[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Philips kapitány
Nagy várakozással vártam ezt a filmet.
Már csak azért is mert Tom Hanks kedvenc,de számomra ez a film teljesen hiteltelen lett.
Talán spoiler de nem hinném!
Nem igazán tudom elképzelni hogy a Szomáliai kalózok így nézzenek ki.
Darabja volt vagy 40 kiló vasággyal.
Azt se nagyon tudom elképzelni hogy egy több száz millió dollár árut szállító teherhajó összesen kettő jelzőrakétával induljon útnak egy ilyen köztudottan veszélyes vizekre.
Az egyik legröhejesebb dolog számomra az volt benne hogy a tűzoltó tömlőkkel össze vissza locsoló hajó mellé odaparkolnak és egy vaslétrával "megszigonyozzák a hajót. Nem értettem hogy szarhatnak be négy csenevész gyapotszökevénytől még ha azoknak fegyverük is van. Persze amikor a hajón voltak akkor már igen , na de addig? A hajónak ugye van egy pereme ami mögött megvárhatták volna hogy a létra beakad aztán mikor az első majom felmászik vele együtt kiemelni a létrát, még mindig takarásban a golyók elől és agyő. Aztán vakarhatták volna a fejüket hogy hogy kerüljenek fel a hajóra. De nem ezek hanyatt homlok menekültek le a gépházba bezárkózni. Különben is egy ilyen hajón miért nincs egy olyan fegyveres aki mondjuk távcsövessel kényelmesen leszedheti ezeket az idiótákat amíg azok a vízen hadonásznak.Ez csak pár momentum ami miatt számomra csak mókás volt ez a mások által annyira nagyra értékelt film.
Én ezt így csak egy 10/5-re tudom értékelni sajnos.