[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Shawshank Redemption - A remény rabjai
Tegnap láttam ezt a remekművet. Imádom imádom imádom... Szerintem megérdemli az első helyet az IMDb-n. Hallottam róla korábban is, de nem volt rá alkalom, hogy megnézzem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, de bizonyára sokan látták már ezt a legendás filmet. A kb. 2,5 órás film számomra egy pillanatnak tűnt, amit nagyon élveztem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Különösen tetszett a sörös jelenet, Andy megszökése és a film vége. A film nézése közben amit láttam nagyon izgalmas volt, de voltak olyan apróságok amiről nem gondoltam, hogy a film végén újra látom és visszautalásokkal szépen lassan a film elém tárja a végkifejletet és közben hagy időt arra, hogy kitaláljam, gondolkozzak: Mi lesz a film végén? Mi történik Andyvel és Reddel? Egyszerűen zseniálisnak tartom az egészet, a könyvet is valószínűleg el fogom olvasni.