Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Semmi bajom Supermannel simán érdekelne egy film, ha belecsapnak a lecsóba és az hülyeség, hogy nem lehet. Ott van a Superman Returns (az más kérdés, a film hurka) de teljesen természetes, hogy itt van metropolisban Superman és mindenki tudta, hogy mirõl van szó.
és csak kicsit OFF-olva, elég gáznak és nevetségesnek érzem, hogy pl: az Avatarnal sokak szerint hiba (ami végül is jogos kritika), hogy Farkasokkal táncoló, Pocahontas sztori sci-fibe ágyazva DE végül is egy eddig nem látott univerzum, film jön létre. Az meg nem baj, hogy egy huszadjára látott eredet sztorit dobnak megint elénk.
Ha a parasztoknak könnyed filmek kellenek, akkor nem kell azokat nézni. Nézd azokat amiket az értõ közönségnek (is) csináltak.
Pölö a Watchman ezek közé tartozik, pedig "ríõl" szereplõs film...
Aztán pedig nézzük a profibbnál profibb, nagyfilmeket megszégyenítõ animációs és rajzfilmeket, profi angol szinkronnal.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De en nem vagyok rajongo, nem olvasom ezeket a kepregenyeket, atlag mozibajaro arc vagyok (illetve mar az sem, de ne menjunk bele). A gigakoltsegvetesu szuperhosos filmeket NEM a rajongoknak csinaljak, mert ha csak az O kedvukre tesznek, akkor a negyedet sem hoza vissza a film az eloallitasi koltsegnek.
Szoval habkonnyu, egyszeru sztorik kellenek, amiket wordwide lehet nyomatni a nepeknek. Persze vannak kivetelek, (pl. Dark Knight trilogy) de kurva ritka.
Es tovabbra is allitom: Superman 2012-ben CIKI
(Wonder Woman-t pedig emliteni se merje senki, annal cikibb szuperhos karakter innen 2012bol nezve nincs)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Bárkit, aki tényleg érdeklõdik az univerzum iránt, hetekig odaszegezne a monitor elé csak az, amit én láttam...
Én csak néhány Superman és Batman képregényt olvastam és slussz-passz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagy ott a Young Justice sorozat, melyben az új nemzedékrõl van szó és hogy hogyan boldogulnak a régi nagyok hagyatékában/árnyékában, ill. hogyan képesek elismertetni magukat azokkal. Igazán pazar, meglehetõsen, sõt mostanában erõsen drámai sorozat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- A-Z-ig ismerjuk tortenetenek fontosabb reszleteit, elbaszottul unalmas mar az egesz, tobb generacio felnott miota "megszuletett".
- Ultra ciki az outfit-je
Komolyan, miert kellene erdekeljen engem ISMET, hogy a kisfiu Clark Kent valami baleset/szerencsetlenseg/veletlen soran raeszmel emberfeletti mivoltjara, majd a ra nehezedo nyomas miatt kiborul es elvandorol messze-messze, hogy aztan ott a faterjanak a szelleme visszaterelje a helyes utra es vegul visszaterve az emberek kozé, indokolatlan piros-kék pizsamában megmerkozzon Lex Luthorral/Zod Generálissal majd vegul megdugja Lois Lane-t???? Ja és persze 100 forintos mosollyal repkedjen a vilagurben a Folddel a háttérben...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyszerûen azért kell remake, hogy lehessen még több részt csinálni
Egyébként meg Superman talán a legnagyobb képregényikon, mindig lesz helye filmvásznon és mindig felfogják dolgozni az élettörténetét, az adott korszaknak, kultúrának, igényeknek megfelelõen, még százhuszadjára is.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A tdkr is mennyivel jobb mozi lett volna ha nincs elotte a batman begins...
synderrõl beszélsz, vágod.
tuti hogy olyan aspektusokat helyez elõtérbe ami eddig (vásznon) nem láthattunk supermannel kapcsolatban. engem a watchmennel (és a képviselt mûvészi értékével) megvett kilóra
bár ha sok "birka" simán benyelte x éven belül, hogy hogy lett pókember ez is mehet nem!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Röviden: tízbõl húsz!
Hosszabban: Akinek tetszett a Gyûrûk Ura, ezt se hagyja ki!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Méltó a Gyûrûk ura trilógiához, Jackson bácsi nem hagyott cserben minket 😄
9,5/10
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Wut? Láttál te mostanában trailereket? Mert ez a mostani felhozatalból nagyon erõsen kilóg, lévén nem tudtunk meg belõle semmit és egy darab igazi money-shot sem volt benne.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mert benne volt a trailerben minden - igaz, újat sem mutatott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az már abban az idõszakban volt, mikor a szent terror ment, azaz szépen tisztogattak és lezárták az összes loop-ot, az átlag halandókat meg simán lemészárolták az utcákon, zavargások voltak és totális terror. Nyilván nem azért küldték õt vissza, hogy ne találják meg, hanem mert tudta a "vezér", hogy ennek így kell lennie, különben a saját idõvonala nem jön "létre". Ámbár az szerintem is apróbb logikai hiba volt (na nem mintha nem lettek volna benne nagyobbak is).
Az asztanál fogalmazta meg Bruce a lényeget, hogy fejében kavarognak a lehetséges idõvonalak emlékei és verziói és minden ködös, bizonytalan, de bizonyos kulcs-cselekmények esetén minden élessé válik azonal és tisztává (hiszen akkor az õ esetében immáron eldöntötté válik a dolog "pillanatnyilag"). Avagy ahogy Yoda mondaná, a jövõ mozgásban van. Érdekes volt. ÉS akaraterõvel képes volt újra visszaidézni az általa valósnak hitt emlékeit, az a durva!!!
Jó volt ez a looper. Nem erre számítottam, de egy egész korrekt scifi drámát kaptam. Meglepõ volt, hogy még mernek ilyesmit csinálni. Persze rém átlászó volt már az elején a TK-sokkal stb., de 1xûsége ellenére teljesen vállalható volt. A mondanivaló volt a lényeg. Kicsit tán túl hosszú és így vontatott volt...
Kíváncsi vagyok, ha full japók/koreaiak pakolják össze ugyanezt, az milyen lett volna (sokkal több szenvedéssel)?! 😄 Lásd. OldBoy.
De igen, kényelmesen kikerülte ezt a megjelölõs dolgot a film, ahogy idõutazás ügyileg is sántikál és inkább halgat az elméletrõl. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nagyon egyszerû drága lenne és elvont...ez 2 egymást kizáró ok ma halivúdban
Magyarán megtalálnak bárkit (hullaként is), aki abban az idõben van, bármit is tesznek. Ezért kell visszaküldeni oda, ahova nyilván nem terjed ki a hatóságok által indított keresés.
jóóó film volt.. de
-miért kellett igy eltorzitani szerencsétlent? nem hasonlított jobban Bruce-ra így sem.
-miért nem lehet a jövõben megszabadulni egy hullától, lehet nem figyeltem az elején, de ezt nem értettem végig 😊
Trailerbol nem mondanam, hogy OMG alig varom na de leszarozni?
Power Rangers? Gratulalok. Te azt se tudod mirol beszelsz.
Meg ha azt mondanad hogy Gundam / Neon Genesis Evangelion / rahXephon stb akkor megertenem. Na de PR?
Mindenesetre kivancsi leszek mit hoznak ki belole. Jol nezzen ki, Utosen szoljon es adjanak hozza egy emesztheto sztorit. Ennyit varok. a Tobbi mar csak hab a tortan.
・Limited sale 10 products.
・You can choise body color.
・Already built, Already programmed.
・Numbered robot case.
・Includes wireless controller.
・Includes 4 battery, and battery charger.
・Includes motion edit software, and serial cable. (Not includes Windows PC and USB-serial cable)
Delivery time : 1 month
😊))