[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szerintem nem volt gond a filmcímmel. Először amúgy csak Alien:Origin néven futott, aztán asszem pont a Scott állt elő a Prometheus címmel, ami ugye nem csak a hajót, hanem a mitológiát is hivatott megidézni. Amúgy az űrszekeret meg először Magellánnak akarták hívni, de végül szerintem jól döntöttek.
Amúgy én is szeretem a Prometheust, persze, ezer helyen bele lehet kötni, meg van benne 1-2 tényleg kínos momentum, de összességében nekem megadta azt a baljós hangulatot, amit vártam tőle, mozgalmas volt, gyönyörű fényképezéssel és képekkel, nyomasztó, sötét, a főbb karaktereket is imádtam, szóval én sem értettem, mire fel ez a hatalmas fikázás. Scott meg is mondta, hogy alapból nem akart Alien filmet rendezni, úgy gondolta, az a franchise már teljesen ki lett szipolyozva a négy filmmel, ezért nem is várhatunk tőle vérbeli Alien-feelinget.
Amúgy az utóbbi időben én is azt mondom, hogy kaptunk jó pár sci-fit. Amik nekem tetszettek: Prometheus, Elysium, Europa Report, Ender's Game, Gravity (nálam sci-fi), aztán régebbről is vannak azért jó dolgok, mint Moon, Pandorum... sőt, rohadjatok meg, nekem még a Riddick is bejött! :P