1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zero 7th
    Kb ez a hozzászólás volt az utolsó lökés, hallottam már róla sokat, most végül letöltöttem. Kiírom magamból, bocs, mert nagyon felkúrta az agyam...

Egyetlen szóval nem értek egyet a lenti hozzászólásból. Ebből az alapszituból ezt a fantáziátlan, lapos, vontatott sztorit kihozni egyszerűen szégyen. Még ki is emeled, hogy "zseniálisan" használja ki a film a noteszt. Ja, persze, szívroham, szívroham, szívroham, szívroham, szívroham, szívroham... Kibaszott fantáziadús, valóban.

Aztán a karakterek... A rendőrfőnök fater volt talán az egyetlen szimpatikus karakter az egész sztoriban, az összes többi darálható lenne kutyakajának. Az irritáló popénekes csajtól a falra másztam, hihetetlen debil.
    Jellemfejlődés körülbelül semmi, legalábbis a főszereplő tekintetében, a film legelején is szociopata, a végére egy kicsit jobban szociopatává válik. Hatalmas karakterív, főleg hogy két film és négy óra lett volna valami karakterfejlődést produkálni, de nemigen sikerült... Azon meg külön jót röhögtem, hogy azt írod, hogy nem tud hibázni. Ja, végülis csak AZONNAL gyanúba keveredik, amint elkezdi használni a noteszt, végigszopja az egész nyomozást, aztán megszívja az egész kavart de durván. Tipikus zseni...

Színészek: most lehet, hogy én nem ismerem eléggé a japánokat, és tényleg így viselkednek, de néhány színész a mellékszereplők közül néha olyan szinten hihetetlenül viselkedett, hogy teljesen kizökkentett. A főszereplők elmegy kategória, az egyetlen szerintem igazán jó alakítást ismét a rendőrfőnök fater nyújtotta. Bár végülis az L-et játszó arc is jól adta elő a fasz karakterét...

CGI... Jézusatyaúristen, a CGI... Ez már 15 éve is vállalhatatlan lett volna, 2006-os filmtől majdnem megbocsájthatatlan. Mivel halálisten karaktereknek körülbelül nulla a jelentősége a sztori szempontjából, akár nyugodtan ki is vághatták volna, vagy megoldhatták volna maszkkal, tizedennyi szerepeltetéssel...

Összességében egy borzalom, fel nem fogom, mi ezen az olyan baromi népszerű. A sztori egy hatalmas kihagyott ziccer, az elbaszott mangás-anime-os abszurd karakterek irritálóak, a CGI borzalmas, a színészektől időnként hülyét kaptam...

Death Note 4/10