[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #79450 Az Elysiumban valahogy nekem sem volt kedvem túlságosan a szegényeknek drukkolni hogy sikeresen lelakják a még utolsó élhető zugot a világon...
Maga a végjáték is lehetett volna jobb. Én inkább valami hatalmas néplázadással egybekötött végső csatát képzeltem volna el aminek a végén átveszik az uralmat az állomáson és szépen lassan elkezdenek majd egy új világrendet kialakítani.
Nem pedig ezt aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!módszert képzeltem el.LOL ÖRÖK ÉLETET MINDENKINEK
Egy kő egyszerű elnyomás-lázadás-végső-csata-győzelem-talán-új világrend stílusú filmet jobban el tudtam volna képzelni ehelyett a katyvasz helyett... Több akcióval és robot szétlövéssel. :)
Azért az is röhej volt amikor aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kemény két zsoldos átveszi a hatalmat az állomáson. Hol volt a kismillió biztonsági ember vagy a robotok? Mind szabadságra lettek küldve?