Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az érzelmek dominálnak a racionális gondolkodás helyett, az állati ösztönök felülkerekedése az ész felett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Geri videóit nem bántani, most is teljesen objektív kritikát kaptunk tõle a Hobbitról, semmi fanboyság nemvolt benne!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az új superman olyan lesz a mai generációnak mint nekünk egy õsrégi film amelyet felújítottak. pl. a félszemût megnéztem de a régi változatot nem láttam. (lehet majd bepótolom egyszer)
viszont superman esetében az a durva,hogy régen is kurva jól megcsinálták az efekteket pedig akkor még technikai berendezéssel nem álltak úgy mint most. Én csak annyit kérek,hogy a ruhája, jelmeze ne legyen annyira "mû" mint az utolsóban, Cristopher Reeve (sry ha rosszul írom) öltözéke a legjobb 😄
Az s betû mérete is remélem nem egy márka jelzés nagyságú lesz 😄
de ahogy érzed...
Bazinga!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Két korábbi videóját végig bírtam nézni, ez már sok volt.
Pedig a nem is burkolt mondandójából ez azért egybõl le kellene, hogy essen.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
most kicsit idegesít, hogy hallgattam a negatív hangokra, mert ez bizony megérdemelte volna, hogy moziban nézzem. szórakoztató/10
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Persze, régen minden jobb volt...
Megvan a script???
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
(pl. ott a looper, amit mondhatunk eredetinek az idei termésbõl DE! mint idõutazós sci-fi film pocsék, mert semmilyen elméletet nem részletez ezzel kapcsolatban, ennyi erõvel narniás szekrény is lehetne a filmben)
plusz ha az alapötlet kicsit elis tér az átlagtól, akkor is (öncélú) kötelezõ filmes klisék és csavarok mentén terelgetik.
hollywood pedig szerintem inkább filmgyár, mint filmmûvészetgyár, és mindig is azvolt, én sohasem várok tõle sokat a szórakoztatáson kívül.
ott semmi más nincs, csak a bombabiztos ötleteket aratják le, de már nemnagyon van új a nap alatt ott sem, ha eredeti történetre vágyom manapság, akkor ottvannak pl. a korongvilág novellák.
az ilyen egész estés rajzfilmekben is rengeteg mondanivaló van, és nagyon sok érdekes társadalmi/morális kérdést is feszegetnek. csak azért gyerekmesézni, mert (az amúgy ugyanolyan kitalált történeteknek) más a mesélés eszköze, s nem élõszereplõkkel játszatják el, hanem megrajzolják, és..?
emiatt "komolytalanabb" lenne a dolog? ne vicceljetek már😊 én úgy tekintek rájuk mint valami vizuális könyv.
annyi, hogy a superman filmek 78 és 87 között jöttek ki, abban az idõben eléggé csökkent a comic színvonala (ugye akkor a többi híró tudott lépést tartani a korral), de clark kent még mindig 1 szál szemüveggel elrejtõzött a világ elõl, stb. de a justice leagues superman már igenis megállja a helyét a komoly/komor hangvételû történetekben.
azóta igenis eltelt annyi idõ (egy generáció) hogy újra behozzák hollywoodba, pofátlanság nélkül. pókemberbõl kaptunk pár év alatt 4 filmet is, miért ne lehetne létjogosultsága ennek? én várom, remélem hogy most tényleg más aspektusok is elõ fognak kerülni , Synder nemhiszem hogy összehányna egy pókember féle komolytalanságot.
+ lehet mûvészi persze, bár ezt nem tudom neked mit jelent ha azt hogy darkosabbra veszik, meg tele lesz áldrámával stb. akkor egészségedre
Régen azért csináltak filmeket (blockbusterekt),mert elakartak mesélni egy TÖRTÉNETET, el akartak mondani valamit.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Semmi bajom Supermannel simán érdekelne egy film, ha belecsapnak a lecsóba és az hülyeség, hogy nem lehet. Ott van a Superman Returns (az más kérdés, a film hurka) de teljesen természetes, hogy itt van metropolisban Superman és mindenki tudta, hogy mirõl van szó.
és csak kicsit OFF-olva, elég gáznak és nevetségesnek érzem, hogy pl: az Avatarnal sokak szerint hiba (ami végül is jogos kritika), hogy Farkasokkal táncoló, Pocahontas sztori sci-fibe ágyazva DE végül is egy eddig nem látott univerzum, film jön létre. Az meg nem baj, hogy egy huszadjára látott eredet sztorit dobnak megint elénk.
Ha a parasztoknak könnyed filmek kellenek, akkor nem kell azokat nézni. Nézd azokat amiket az értõ közönségnek (is) csináltak.
Pölö a Watchman ezek közé tartozik, pedig "ríõl" szereplõs film...
Aztán pedig nézzük a profibbnál profibb, nagyfilmeket megszégyenítõ animációs és rajzfilmeket, profi angol szinkronnal.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De en nem vagyok rajongo, nem olvasom ezeket a kepregenyeket, atlag mozibajaro arc vagyok (illetve mar az sem, de ne menjunk bele). A gigakoltsegvetesu szuperhosos filmeket NEM a rajongoknak csinaljak, mert ha csak az O kedvukre tesznek, akkor a negyedet sem hoza vissza a film az eloallitasi koltsegnek.
Szoval habkonnyu, egyszeru sztorik kellenek, amiket wordwide lehet nyomatni a nepeknek. Persze vannak kivetelek, (pl. Dark Knight trilogy) de kurva ritka.
Es tovabbra is allitom: Superman 2012-ben CIKI
(Wonder Woman-t pedig emliteni se merje senki, annal cikibb szuperhos karakter innen 2012bol nezve nincs)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Bárkit, aki tényleg érdeklõdik az univerzum iránt, hetekig odaszegezne a monitor elé csak az, amit én láttam...
Én csak néhány Superman és Batman képregényt olvastam és slussz-passz.
Vagy ott a Young Justice sorozat, melyben az új nemzedékrõl van szó és hogy hogyan boldogulnak a régi nagyok hagyatékában/árnyékában, ill. hogyan képesek elismertetni magukat azokkal. Igazán pazar, meglehetõsen, sõt mostanában erõsen drámai sorozat.
- A-Z-ig ismerjuk tortenetenek fontosabb reszleteit, elbaszottul unalmas mar az egesz, tobb generacio felnott miota "megszuletett".
- Ultra ciki az outfit-je
Komolyan, miert kellene erdekeljen engem ISMET, hogy a kisfiu Clark Kent valami baleset/szerencsetlenseg/veletlen soran raeszmel emberfeletti mivoltjara, majd a ra nehezedo nyomas miatt kiborul es elvandorol messze-messze, hogy aztan ott a faterjanak a szelleme visszaterelje a helyes utra es vegul visszaterve az emberek kozé, indokolatlan piros-kék pizsamában megmerkozzon Lex Luthorral/Zod Generálissal majd vegul megdugja Lois Lane-t???? Ja és persze 100 forintos mosollyal repkedjen a vilagurben a Folddel a háttérben...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
egyszerûen azért kell remake, hogy lehessen még több részt csinálni
Egyébként meg Superman talán a legnagyobb képregényikon, mindig lesz helye filmvásznon és mindig felfogják dolgozni az élettörténetét, az adott korszaknak, kultúrának, igényeknek megfelelõen, még százhuszadjára is.