[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Hobbit - Smaug Pusztasága
Teljesen jól folytatta az első részt, nekem nagyon tetszett ez is. Jóval pörgősebb, csak sajnos időnként a humor már paródiába megy át, ami egy akciórész közben kizökkenti az embert, kevesebb is elég lett volna. Tauriel és Legolas nem baj hogy belekerültek, volt helyük a történetben, a nyálas szál mondjuk kimaradhatott volna, az eredetiben se volt benne, nem kell minden tünde csajnak szerelembe esnie.
Viszont jól érzékeltették, hogy a törpöket most már szorítja az idő, és üldözik is őket, ettől kissé komorabb lett az egész (ami nem baj). Smaug meg igazi badass, jól eltalált gonosz figura, nagy, erős, hatalmas, beképzelt. Reméljük a bukása is látványos lesz
Az utolsó mondatot én ki is spóroltam volna, elég lett volna hirtelen elvágni a sárkánnyal.
8,5/10 Szeretettel várom ebből is a bővített verziót.
Prisoners (2013)
Nagyon jó gyerekrablós-aggódós-önbíráskodós feszes dráma Hugh Jackmannel és Jack Gyllenhaallal ("jilenhülével"
). Színészek jók, feszültség megvan, a vége is teljesen oké, én nagyot vigyorogtam amikor rájöttem mi az a hang :)
7/10