[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hoz_Hun #80021 Csak hogy kicsit felhomályosítsam a történéseket. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez egy több fázisú akció volt. Az első fázisban ledobnak négy embert felderítőnek. Tehát nekik nem kellet volna megütközni az ellenséggel. Feladatuk annyiból állt, hogy beazonosítják a célpontot és megjelölik a tartózkodási helyét. Ezután a második fázisban jön a rohamcsapat, akik elfogják, vagy megölik a célszemélyt (ezek lettek volna az Eric Bana csapata a kezdővel meg a többiek). Eközben a 4 fős csapat ül a seggén és megfigyel. Tehát nem nekik kellett (volna) a támadást végrehajtani.
Azon lehet vitatkozni, hogy a pásztorokat ki kellett volna-e nyírni vagy sem. Szerintem nem, a kikötözés esetleg jó ötlet lett volna én a magam részéről fogolyként tartom őket míg a második fázis le nem zajlik. De lehet ez nem volt megoldható, mert foglyokkal nem igazán lehet mozogni, pláne nem rejtve.
A rádió meg sajna pech. Az a helyzet az afgán hegyekben (a kőzet miatt) néha nehéz a rádiózás erről már halottam máshol is. A filmben meg is jegyzik, hogy számítottak rá, hogy a rádiózás akadozni fog.
De mivel hogy ez így megtörtént, klisé ide vagy oda, sajna ez van.