg elég gas
tigeroo
hollywoodon belül már ez a szint is tökéletes, ennél nagyobb fokú realizmus már a film rovására ment volna szerintem, persze nehéz belõni az egyensúlyt hogy mindenkinek a gyomra betudja fogadni.

én örülök hogy nem egy másfél órás Cops részt forgattak le.
Tikal
http://www.youtube.com/v/QHSPhy4xgjI&version=3

komoly jelenet

Tikal
nyilván mást értünk a komoly szó alatt :)

tigeroo
az elsõ rész még ilyen dawson és a haverok sztíló volt.

az hogy nem bírtad végignézni az ötödik részt sem, az számomra nem sokat árul el:D
Tikal
komolyodott?? az utolsót már végig sem bírtam nézni :)

tigeroo
nemtom nekem bejön. sõt, lehet hogy meglesz magyarázva ez is majd a filmben hogy miért száguldozik a tank. tudom-tudom, már a széfes jelenetre is húzták sokan a fogukat, de ez vizuálkényeztetés, semmi más. átlagos film, de remekül tálalva (autók + akció + nõk), ennél nekem nemkell több ebbe a filmbe.

valahol a topik bugyraiban van egy fast five kritikám, leírtam hogy nekem miért jön be a széria (dióhéjban: kispöcsként láttam az elsõ részt és ahogy miis felnõttünk a haverokkal úgy komolyodott a történet is, egyre nagyobb léptéket vett fel az egész)

btw nekem a tokio drift jött be a legkevésbé a sorozatból
tigeroo
hai :)
IMYke2.0.0.0
Érzéki csalódás a fenéket. De segítek:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyler1
Csak ne lett volna hozzá röhejes high school történet. Bár ötödjére már tetszett az is :D

IMYke2.0.0.0
Japán csajok: <#eljen> - tudod, hogy élek-halok értük. (Voltak nem olyanok is)
Hegyi ótóka: <#eljen>
Viszont, mint sztori: <#levele>

Totti5
Egyik legjobb rész. Az tényleg pjúr ótókáról és fesztiválról szólt + japó csajok és nem kikass akcióhõsökrõl. Az új vonal is tetszik, de abban a részben kaptam a legtöbb illegális ótókát és a legjobb vasakat és a legtöbb benzint.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Érzéki csalódás, mivel szembe megy a forgalommal :) Elvileg az Abrams jó útviszonyok között képes 97 km/h-ra, ha közben szembe jönnek 130-al, akkor ott már elég nagy a különbség.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Seth
Már abban is tuning motor meg nitró van :D

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Jól látom: Gintama logó? :)

IMYke2.0.0.0
A Tokiói kiruccanás: <#vomit>

tigeroo
úgylátom elõkerült egy bugatti is :D

örülök hogy kitudta nõni magát ilyenre a frencsájz, nekem bejött mindig is a f&f széria
IMYke2.0.0.0
Ami engem aggaszt: a 200-al száguldó tank...

Ezt a szériát nem tudom megunni :) Ráadásul a trailer alapján az eddig leglátványosabbnak tûnik, nagyon várós :)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

genndy
Aha, akkor mégiscsak vitték a rabszolgákat. Csak engem megzavart, hogy az odautat nem látjuk, és az ültetvényen meg sok a rabszolga. Ebbõl gondoltam, hogy onnan veszi a rabszolgákat - rosszul.
Kösz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Cuchulainn
Az apósa rabszolgákkal kereskedett, és õ hozta el az értük kapott pénzt, illetve a szerzõsédt, hogy mostantól õk látják el azt a bizonyos ültetvényt is, ahol szemtanúja lesz a korbácsolásnak. A szerzõdést a végén említik (mikor elégeti, és mondja hogy õ nem vesz részt ebben többet) a pénzt én is csak tippelem. :)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Zephyr Retiring
Biztosan.
De a akkor a világ legnagyobb tudósai, fizikusai és antropológusai is hiába elmélkedtek ilyesmiken...

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

IMYke2.0.0.0
Igen - megnéztem mindent.
S bízom benne, hogy nem csak nekem tûnt fel a Prodigy áthallás a Fast & Furious 6 végén :)

Tyler1
Ezek a Super Bowl alatti reklámok? +1 ment rá egyébként.

Totti5
<#wow1> <#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tomsolo
Értelmetlen mondatok: szevasztok.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

genndy
Ez az, te vagy az én emberem, friss élményekkel! A véleményem amúgy nagyon hasonló a tiédhez.
Erre válaszolj ha tudsz légyszi: vitorlás-hajós szál:
Miért volt az ügyvédsrácnál arany? Nem rabszolgát venni ment a szigetre? Mirõl szólt a szerzõdés, miért kellett mellé pénz? Vagy pont amerikából vitték a rabszolgákat a szigetre, azért kapta a pénzt? Megpróbáltam újranézni ezt a részt, de nem lett világosabb. Kösz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Zephyr Retiring
Prometheus 3D.(1080p)
Az alapötlet jó és sokat vitatott. Honnan származunk?
A film (nem meglepõen) kizárja a Darwini elméletet. Akit érdekel a téma, már tisztában van az emberi test és logika bonyolultsági fokával.
Látványilag okés (a 3D szuper) morálisan már kevésbé.
Ugyanaz a baj vele, mint mondjuk a Függetlenség napjával..
A film feltételezi az intelligens nem földi létformát, de legfõbb célja, nem a hitünk megerõsítése a teremtésben, hanem az, hogy akik ideérkez(het)nek bármikor is csakis pusztító szándékkal jöhetnek.
Csak magánvélemény, nem kell elfogadni de elgondolkozni érdemes róla:
ha teremtettek minket, miért pusztítanának el? Születünk, élünk, és meghalunk. Mindenki. Maga a tökély. Túlnépesedés kizárva. Maradhatna a Darwini elmélet (mindenki ismeri, hisz ezt tanultuk annó) csak ezzel meg az a baj, hogy ez is csak egy elmélet. Amit totálisan cáfol mondjuk a "tiltott régészet" elmélet is többek közt. Mindenki hisz valamiben. Még az ateisták is. És senki sem él örökké. Talán rosszul gondolom, de inkább éljünk vidáman és boldogan, szabadon és örömmel, mint sem hogy olyan dolgokon rágódjunk, ami felhergel mert a választ nem leljük.

Erre ez a film ébresztett rá.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Cuchulainn
Cloud Atlas

Nagyon bejött. Jók voltak a történetek, tetszett ahogy összekapcsolták õket, remekül elmaszkolták a szereplõket. (A végén a ki volt kicsoda montázs nagyon jó ötlet.)
Annyira azért nem tartom mélyértelmûnek, mint ahogy sokan próbálják beállítani, de elgondolkodtató. A látvány is nagyon ütõsre sikerült, a gyakori váltásoknál mindig lehet tudni melyik történet folytatódik, mert mindegyiknek egész más a hangulata vizuálisan is. Talán az egy apró malõr az a nem ázsiai színészek ázsiainak maszkírozásában volt, ott néhol kilóg a lóláb.
Mindenképp meg fogom nézni még párszor, hogy levadásszam a rejtett utalásokat :)

8/10

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

IMYke2.0.0.0
Én szavaztam is rá a versenyben

Segítek: ló - Kawasaki Z900

IMYke2.0.0.0
Ezer éve hangoztatom, hogy Sir Sean Connery volt a legjobb Bond. S az õ szerepléseivel voltak a legjobb Bond-filmek is.

Tyler1
Jesus fuckin' Christ :O Can't wait

http://www.youtube.com/v/ozG6KQftTmc&version=3

Tyler1
Halálfutam 3

Ugyanaz a sztori, ugyanaz a cast, ugyanaz a minõség, csak börtön helyett most Dél-Afrika a terep.

DaemoonHunter
Vasálarcos? :D
Egyébként nagyon tetszenek ezek az utalgatások benne, fõleg a Franco Nero meg a Django féle jelenet.

stargatelost
Igazából nem olvastam utána ennek, lehet nem is így van, de amióta láttam a filmet, szeretem ezt elhitetni magammal, hogy kapott egy befejezést a sorozat :D Túl sok a hasonlóság, hogy véletlen legyen :)
Annak is ott lett vége, hogy egy királynõ a Föld felé tart.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Végignéztem a sorozatot de az már nagyon régen volt. De nem tudtam hogy ezt annak a befejezésének szánták.

Azt hittem, csak egy sima film.
stargatelost
Ha végignézted a Starship Troopers animációs sorozatot, akkor sejteni lehet, hogy ez a film annak a nem hivatalos befejezése. Ugyanis a sorozat nem kapott befejezést, elfogyott a pénz, de pont ilyentájt akadt meg a sztori, mint amit a filmben látunk. Persze így nem lehetett volna eladni, a saját lábán is meg kell állnia a filmnek, ezért voltak benne változtatások, de aki rajongója a sorozatnak, az láthatja, mirõl van szó :)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Megnéztem még egyszer a "Django elszabadul"-t és találtam egy nagyon jó részt.
A végén a lóval amit csinál?! Megvan melyik filmre utal? ;)

Sir Quno Jedi
Skyfall sem volt rossz, épp most néztük meg.

Az fura, hogy nem ugyanazzal az ellenséggel folytatták, mint az elõzõ kettõben, dehát kellett egy kilépõ M-nek és azt aránylag jól megoldották a kis buzi volt ügynökével. Tán a következõ két részben újra bejön a Quantum.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

k0trapali
Lawless - Fékezhetetlen (2012)

Szeretem a gengszter filmeket szóval nekem nagyon bejött fõleg, hogy igaz történet alapján készült a film. Shia Labeouf -nak meg teljesen jól állt ez a komolyabb szerep a megszokott robotos bénáskodás után. Tom Hardy is jól hozta a kemény és csendes figurát. Szinkron miatt sajnálkozok kicsit mert Hardy-nak elég kaki hangot adtak viszont a parasztos stílust elég jól érzékeltették. Boardwalk Empire fanoknak kötelezõ!