106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Úúúú, Zatoichi-filmek! De rohadt kár, hogy nincs brutál gyors netem :(
-
Prof William #79518 Csak éppen ezek a robotok éppen hogy akkor tűnnek el amikor tényleg beüt a baj.
Ha beraktak volna egy kb 1 perces Robotol/biztonságiak VS the ellenfél ezzel le is tudták volna ezt az egészet. De így ez is logikai hiba maradt. -
Bassza meg, ez sokkolt
-
Ezt lattam, koszi, remek film volt, meg is nezem ujbol az emlekere. Meg a Fast & Furious sorozatot is, mert csak az elso reszt lattam anno, nem nagyon fogott meg akkoriban. -
uhh geci...hát nem 60-al ment az biztos a sofőr,inkább 260-al. Nem értem továbbra sem,hogy akinek a segge alatt egy sportautó van,miért hiszi azt,hogy akkor már vezetni is tudja? Én is vehetnék egy Stradivari hegedűt,mégse tudnék értékelhető valamit játszani. -
Nem kacsa mert a Universal Pictures is kiadott egy gyászközleményt.
Ebben volt utas :
-
Hú, ugye épp nemrég néztem végig az összes Fast and Furious-t. Milyen érdekes, hogy az első pár részben szinte utáltam a csávót [a megszemélyesített karaktert], és a végére egészen megkedveltem. Azért, ehhez kellett a színész is.
Jó lenne, ha az egész csak újságírói kacsa lenne.
Ha mégsem, akkor nyugodjék békében, nagyon fiatal volt - csak 1 évvel idősebb nálam :( -
basszameg és pont autóbalesetben...hihetetlen 

Nyugodjon Békében! -
" autójuk viszont egy út melletti lámpaoszlopnak csapódott, majd kigyulladt"
Itt nem volt lezárt útszakasz és ellenőrzött körülmény.
RIP -
Nézd meg, ezt ha esetleg kimaradt.
-
Nem voltam a rajongoja, alig lattam egy-ket filmjet, de ledobbentem a hir hallatan. Nyugodjon bekeben. -
legalább ilyenkor tudnád leírni a nevét :( -
R.I.P Paul Valker :( -
Alig néztem meg az Attilát máris egy újabb "gyöngyszem"...
Battle dogs (2013)
Szinte havonta jelentkezik új filmmel a stúdió, és ebben egy farkaskompánia - ami természetesen emberekből változott vérszomjas szörnnyé - terrorizálja a lakosság lelki világát. A CGI hasonlóan szörnyű mint a helyzet amit ezek a fenevadak teremtettek, és mi a francnak a hagyományok, minek kell holdvilág, meg sűrű erdő? Haggyad má... történjen inkább mindez fényes nappal és New York belvárosában, úgy sokkal tutibb minden.
Sztem az Attilánál alig volt jobb...
4/10
-
Ez sajnos még annál is rosszabb. Teljes mértékben nézhetetlen és élvezhetetlen. -
Thor2
Na most angolul néztem 2D-ben, így azé még sokkal jobb volt. Sok apró részlet így világosabb lett és nem fogtam a fejem a bőrzalmas ferdítésektől. Javaslom mindenkinek eleve angolul nézze és lehetőleg ne a buta 3D-ben. -
Knabb #79503 Igen, film függő, mert van, ahol maga a hangsáv nagyon tré és hiába beszél az emberke tisztán mégsem értem. Meg ugye a szleng, akcentus ésatöbbi. Próbálok azért mínél több filmet felirat nélkül nézni, de ha elvesztem a fonalat, akkor muszáj :D -
Leirtad ketszer ugyan azt... mindketto esetben olyan se nem jo se nem rossz filmekrol van szo amit elfelejtesz jovo heten de a pontozasban az a kulonbseg, hogy az egyiket masok hajpoljak. Vagy mivan?
-
Ezt nem láttam, de abban igazad van, hogy pl. a texasi redneck akcentust én se fogom hallás alapján megérteni, az biztos! :D -
jaja!!! :) -
Hát, azért például a "Lawless"-ben köszönöm szépen a vidéki tájszólást és nyelvezetet... felirat nélkű' nem sokat ért meg az embe' belülle... -
Shaquille O'Neal pedig remélem marad a filmiparban. :) -
Grown Ups 2
Nem tudom kinek mennyire jött be, de én az első részhez képest jobban szórakoztam rajta. Kicsit Üvegtigrises volt, vagyis kb. nem szólt semmiről, de mégis valahogy jó volt megnézni. :)
7/10 -
Láttam, jobb is mint a film, hihihi - ennek ellenére éne azt mondom nincs ezzel a vonulattal sem nagy probléma.
Látványra nekem bejött - mi a péket kell ezen kritizálni nem is értem, a TDK rajzfilm sem egy agyonanimált cucc - és bár van benne gyerekes feeling, az is főleg a Vasember hangja miatt volt - viszont fenntartom, hogy voltak benne jó dolgok.
Aztán ezzel lehet egyet nem érteni meg minden, de pl. nekem az sem szimpi hogy ha épp nem ontanak ki egy városnyi belet a képernyőre akkor ez már szar. Bezzeg gyerekkorunkban meg a nyálunk foly miközben a sky 1-n néztük a:
-
Shiiit. Szóval ez is olyan, mint az Iron Man: Rise of Technovore? Abból azt hiszem 20 percet bírtam.
Na azért majd belelesek. -
úgy kb 20 éve olvasom őket de köszi az infót:)
Mint a DC-nél a Marvel is nyomott már komolyabb és véresebb sztorikat, de tökmindegy cenzúrázzák úgyis ha képernyőre kerülnek, ha láttad már a Dark Knight Returns minkét részét na az már nem gyerekeknek való ott át tudták vinni a képregényes dolgokat amit anno Frank Miller megírt. -
Megdöbbentő dolgot fogok közölni: _ezek a képregények eredetileg is gyerekeknek készültek. :)))
(Az más kérdés, hogy a legtöbbje azóta felnőtt és azt gondolja a karakterének is fel kellet volna nőnie. :P) -
Most nem azért de ez egy rakás kaki volt, mintha valami fan csapat csinálta volna, rossz darabos animáció gyenge poénok rossz az egész, a DC rajzfilmek még mindig sokkal jobbak a Marvelnél és a Disney óta meg csak romlott a helyzet, ezek tényleg csak gyerekeknek készülnek sajnos.
-
Van ilyenből új? Jó, hogy írtad, ezeket imádom én is! :) -
Iron Man and Hulk (2013)
Kellemes cgi-s comic rajzfilm, érdekes minőségben. Néha nem tudtam eldönteni, hogy:
- rajfilmet
- 3D-s filmet
- képregényt nézek.
A legtöbb dolog elképesztően "ki van" dolgozva - árnyékolás, animációk, ilyesmik - pár elem viszont nem lett olyan jó (pl. Abomination, meg Zaxx effektjei). Hulk zölden is rengeteget dumál, jó volt a szinkronja, de Iron Mant szokni kellett ezzel a fiatal hanggal - hosszabb távon szokható volt, ráadásul rengeteget idétlenkednek. A sztori is igazi képregényes, kevés szereplős ennek ellenére még sok ilyet! :)
Igazából sztem tökre nem lenne szükség élőszereplős képregény mozikra bőven megvan hozzá a technika, hogy ezeket a felesleges köröket ki lehessen hagyni.
8/10 -
Én amerikai filmeket simán megnézek felirat nélkül, de a brit akcentushoz én is mindig vadászok feliratot.
Amúgy általában, ha tetszett a film, le szoktam csekkolni a magyar szinkront is, néha bele tud futni nagyon jól sikerült darabokba az ember. Pl. az Asterix és Obelix - Kleopátra küldetést a mai napig nem láttam eredeti nyelven, ott a hazai szinkron annyira zseniálisra sikeredett. -
Úgy már a vérprofik 
Nekem kell a felirat, mert a sok keleti-nyugati-idegenajkú akcentus és szleng közt elveszteném a lényeget. Nem vagyok profi angolból. -
Knabb #79487 Angolul, felirat nélkül ;) :D -
Disconnect (2012)
Kiváló dráma a mai internet orientált világról és kőkemény buktatóiról. Remek fényképezés, rendezés, nagyon jó színészek, zene. Minden a helyén volt. A film csúcspontja pedig eszméletlen jól lett megcsinálva. Így kell drámát csinálni a Crash nyomvonalán.
8/10 -
Garoojigi/A tale of legendary libido (2008)
Imho egy szuper - elég beteg :P - koreai vígjáték a témáról amit nem nehéz kitalálni. Elég jó ázsiai csirkék vannak benne, cserébe kapunk a mature vonalból is kóstolót. Több epic jelenete is van, de sokat nem kell várni tőle: könnyed kikapcsolódásra pont jó is volt. (A cicin kívül mást nem nagyon lehet benne látni.) A nem túl bonyi sztorit leszámítva, látszik hogy gondosan összerakták (még cgi-t is toltak bele).
Meglepően jó zenéi/énekei vannak, főleg a credit rész alatti számot emelném ki, illetve előtte a barlangos jelenetnél nyomnak egy olyan dalolászást, ami (nem tudom szándékos-e vagy tényleg van vmi kapcsolat) kajak hasonlított egy navajo esőtánchoz. -
Az igazi férfi angolul, angol felirattal... -
Mondom mi ez a nagy Elysium kommentáradat itten, csak nem kijött HD-ben magyarul? És de... -
sandor8206 #79482 fos
látvány okés
fos
elmegy
jó
fos
elmegy
ST, hígfos főleg a ID miatt az megakaki
(sztem)
de persze kinek mi :-D -
Inquisitor #79481 Star Trek rebootot hagyjuk inkább. Rodenbery forog a sírjába tőle ... -
Ezek elég jók voltak, a legtöbb többször nézős:
Tron: Legacy
Source Code
X-Men: First Class
Rise Of The Planet Of The Apes
The Thing
Avengers
+ Star Trek 1-2 rebút is jóra sikeredett meg a Super 8 is tetszett galád módon.
Persze kinek mi.