[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pár hónapig nem voltam itthon, így most pótoltam a közben kijött blockbustereket :)
Star Trek Into Darkness
Az első rész sokkal jobban bejött, ez valamiért nem tudott beszippantani. Sok baromság is volt benne. HISHE-sek jól rátapintottak pár dologra :D (feltámasztás, no űrhajó ezentúl :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
6/10
World War Z
Hú de vártam ezt, könyv nagy kedvenc, és annak ellenére, hogy tudtam, sok köze nem lesz hozzá, nagy reményeket fűztem hozzá. Nagyon, de nagyon látszott rajta a forgatókönyv toldozgatás, és a végét sem tudtam másképp nézni, mint hogy "ja akkor most jön az újraírott rész a kukázott helyett". Az izraeli rész tetszett a legjobban, de amúgy is jó volt a film, de hát ott az a "de".... Mindegy, siker lett, a név be van járatva, valószínű a folytatás, de így már egy HBO minisorozat sem elképzelhetetlen ténylegesen a könyv alapján :) Na jó, de, szép álom marad, pedig szerintem szétszaggatná a nézettséget TWD-ből kindulva... :)
HISHE-sek viszont megint megmondták a tutit az egyik legnagyobb baromságra a filmben :D
7/10
Iron Man 3
Na igen, nem vártam sokat tőle, elszórakoztatott végül is.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze a többi páncélt csak a végén hívja. Aztán meg értelmetlenül felrobbantja őket. Ok. HISHE-sek újfent remekeltek :)
5/10
Man of Steel
Bahh, első óra nagyon szenvedős volt. Clark apja, ahogy... OMG, komolyan, hogy gondolhatták komolyan? Aztán végre jött a zúzás Zodékkal, az tetszett, nagyon látványos volt. Kb ennyit ért a film. Loist valami elképesztő erőltetett módon sikerült beleerőszakolni a jelenetekbe/történésekbe. A szerelmi szál is csapnivaló volt Clarkkal, nem jött át semmi belőle.
Szokásos HISHE. Persze így nem lett volna zúzás, de akkor is baromság volt a papos jelenet.
6/10
After Earth
Alapötlet jó volt, de a film... Lehetett volna több veszély is a Földön, Will papa üldögélése meg totál felesleges volt. Egynek elment azért.
4/10
Pacific Rim
Na ez az, ami királyság volt. Nagyon ütős látvány, intenzív zúzások. Nem is tudtak érdekelni a klisék. Fasza volt, nagyon tetszett. (Kivéve az ázsiai csajt, ahogy beszélt, amilyen fejeket vágott, hihetetlen módon irritált.) Ennél éreztem egyedül, hogy moziban simán megérte volna megnézni.
8/10