1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vérpocok
    Szervizalagút (2013)

Egy állig felfegyverzett katonai csapatot küldenek egy titkos bázisra mert van ott "valami".

Na, ez nem valami sokat mondó részlet, úgyhogy nézzük meg... elindítom a filmet és az első néhány perc valami katasztrofális...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor egy keresztbecsulázott törpe Kingkong feltűnik az alagútban, elkezdtem keresni a fiókban a Sarindon-t. Mija francos záptojásos palacsinta már ez...? Fel nem tudtam fogni! Mit keres egy minigorilla egy katonai bázis szervizcsatornájában?? Megnézte a Madagaszkárt és ez is elszökött az állatketrecből?

Már majdnem kikapcsoltam mikor kiderült...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...hogy ez nem addiga ám, de nem bizony... egy kedves szőke hölgy ólálkodik a csatornarendszerben akin titkos kísérleteket végzett a csúnya tudóscsapat és ennek következményeként dilis képességekre tett szert... elme manipuláció... akaratátvitel... illúziókeltés, hogy olyat láss amit egy 10 hektáros vadkenderföld termése sem tud produkálni. Szóval amit akarsz.

...és hiába vagy veterán kommandós gépkarabéllyal a kezedben, ha az ellenfeled vízipisztolyt tud csinálni belőle... persze csak te látod annak...

Szóval végül nagyon is tűrhető mozit hoztak ezek össze, és vannak ugyan hibái (kicsit kusza a sztori) de attól függetlenül érdekesnek hatott. Nem unatkoztam.

7/10