1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Europa Report

Nos ultraunalmas és hosszú. Mindemellett klasszikus sf és jó is a maga nemében, de manapság nehéz egy ilyet végigülni. Pedig jó a dráma és a mondanivaló is ül ahol kell, de mégis... 2013-ban ez azért már súúúlyos.

Elgondolkodtató, dokumentum jellegűre készített sf dráma, de csak azoknak ajánlom, akik csipázzák a műfajt, mert mindenki más bealszik rajta. Ehhez képest az Űrodüsszeiák hiperaktív akciófilmeknek hatnak. :DDD

Persze azé a végére összeszorul az ember gyomra és talán már könnyet is ejtene, mert van benne spiritusz.

A vicces, hogy imdb-n írta csóka, hogy aki ezt megnézi, utána nem fogja filmnek tekinteni az avengerst, meg hasonló szennyeket. Há nemtom. Én sf klubbokban nőttem fel, de ezek az idők azért emúltak már... 30 évvel ezelőtt bexartam élve az ilyenektől, de ma már ennél kicsit én is pörgősebb lettem. :D