Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A Diktátor óta nem szórakoztam ilyen jól idén vígjátékon - sõt az idei vígjáték termésbõl talán csak ez a kettõ volt, amire rásütném hogy az elsõtõl az utolsó percig élveztem.
Az életre kelt kismackó (ami a legnagyobb fav az A.I. mackója óta) története amilyen egyszerû és helyenként alpári, de annyira élvezetes is. A rengeteg geek-poén nálam egytõl egyig beütött, a 80-as évek filmes szellemének megidézése zseniális.
Minden évben azon szomorkodom, hogy végleg kihalt a vígjáték kategória, és vagy csak kiszámítható, végtelenül sablonos, mosolymentes, vígjátéknak csúfolt filmek, vagy kaki-pisi és társaiban tobzodó zsékategória közül lehet választani.
Itt picit mindenbõl kapunk: minden nemû politikai korrektséget nélkülözve, egyszerre kifinomultan és harsányan.
Ízig vérig fun-ride: filmrajongóktól filmrajongóknak.
10/8
ui: csak eredeti nyelven, a szinkron (mint legtöbbször)nagyon gyenge lett.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Hát ez egy teljesen felesleges remake volt, vagy rakjanak bele zsét vagy hagyják a fenébe a dolgokat. Ahogy az Emlékmásnál itt is elkerülhetetlen, hogy összehasonlítsam az "eredetivel", dizájn itt sokkal hurkább, lehet "realisztikusabb", de egyszerûen szarul nézz ki. A város, autók és fõleg a motor/törvényszolga egy vicc. Urban se egy Stallone, bár sok nem is látszik belõle. Akció hurka, semmi extra, bár brutális. Sztori se nagy szám, trailerbõl ami lejött, egy épületben játszódik az egész sztori. A Ma-Ma és a pribjékjei se egy Armand Assante és a harci droidja kategória. Szóval mindenben gyengébb mint a régi.
3/10
+ pont, hogy itt nincs Rob Shneider
A space jockey vonalat ényleg nagyon elbaszták, ezt nem lehet semmivel kimagyarázni...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
+ én abban látom egyértelmû bizonyítékát, hogy Scott papa a hibás + ahogy öregszik hát a filmjei nem a legjobbak
hogy a saját filmjét leszarta (Alien) a közel 6-7 m SJ, itt meg 3m szaladgálnak. Most lehet magyarázkodni és találgatni a sok Promi fannek, hogy ezek nem azok a SJ, stb. ami persze hülyeség, hisz egy filmnek mûködnie kell, nem hozzá találgatni
sajnos leszarta a saját kultfilmjét, de ezt már írtam régebben
a másik nagy hibának tartom, hogy a hangulatra szart, egy darkos sci-fi ne verõfényes napsütésben és full csili-vili díszletekben játszódjon, hanem lepjen mindent a köd, a vihar, a nyálka, elhasználódott díszletek ,akár az alieneben, vagy halálhajó, sunshine stb.
Ted - 8/10
múltkoriból kimaradt, meglepõen jól szórakoztam rajta, fõleg h a jó vígjáték ritkább mint a hupilila, nem territoriális víziló (volt az utóbbi években kb... egy?). még az altesti poénokat is sikerült szórakoztatóra összerakni <#ijedt>#ijedt>
Grabbers - 4.5/10
ír horror-komédia, meglepõ módon arról, h hogyan harcoljunk seggrészegen az ejjdegonosz idegenek ellen. tényleg. a fõszereplõket csípem (Richard Coyle - Coupling, Going Postal, Ruth Bradley - Primeval) egyéb szerepeikbõl, de maga a film jó tájképeken kívül kb semmit sem tudott felmutatni.
Hit and Run - 3.5/10
avagy miért nem hagyjuk általában, hogy ugyanaz a kétlábú írjon, rendezzen, és fõszerepeljen - mert bár édes a saját kis keménykedõs fantáziájuk, filmben ez egy nagy rakás icipici darabokra hullott fos lesz. <#szomoru2>#szomoru2>
vígjátéknak reklámozzák, van benne kb két poén, és akkor sokat mondok. semmit nem sikerült benne jól összerakni... semmit. a rendezés, az alakítások, a történet, a zene - minden pocsék. ilyen béna autós üldözéseket szerintem még soha nem láttam, a fõszereplõ keménykedése meg végképp nevetséges. jobban jár a kétlábú, ha 1 óra 40 percen át az üres falat bámulja.
"The trees move. Do you not see it?"
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Várom jövõ augusztusban a 2 guns-t is. (csak hogy ne tarts maradinak)
De érdekel még a Párterápia is. Eddig az is kimaradt..
A Ted pedig olyan, amilyen. Kinek a pap, kinek a paplan<#nevetes1>#nevetes1>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Majmok bolygója, Olasz meló, Négy tesó, A tégla, Orvlövész, Max Payne, Pancser police, A harcos??? Ted mondjuk az egyik legfosabb filmje.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Gyerekek: én ilyen sz@rt már rég láttam<#nevetes1>#nevetes1>
Mínusz egyet adnék ha lehet rá<#levele>#levele>
A csóka nagy kedvencem lett a Ted óta<#nyes>#nyes>
Prometheus csalódás lett, nem volt olyan nagyon rossz, már nem is emlékszem mit írtam róla mikor megnéztem, de most hogy újra néztem az alien filmeket...csalódásnak érzem. pláne annak fényében hogy ridley scott készítette, el sem hiszem hogy csak ennyi sikerült neki. Nekem úgy tünik ahogy öregszenek a rendezõk ugy száll el a tehetségük is, vagy nem tudom, mintha már nem lennének elég tökösek megcsinálni egy jó mozit, persze a studiok basztatják õket, tudom, de akkor is...
Az utolsó alien mozit leszámítva mind remek darab, a negyedik nekem nagyon nem jött be, tele buta jelenetekkel, meg már az alapsztori is nagyon ciki.
+ a személyes véleményem, hogy hangulatba még a prometheust is simán lenyomják, fõleg a 3.
És a videó elején már van egy olyan rész, ahol a Xeno a plafonon fut és ultra gagyi. <#nyes>#nyes>
making of
Baromság, kezdetleges ugyan a CGI de messze nem olyan rossz, hogy bármit megoljon abban a fasza filmben
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nyögvenyelõs mindenség, nagyon kevés szereplõvel, egzotikus környezettel felfényezve, sok fussunk, vezessünk, robbantsunk, "lõjük a balkáni borostás genyákat halomra" sztorival. Az egész egy hülyeség, az alapfelállás sem teszi szerethetõvé a fõhõs(öke)t (mondván: én mindenkit megölök, aki a családomhoz nyúl), de ez nem Liam Neeson hibája, hanem a forgatókönyv íróké.
Egy mondatban: minden, ami "értéket" képviselt az elsõ rész, tökéletesen nullává alázta ez. Törökországot látni pozitívum, a többi értékelhetetlen!
3/10
Csak egy apróság: A filmben érdekes, hogy az USA-ból egy család és Albániából egy család Törökországban küzd meg: Európa és Ázsia határán. A készítõk vagy azt akarták, hogy ez jelképezze a kultúra és a taplóság határvonalát, de látva a film minõségét, alacsony költségvetését, ezek elutaztak ide, nyaraltak egyet és csináltak egy low-end filmet.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Pl: így- "a mind helyett helytelenül mint használtál"
de akkor persze nem tudta volna leírni ezt a frappáns "odavágós" saját lelki szegénységét kielégítõ önkielégítést
a szó, amit keresel: mind.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Sok ismerõsöm azt kritizálja, hogy az eleje unalmas, meg nehezen indul be, de utána felpörög. Na nálam pont, hogy az eleje volt zseniális és a dumálós részek, fehér tanács, gollumos rész tetszettek. A többi felesleges akciót untam, bár látványos volt, mint a goblinos-barlang, mint a vége, de nálam sose ez volt a lényeg.
Hanem a hangulat, na azt adta, mint a zseniális zenével, mit a helyszínekkel, mint a színészekkel, remek jelenetekkel. Gollum Bilbó jelenet zseniális, ki lehet találni, persze megint Gollum/A. Serkis miatt. Zseniális kis pszichó genya.
Tetszett az összefonása a GYU-val. HA lement mind a 3 rész ez is olyan alap fantasy és egységes epic sztorit fog alkotni a mint a GYU.
Minden GYU és fantasy rajongónak ajánlott. A felesleges hisztéria keltés és fika áradat felesleges volt. Nem csinált jobb filmet mint a GYU, de rosszabbat se.
8/10
a sorozat leggyengébb darabja, szánalmas buta jelenetekkel..kár érte
SE változatot néztem, jobb volt mint a sima, kár hogy a CGI nagyon gáz, megölte az egészet, amugy bejött a történet meg a hangulata, jók voltak a folyoson rohangászós jelnetek...itt kellett volna abba hagyni az alien filmeket, legalábbis ripley-vel...
Mert benned is van 😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Vegre megjelent. Hatalmas csalodas.
6/10
Az egesz gravitacios dolog hulyeseg.Persze enelkul a hulyeseg nelkul nem is mukodne az egesz film. A lenyeg, hogy ha a fenti vilagbol valaki lejon akkor ot a fonti vilag gravitacioja fogja huzni. Es ez minendre igaz. Szemuvegre, a pisidre barmire. Tehat ha elejtesz a gyurut a fenti vilagbol az felfele fog esni mert a lenti vilag gravitacioja nem hat ra. OMG WTF?!?!
Hiaba nem akarta, folytatni fogja a szériát, ez már tény.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C