[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hiper KOCKA #79145 Dinoszauruszok kora (2013)
Ízlésficamos mobilfüggő tinédzser, őslénytudós tűzoltó apuka, irdatlanul ormótlan és ronda dinoszauruszok, amiket a 20 éves technikával készült J. Park dinói is fejenállva körbehugyoznak... naná hogy ez is csak Asylum film lehet.
Én azt nem értem, hogy 2013-ban hogy képesek ilyen gagyi effektekkel bombázni ártatlan polgárok retináját. Fáj nézni... Mijaz hogy a dinó kiengedi a ketrecbe zárt társait? Ennyi erővel weboldalakat is meghekkelhetne... és ráadásul ez a film lop... pofátlan módon lenyúlja a Jurassic Park jeleneteit.
Egy-két dinó Jackie Chan filmeket nézhetett a tojásban, mivel a részeges karatemester stílusát véltem felfedezni a mozgásukban... bár lehet hogy ez csak a kábító gáz hatása amit rájuk fújtak... bár fújták volna rám is hogy ne kelljen tovább nézni ezt a xart.
Még ha szándékos J.P. paródia lett volna díjaznám is, de így nem tudom... mivel a film komoly próbál maradni és hihetetlen gyenge megoldásokkal próbálja fenntartani a nagyérdemű figyelmét.
Inkább legyenek cápák... nem mintha azok jobbak lennének, de a nagy víztömeg minden filmben jól mutat.
Fújj de sz*r volt ez a film...
2/10