Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiszen, Merida apja kiskora óta élt-halt a lányért, vele nem kerülhetett konfliktusba.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én nem éreztem sértõnek. Úgy ábrázolta a férfiakat amilyeneknek látják õket a nõk, DE mégis szerethetõnek. Pl. kétség sem fér ahhoz hogy feltétel nélkül szerették mindketten a lány apját, minden "férfi" hibája ellenére. Végül is a királynõnek õ volt a második "gyermeke", mintha a fia lenne :DDD.
Mondom próbáljuk meg a régi Asterixes vonalhoz mérni férfiágon a filmet és teljesen élvezhetõ és érthetõ marad. A nõk viszont sokkal plasztikusabbak, modernebb és emberközelibb ábrázolást kaptak, majdnem élnek, nem csak afféle felületes karikatúrák, érthetõ módon.
A project több mint felénél viszont nem volt jelen.
Abban én persze nem lennék olyan biztos, hogy jobb lenne a film, ha maradt volna, lehet tényleg jobb lenne, lehet rosszabb, ez már nem derül ki.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
The Hobbit
Õszintén szólva tartottam tõle a sok negatív kritika miatt, ennek ellenére teljesen berántott. Zseniális volt a hangulat és a képi világ. Sokkal jobban bejött mint anno a Gyûrûk Ura, örülök, hogy nem vették túl komorra, csak hogy "hozzáigazítsák" ahhoz. A 48 FPS-rõl ugyanaz a véleményem mint a többségnek: a gyors harcjeleneteknél, üldözéseknél zseniális, de a párbeszédeknél, különösen ahol a szereplõk arcát mutatják kifejezetten furcsa hatást kell, ezen még finomítani kell.
Összességében végre láttunk egy igazi fantasy filmet, minden percét élveztem.
9/10
The Life of Pi
A könyv nagy kedvencem, így nagyon örültem a pozitív kritikáknak a filmrõl. Nem is csalódtam benne, jól áthozza a történetet, a mondanivalót és a sztori csattanóját. A megvalósítás mesteri, különösen a tigris sikerül elképesztõen élethûre.
Néhol a történet azért "hálivúdiasítva" van egy kicsit, de még nem zavaró mértékben. Talán az egyetlen igazi csalódás a 3D volt, rengeteg olyan jelenet volt amit sokkal látványosabbá lehetett volna tenni vele, ehhez képest nem sokat adott hozzá az élményhez.
Öszességében egy gyönyörûen megvalósított nagyon szép történet, de ha valakit a dráma érekel jobban akkor még mindig sokkal jobban jár a könyvvel.
8/10
The Cabin in the Woods
Végre egy egészen egyedi film, sikerült úgy látnom, hogy semmit nem tudtam róla elõtte, így teljes értékû volt az élmény. Nagyszerû az alapötlet, és jó a megvalósítás. A végénél a CGIvel/maszkokkal azért néhol kilógott a lóláb (bár ez lehet szándékos volt, de akkor sem tetszett) de ez megbocsátható egy filmnek amiben
8/10
Ted
Ebben viszont nagyon csalódtam. Van benne elszórva egy-két jó poén, de a film nagy része sajnos egyszerûen unalmas. Egy ezerszer lerágott csont alapsztorit (barátnõ vs. legjobb barát) akartak feldobni azzal, hogy a legjobb barát egy plüssmaci. Mûködhetne ha sokkal több poén került volna bele (és több lenne ami túlmutat azon, hogy "höhö csúnyátmondott a maci") Egyszer nézhetõ, de azért a Family guy alkotójától többet - és mást - vártam.
5/10
Brave
Nem volt rossz, de azért bõven nem ér fel a Pixar legjobbjaihoz. A sztori szögegyszerû volt (még meséhez képest is) a szereplõk aranyosak de sablonosak és kicsit kevés volt a poén. Vizuálisan kb. ugyanez a helyzet, szép, szép de semmi lélegzetelállító.
Engem is zavart a kicsit túlerõltetett feminizmus (az összes hímnemû karakter közös erõvel sem lenne képes megtalálni a saját hátsófelét), ezt meg lehetett volna oldani elegánsabban is. Üdító volt viszont, hogy nem volt kifejezetten gonosz figura a mesében, jó látni, hogy ezt a hagyományát fenntartja a Pixar.
6/10
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
... volna, aztán lepattintották. Pedig az õ ötlete volt az egész és biztos más lett volna a végeredmény, mert így szerintem eléggé semmittelen lett ez a filmecske. Olyan, mintha nem tudták volna eldönteni, hogy akkor most mit is akarnak igazán.
Nem Pixar minõség. Ráadásul ez a Monsters University is elég nagy fosnak tûnik. A köv. 3 projektjükben több a potenciál már a pár nyúlfarknyi hír alapján is.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"bitang módon elnyomták a férfi szereplõket"
Üdvözöllek a XXI században. :)
Amúgy nem baj, én szeretem a kemény csajos filmeket, de ez a mese gyenge volt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nade, tényleg 1,5 órán át a csónakot, meg a tengert látni? Biztos nem a matrózok a célközönség.
Kicsit rövidnek éreztem, de nem volt rossz a képi és hangi megvalósítása sem.
Viszont meglátszott az, hogy ezt egy nõ rendezte és nagyban jelen van a feminizmus ugyanis bitang módon elnyomták a férfi szereplõket ebben a kis animációs filmben. Majd, aki teheti nézze meg márcsak ezért is.
10/7. Sajnos egyszer nézõs lett, a történetbõl hiányzott valami plusz, ami a régi Disney jellegû mesékhez emelné.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ez nem egy vígjáték, nem egy akciófilm, nem kalandfilm, hanem egy nagyon komoly zenés dráma, rendkívül színvonalas képi világgal és hangzással megtámogatva.
Sejted, magamtól én sem néztem volna meg.. :) De utólag kár lett volna kihagyni, mert rengeteg nagy pillanata van: pl. néha már annyira magával ragad, hogy állnál ki a barikádra Te is énekelni a forradalmi dalokat :)
Gergõ véleménye róla:
Bár nem én vagyok a célcsoport, de az biztos, hogy ezt a musicalt nagyon összerakták. Hugh Jackman és Russel Crowe magabiztos játéka mellett a nagy meglepetés Anne Hathaway volt, akit egyszer sem láttam még ilyen nagyot alakítani.
A korabeli Franciaország, a nyomor és szegénység ábrázolása is jól sikerült, akárcsak az elhangzó dalok elõadásmódja.
Eltekintve a hosszától, kellemes meglepetés.
10/7
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/r9rjhB7KWEc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem egy ujabb repuloszerencsetlensegrol szolo film!
Denzel nem tud csalodast okozni, remek dráma.
Bazinga!
pontosan, úgy is állok hozzá. nem várok tõle többet, csak másfél óra szórakoztató baromságot. egy próbát mindenképp meg fog érni.
Egyébként egy elég komoly dráma, nagyon jó látványvilággal.
Szóval csak azoknak ajánlom akiknél nem az akciókavalkád az elsõdleges.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
van még jó pár figura amibõl még nem csináltam tini lovestory -t :) troll, vérfarkas, ogre, alien, predator, sárkány, kentaur...stb.stb.stb.
kimeríthetetlen ez a fajta beteges mûfaj, sajnos :) és van is rá igény, szóval lesz még rengeteg ilyen film
Bazinga!
Kabaré! Ezt az a marék cgi nem menti meg az õrületes baromságtól.
nekem még ezek is várósak