1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    "Pacific Rim" (2013) - 6/10

Blu-Ray 1080, 5.1 - szóval kép és hangzás nem volt gond, 27" monitor, 1.5 méter [kellően kitölti a látóteret, de nem zavaró]. Nyilván, nem IMAX [annak előnyeivel], de kényelmes [nincsenek pöcsök a közelben zörgő zacsival, tapizós-nyögős párokkal, fingós nagymenőkkel stb.].

Szóval, engem is meglepett, hogy a film nem ült le és úgy általában egyik szereplőt sem gyűlöltem, a harcok frenetikusak voltak.
    Tömve van bakikkal, és logikátlanságokkal, de ha direkt nem agyalsz azon, hogy a dimenziókapu mit keres ott ahol, hogy ha egymás agyában vannak, akkó' mi a csöcsnek kérdezi meg, hogy "Jól vagy?", hogy a japán kislány felnevelkedése és a jelenkor között sötétbőrű (egyik) főhősünk egy percet sem öregedett, hogy a támadók miért nem azonnal a vízbefojtással kezdik a harcot stb. stb., akkor azon kapod magad, hogy még tetszik is.
    Tömve van még klisékkel is - azok közül is a fájdalmasabbakkal. Mert érzed és tudod, ha nem napszemüvegben ültél a moziban vagy a monitorod előtt, hogy ezt vagy azt a jelenetet már láttad X vagy Y filmben.
    De, ha ezt is félre tudod tenni, akkor nem fogod utálni.

5 pontról amúgy a japán kislány színészi teljesítménye és a harcok emelték fel.

"World War Z" (2013) - 7/10

Blu-Ray 1080, 5.1 - itt sem volt gond a kép és a hang.
    Ahogy a Pacific Rim esetében is, itt is jó volt, hogy nem volt bedobva egy nagymellű szőke/barna és/vagy híresség, hogy meglegyen a fanservice. A "The Killing"-es Mireille Enos például tök jó volt a hétköznapi kinézetével.
    Ebben a sztoriban is vannak kissé fura dolgok, de amúgy szórakoztató volt.
    Resident Evil-feelingem volt, és ez jó :)

Tudtam, hogy Magyarországon is forgattak [és nem kerültek bele a filmbe], de azért pár érdekesség a stáblistából - és Segen is meglepett.

KÉPEK: