Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hát persze... gonodolom Waltz vagy éppen DiCaprio akcentusát remekül visszaadták a szinkronszínészek, szinkron elveszi a színészi játék felét legalább..
"Nem vagyok már gyerek mégis úgy viselkedem, fórumokon a nagyérdemût mindenfélével etetem."
Elõre is köszönöm Mester 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Az mar tul ciki lett volna az amerikaiaknak is. 😄
Rendezoi munka nem valami nagy cucc,akar a The Quick and the Dead is lehetne, jah es az megsem kapott oscar jelolest, mert nem a Tarantino rendezte.
Szineszi teljesitmeny ? Kozepes, semmi extra. Tortenet ? Elmegy, de lattunk ilyet ezerszer. Eredetiseg ? Ezen gondolkoznom kell, de a frocsogo veren kivul sok minden nem volt benne, ami meg inkabb valami parodiara emlekeztetett.
Movie of the Year ? 😄 ROTFL
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Japán, koreai és kínai filmeket, animéket angol felirattal nézek.
A sokszor dilettáns félrefordítások miatt a magyar feliratokat - fõképp animék esetében! - kerülöm.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ha csak 1 filmet nevezhetnék meg,
akkor már inkább a Volt egyszer egy vadnyugat lenne az 😄
Miért?
Határozott választ nem tudok.
Vannak biztosan jobb filmek is.
Úgy rémlik a maga idejében (sem) volt túl sikeres. Western filmben mégis ez.
Akcióban meg a Profi.
Esetleg azért is érezhetem így, mert Morricone zenéi annyira passzolnak ezekhez a filmekhez..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
PSN ID.: Beegabor
10/10 a Django ? Akkor a mar emlitett film mi, mikor mindenben kenterbe veri ? 😄
Eredeti nyelv mi? Nem nagy kunszt ám eredeti nyelven filmet nézni. Olvass Shakespeare-t eredeti nyelven...na az lesz ám a valami.
Így nem hallottam még 😞
De a filmben talán ma este 😛
És el is fogadom 😊
<#nyes>#nyes>
Ez az, amit a magyar filmnézõk nem akarnak elfogadni.
Egyet értek. Csak ezt hi-fista körökben inkább ne hangoztassuk 😊
A "modern" nézeteink miatt (odaát) még meglincsel minket a "csõcselék" 😄
De azért (remélem) nem ez a jellemzõbb.
Pl. az Indul a bakterház a maga ízes hangulatvilágával biztos, hogy nem "ütne akkorát" mint magyarul.
De a szinkronizálásnak nem is ez a lényege.
Ugyanazt várod tõle, mint az eredeti nyelv. Pedig nem kaphatod ugyanazt.
Én pl. nem is várom ugyanazt 😊
Akkor ez lesz a ma esti mozi otthon. Köcce 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Minden mozdulata, az arcjateka a professzionalis szineszi jatek mestermuve.
A zene meg, 5.1-ben: ütõs.
Egyedül Ellen Page miatt viszketett a tenyerem. Helyette más, akár neve-nincs színésznõ is jobb lett volna.
Lehet rajta gondolkozni is (érdemes is), de ha csak a piff-puff-csin-bumm kell, annak is jó. Fõleg ha jó minõségben van meg, vannak benne látványos jelenetek.
Christopher Nolan. Saját forgatókönyv, saját rendezés. Jó lett, érdemes megnézni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Fent van a winyómon egy ideje BD ripben.
Aki látta: egyéb használható kritika?
Érdekesnek tûnik számomra..
Csak tetszett. Ennyi.
Képileg, látványilag történetileg. De nem történelmileg 😛
Tegnap ha mar itt tartunk, megneztem a Jo a Rossz es a Csuf cimu spagetti westernt. Na ahhoz hasonlitsa valaki es egybol rajon, hogy mennyivel magasabb szinten van folotte az a film.
De láttam a Felforgatókönyvet nemrég.
Szitu majdnem hasonló 😊
Az bejött.
És mert megnéztem, már történelem 😄
Itt egy trailer róla. Ez is olyan "történelmi" jellegû, szóval csak óvatosan<#hehe>#hehe>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ezt döntse el mindenki saját maga.
Capote mirõl szól?
Most nézem a Capote-t, belenéztem magyarul... pfff.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A követketõ dolog meg az lesz, hogy nem is magyarul fogsz beszélni 😊
Majd gondolkodni sem..
Végül pedig nem fogod azt sem érteni (idehaza) ha valaki megkédi Tõled: "Szia. Hogy vagy?"
Vagy azt feleled rá: "Thank's. Good." 😄