Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez nem sikeredett annyira, mint amit a trailer alapján elképzeltem...Színészek sem voltak a helyzet magaslatán, a rendezésrõl ne is beszéljünk...Olivia Wildért azért érdemes volt megnézni, ennyi és nemtöbb.
Akciófilmnek indult, de a végére majdnem családi dráma lett belõle..5/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez mese habbal.
10/2.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az oke hogy vannak tulzasok az akciofilmekben de most akkor mi lesz, a kovekezo reszben majd egy mini morrissal farol be a tank elé, az meg atborul rajta, te meg akkor is azt fogod mondani hehe ez csak egy akcio film, agy kikapcsol bambulas? ...
( nem konkretan neked ment a valasz 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
S az bizony 198x-ben volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Remek színészi játékot láthatunk, Emma Watson, Logan Lerman és Ezra Miller is teljesen azonosult a szerepével.
Talán évek óta a legjobb kamaszokról szóló dráma, amit láttam, mindenképpen ajánlott a megtekintése!!...8,5/10
A sztori középpontjában egy elsõs gimnazista srác áll, aki elég nehezen nyílik meg a külvilág felé (késõbb kiderül, hogy miért)...Sikerül megbarátkozni néhány végzõssel, Sam-mel és Patrick-kel, akikkel az egészet évet együtt tölti..Lesz részük mindenben, ami ilyenkor szokásos egy ilyen filmben: bulik, füvezés, szerelem...Ám mégis az átlagosnál jóval többrõl szól a film...Ahogy megy elõre a sztori, érezni lehet, hogy mindhármuknál "sántít" valami a múltból.
Remek színészi játékot láthatunk, Emma Watson, Logan Lerman és Ezra Miller is teljesen azonosult a szerepével.
Talán évek óta a legjobb kamaszokról szóló dráma, amit láttam, mindenképpen ajánlott a megtekintése!!...8,5/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"They got a... TANK!" - negró csávó.
Aztán, SZÉTLÕNEK egy felülíjárót a TANKKAL.
Ezután meg, a TANK eltapos 2 jármûvet is.
Vedd le szerintem a napszemüveget fórumozás alatt 😊
[[
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ami egyébként nem is tank. 😊
én örülök hogy nem egy másfél órás Cops részt forgattak le.
komoly jelenet
az hogy nem bírtad végignézni az ötödik részt sem, az számomra nem sokat árul el😄
valahol a topik bugyraiban van egy fast five kritikám, leírtam hogy nekem miért jön be a széria (dióhéjban: kispöcsként láttam az elsõ részt és ahogy miis felnõttünk a haverokkal úgy komolyodott a történet is, egyre nagyobb léptéket vett fel az egész)
btw nekem a tokio drift jött be a legkevésbé a sorozatból

Hegyi ótóka: <#eljen>#eljen>
Viszont, mint sztori: <#levele>#levele>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
örülök hogy kitudta nõni magát ilyenre a frencsájz, nekem bejött mindig is a f&f széria
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Kösz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
De a akkor a világ legnagyobb tudósai, fizikusai és antropológusai is hiába elmélkedtek ilyesmiken...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."