1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Synchronous
    Skinwalker Ranch 2013

Vegyes érzéseim vannak a film kapcsán, főleg ha kézikamerás, dokumentarista stílusú movie-ról van szó.

Készült már ebben a stílusban film zombikról (REC), Godzilla-szerű vérjetikről (Cloverfield), banyákról (Ideglelés), szellemekről (Paranormal activity/Grave encounters), és meg kell mondjam érdeklődéssel kezdtem neki hogy most végre UFO-król lesz szó, de a végeredményt tekintve összezavarodtam...

Mi akart ez lenni? Kissé olyan érzésem volt, mintha összegyúrták volna a Negyedik típusú találkozásokat, az Odaát-ból a Wendingót, és a Conjuring-ot és tessék fogyasszad.

Ez a film kicsit minden akart lenni... kicsit kísérteties, kicsit ufós, kicsit vérfarkasos... Nem értem miért kell ennyiféle irányba elmenni, nem lehetne megmaradni egy fővonalnál és azt követni?

A szereplők egysíkúak, nem nagyon van emlékezetes karakter, kivéve egy szőke kislányt, de az sem a konkrét sztori része... Még mindig szívesebben megnézem ilyen témában az X látogatókat inkább, mint egy ilyen zagyvaságot.

Volt pár érdekes feszültségkeltésnek szánt effekt, de semmi olyan amit ne láttunk volna unalomig. Ráadásul az egész sztoriból semmi nem derült ki, semmit nem magyaráz el mi miért van, minek mi az oka, hanem egyszer csak megjelenik a stáblista. Én meg csak ülök ott a fotelben a kis joghurtommal a kezembe és nézek hogy most mi van? Már vége? És akkor hogy van ez, meg hogy van az?

Semmit nem tudtam belőle kivenni, mit akart mondani ez a film... Üres volt és hatásvadász.

3/10