Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
nem az, hanem képregényadaptáció

mégis mire számítottál? 😊 dokumentumfilmre? 😊

Bazinga!

daver88
Deadfall

Hát ez nem sikeredett annyira, mint amit a trailer alapján elképzeltem...Színészek sem voltak a helyzet magaslatán, a rendezésrõl ne is beszéljünk...Olivia Wildért azért érdemes volt megnézni, ennyi és nemtöbb.

Akciófilmnek indult, de a végére majdnem családi dráma lett belõle..5/10

Shep
Miért, te azt hitted ez valós történetet dolgoz fel? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Guren
orly

Zephyr Retiring
Bosszúállók 3D.
Ez mese habbal.
10/2.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

desigo
Tikal
Azt az akciofilmet preferalom ahol nem robban fel😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Dehogynem lehet, ott vették fel, a helyszinen😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

meg ugye amikor az autóba belelõnek egyet akkor egybõl felrobban, máskor meg sorozatot kap és semmi, illetve van mikor a hegyrõl leguruló autó felrobban, máskor meg semmi baja kb...
Tikal
Persze hogy bele lehet... nyilvan nem fogok, de vannak jelenetek amikbe bele kell😊)

Tikal
Bocs, de ennyi erovel torokulesbe is leulhetett volna a busz elé, nem?
Az oke hogy vannak tulzasok az akciofilmekben de most akkor mi lesz, a kovekezo reszben majd egy mini morrissal farol be a tank elé, az meg atborul rajta, te meg akkor is azt fogod mondani hehe ez csak egy akcio film, agy kikapcsol bambulas? ...
( nem konkretan neked ment a valasz 😊

Te meg próbáld meg értelmezni amit leírtam. Esetleg a smiley-t is.

Totti5
Az összes akció film fals, hiszen a fõszereplõt senki nem találja el, 5 autóbalesetet és 10 borda/gerinc törõs repülést, eséset, állkapocstörés erõsségû ütéseket simán benyelnek + néha bekapnak 1-2 golyót és nyílt sebet is és még akkor is maximum HPval/erõvel püffölik a film végén a fõbosst. Ez volt 20 éve, 10 éve és ez van most is. Akció filmek már csak ilyenek. Nem szagérteni kell a fizikáját, hanem élvezni, mert ha ez nem lenne benne, akkor nem lenne eksön, vagy ha valós , akkor harmatos az egész tempója.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sir Quno Jedi
Jaja, anyám mondta tegnap a dzsémszbondba, hogy nem is lehessen a tetõn motrozni, mondom NAÉS??!?!? Kinemszarjale?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Emlékszel a "Megint 48 óra" buszfelborítós-Eddie Murphy-kiszállós jelenetre.
S az bizony 198x-ben volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tommygear
betonfejû 😄
de ilyen alapon szinte mindegyik akciófilmbe bele lehetne kötni
Tyler1
De így nem érdemes megnézni egy Die Hardot sem, egy Mission Impossible-t sem, egy James Bondot sem. Mindenki tudja, hogy amit lát az többnyire nem lehetséges, de képernyõn jól mutat és kész. Élvezni kell. Ez Hollywood, elhiteti velünk a legnagyobb hülyeséget is, és mi mocskosul imádjuk ezért 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Shep
Erõsen megkapaszkodott 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ha jól látom pont egy kanyarból jöttek ki, akkor biztos nem mentek 120-al. 60-70-et meg tud a tank is a filmben meg ki akad még fent ilyesmin az elõzõ rész széfes marhasága után? 😊

Tikal
Persze, de nem tudom kikapcsolni az agyam, mikor a film már rögtön egy ilyen jelenettel kezd... én elhiszem hogy valami nagyon durva szöktetõs jelenetet akartak, de ezt így mégis hogy? Ok, lenyelem, hogy a busz nem tolta el az autót és felborult, de ezek mire gondoltak, hogy a Diesel benn esetleg nem töri magát szarrá majd miokr nyolcat fordul a busz? 😊

tommygear
ez anno moziban elég durván szólt meg durván is nézett ki, ezen a filmen nem gondolkozni kell, hanem nézni és élvezni a látottakat
daver88
a végét is spoilerbe raktam, nem kellett volna..:

Remek színészi játékot láthatunk, Emma Watson, Logan Lerman és Ezra Miller is teljesen azonosult a szerepével.
Talán évek óta a legjobb kamaszokról szóló dráma, amit láttam, mindenképpen ajánlott a megtekintése!!...8,5/10

daver88
The Perks of Being a Wallflower

A sztori középpontjában egy elsõs gimnazista srác áll, aki elég nehezen nyílik meg a külvilág felé (késõbb kiderül, hogy miért)...Sikerül megbarátkozni néhány végzõssel, Sam-mel és Patrick-kel, akikkel az egészet évet együtt tölti..Lesz részük mindenben, ami ilyenkor szokásos egy ilyen filmben: bulik, füvezés, szerelem...Ám mégis az átlagosnál jóval többrõl szól a film...Ahogy megy elõre a sztori, érezni lehet, hogy mindhármuknál "sántít" valami a múltból.

Elõször ugyebár Patrickról derül ki, hogy homoszexuális, aztán Sam történetét fedik fel, mégpedig az iszákos, mindenkivel ágyba bújó énjét ismerhetjük meg, a végén pedig Charlie pedo nagynénijét fedi fel a sztori./spoiler]

Remek színészi játékot láthatunk, Emma Watson, Logan Lerman és Ezra Miller is teljesen azonosult a szerepével.
Talán évek óta a legjobb kamaszokról szóló dráma, amit láttam, mindenképpen ajánlott a megtekintése!!...8,5/10

Tikal
én meg épp írni akartam legutóbb, hogy milyen jó hogy nem volt benne egy picsa akit kézen fogva rángatott volna végig a filmen, aztán a végén meghal..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
helyette megkúrta aztán gyorsan ki is nyírták.. szomorú, de legalább nem nyivákolt, meg nem voltak gagyi jelenetek

IMYke2.0.0.0
Hát, ha nem láttad a trailert, akkor nincs mirõl vitatkozunk...
"They got a... TANK!" - negró csávó.
Aztán, SZÉTLÕNEK egy felülíjárót a TANKKAL.
Ezután meg, a TANK eltapos 2 jármûvet is.

Vedd le szerintem a napszemüveget fórumozás alatt 😊

[[]]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azt nem tudom, hogy számoltátok ki, hogy mennyivel megy a tank.
Ami egyébként nem is tank. 😊

Tyler1
Pedig sokat komolyodott a legutóbbi 2 rész. Felnõttek a szereplõk, felnõtt a franchise is. Az elõdökhöz képest foglalkoztak a sztorival, a forgatókönyvvel, a karakterekkel, levágták a sallangokat, látványos lett. Aztán hogy mennyire realisztikus a fizika, az már más kérdés, de ez olyan, mintha az ûrben játszódó sci-fiknél azt kifogásolnánk, hogy ott nem is robbanhatna semmi, és nem terjedhet a hang. Hát nem azért kell nézni na 😊

tigeroo
mondjuk ez a jelenet + a vágás tényleg elég gas
tigeroo
hollywoodon belül már ez a szint is tökéletes, ennél nagyobb fokú realizmus már a film rovására ment volna szerintem, persze nehéz belõni az egyensúlyt hogy mindenkinek a gyomra betudja fogadni.

én örülök hogy nem egy másfél órás Cops részt forgattak le.
Tikal

komoly jelenet

Tikal
nyilván mást értünk a komoly szó alatt 😊

tigeroo
az elsõ rész még ilyen dawson és a haverok sztíló volt.

az hogy nem bírtad végignézni az ötödik részt sem, az számomra nem sokat árul el😄
Tikal
komolyodott?? az utolsót már végig sem bírtam nézni 😊

tigeroo
nemtom nekem bejön. sõt, lehet hogy meglesz magyarázva ez is majd a filmben hogy miért száguldozik a tank. tudom-tudom, már a széfes jelenetre is húzták sokan a fogukat, de ez vizuálkényeztetés, semmi más. átlagos film, de remekül tálalva (autók + akció + nõk), ennél nekem nemkell több ebbe a filmbe.

valahol a topik bugyraiban van egy fast five kritikám, leírtam hogy nekem miért jön be a széria (dióhéjban: kispöcsként láttam az elsõ részt és ahogy miis felnõttünk a haverokkal úgy komolyodott a történet is, egyre nagyobb léptéket vett fel az egész)

btw nekem a tokio drift jött be a legkevésbé a sorozatból
tigeroo
hai 😊
IMYke2.0.0.0
Érzéki csalódás a fenéket. De segítek:

Tyler1
Csak ne lett volna hozzá röhejes high school történet. Bár ötödjére már tetszett az is 😄

IMYke2.0.0.0
Japán csajok: <#eljen> - tudod, hogy élek-halok értük. (Voltak nem olyanok is)
Hegyi ótóka: <#eljen>
Viszont, mint sztori: <#levele>

Totti5
Egyik legjobb rész. Az tényleg pjúr ótókáról és fesztiválról szólt + japó csajok és nem kikass akcióhõsökrõl. Az új vonal is tetszik, de abban a részben kaptam a legtöbb illegális ótókát és a legjobb vasakat és a legtöbb benzint.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Érzéki csalódás, mivel szembe megy a forgalommal 😊 Elvileg az Abrams jó útviszonyok között képes 97 km/h-ra, ha közben szembe jönnek 130-al, akkor ott már elég nagy a különbség.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Seth
Már abban is tuning motor meg nitró van 😄

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Jól látom: Gintama logó? 😊

IMYke2.0.0.0
A Tokiói kiruccanás: <#vomit>

tigeroo
úgylátom elõkerült egy bugatti is 😄

örülök hogy kitudta nõni magát ilyenre a frencsájz, nekem bejött mindig is a f&f széria
IMYke2.0.0.0
Ami engem aggaszt: a 200-al száguldó tank...

Ezt a szériát nem tudom megunni 😊 Ráadásul a trailer alapján az eddig leglátványosabbnak tûnik, nagyon várós 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

genndy
Aha, akkor mégiscsak vitték a rabszolgákat. Csak engem megzavart, hogy az odautat nem látjuk, és az ültetvényen meg sok a rabszolga. Ebbõl gondoltam, hogy onnan veszi a rabszolgákat - rosszul.

Kösz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Cuchulainn
Az apósa rabszolgákkal kereskedett, és õ hozta el az értük kapott pénzt, illetve a szerzõsédt, hogy mostantól õk látják el azt a bizonyos ültetvényt is, ahol szemtanúja lesz a korbácsolásnak. A szerzõdést a végén említik (mikor elégeti, és mondja hogy õ nem vesz részt ebben többet) a pénzt én is csak tippelem. 😊

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Zephyr Retiring
Biztosan.
De a akkor a világ legnagyobb tudósai, fizikusai és antropológusai is hiába elmélkedtek ilyesmiken...

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

IMYke2.0.0.0
Igen - megnéztem mindent.
S bízom benne, hogy nem csak nekem tûnt fel a Prodigy áthallás a Fast & Furious 6 végén 😊