Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rossz film, felvázolt világ tetszett, a film is.
Könyvet nem olvastam, a film kicsit lightos hipózott apokaliptikus mû ahhoz képest, hogy mi az alapkonfliktus, de hát ez ifjúsági könyv, ez van.
2 dologba kötnék bele, rendezés botrányos, semmi érzéke a csávónak a filmkészítéshez + a viadal végi CG teremtmények helyett nekem jó lett volna egy sima farkas csorda. Egyáltalán nem illett sztem oda.
7/10, egyszer nézõs, de rosszabbra számítottam
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Talán azért mert a jelenlegi életkorához képest 30 év múlva találják fel az idõutazást. Vagyis ha 2044 a jelen, és 2074-ben találják fel, akkor ki kell várni a 30 évet, hogy visszaküldhessék, nemde? Nem pont ezek az évszámok, csak az elmélet miatt. Jó, ki lehetne nyíratni egy másik looperrel még ott 2044-ben, de a filmnek láthatóan nem az volt a lényege, hogy ilyeneken logikázzál 😊
Az a csávó írta és rendezte aki a Training Day-t is írta ezért vártam is a filmet, bár nálam azt nem verte de így is magasan van a mai nagy trágyadomb felett.
Szimplán nem kéne õket küldeni sehova, a film gyenge pontja inkább az, hogy miért hagyna a maffia bárkit még 30 évig élni ennyi sáros meló után. Ráadásul ha visszalehetne jönni, akkor miért nem úgy, hogy itt a holnapi lottó 5-s 15 évre elõre - lõjj le most aztán változtass majd a dolgokon, kedves énem 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
anno fiatalon imádtam az eredeti swarczis emlékmást,de sajnos ez egy nagy csalódás volt pedig nagyon vártam.
ha ez egy más címmel készült film lett volna akkor azt mondom egy átlag sci-fi akció film tele cgi-vel,de könyörgöm ez egy erõszak volt az eredetin,a vége meg különös képpen felbaszta az agyam,nem beszélve errõl a fénycsikózás effectöl amitõl már herótom volt... 2/10
Fék nélkül
na ezen jót szórakoztam érdekes témájú film volt 7/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Into the Whiteot is.
Azt hittem,hogy A vadon foglyaihoz lesz hasonló.
Megtörtént eseményeken alapuló dráma.
Nekem nagyon tetszett.
Persze, tudom, ez esetben nem lett volna film… 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"The trees move. Do you not see it?"
Vmelyik nap ismét elõvettem a Tarantino Inglourious Basterds-ét, és ismét annyira bejött pl. német nyelvû kocsmai epizód, hogy kedvet kaptam másik német nyelvû, második VH-s filmhez is. A Bukás-t már régóta halogattam, de csak most jött meg a hangulatom megnézni.
Igen fajsúlyos film, ahol rendkívüli precizitással nyúltak a témához. Nem tolakodó, nem szájbarágó, helyenként rendkívül naturista, de végig hiteles próbál maradni. A színészek kivétel nélkül igen komoly teljesítményt nyújtanak, a bukott diktárt megformáló Bruno Ganz-ot pedig nem véletlenül jelölték több díjra is - le a kalappal elõtte.
Nagy hatású film, ahol végre nem minden német gonosz, nem minden csak fekete és fehér - és ez külön tetszett.
10/8
(Még nem láttam - nem is akartam 😄 - de ez most feltette a kiváncsiságomat.😊
Rohadt jo volt. 10/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
10/8 pont nálam 😄
A sok negatív kritika után kicsit pozitívan csalódtam. Bár igaz, hogy a trilógia minõségétõl messze van, de nem mondanám rossz filmnek. Nekem olyan érzésem volt, hogy annyira összeakarták kapcsolni a szálakat Bourne-éval, hogy Crossra nem maradt elég idõ, ezért kicsit döcögött a film ide oda, hiányoltam a több akciót, a feszültséget, ezzel szemben a 2 órás játékidõ nekem soknak tûnt. Sokszor leült a film. Viszont tény, hogy jól összepattintották a szálakat, a sztori többé-kevésbé helyén volt, és a kevés akciója is látványos lett, bár a motoros jelenetre a végén inkább azt mondanám, a kevesebb több lett volna, kicsit F&F utánérzésem volt. Jeremy Renner teljesen jól játszott, nekem semmi bajom a palival, jó színésznek tartom, illett is hozzá a karakter. Rachel Weisz viszont már annyira nem tetszett, sõt néha kifejezetten irritáló dolgai voltak.
6-6,5/10 - Mondanám, hogy új alapnak teljesen jó lett, de inkább Bourne-t hozzák vissza Damonnal.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Hûûû, hát nehéz mit írni errõl a filmrõl, elképesztõen összetett (mûvészi?) alkotás.
A film tulajdonképpen arról szól, hogy egy-egy döntés hogyan befolyásolhatja életünket...De azért ennél jóval összetettebb az egész..
2092-ben az utolsó halandó ember, Nemo Nobody élete játszódik le a filmben..119 évesen próbál visszaemlékezni élete olyan sorsdöntõ momentumaira, amik meghatározták élete további folytatását. Namármost a még fiatal Nemo-nak volt egy képessége, néha elõre látta a jövõt. És itt jön egy ellentét is a filmben: nem tudhatjuk, hogy valóban azt a múltat látjuk az "öregember" visszaemlékezése alapján, mint ami tényleg megtörtént, vagy pedig azt, amit még kisgyerekként látni szeretett volna...És erre a rendezés is rátesz egy lapáttal, hogy még jobban összekeveredjünk, ugyanis néha 3 párhuzamos szálon is folynak az alternatív végkimenetek egy-egy döntés után.
A végkifejlet szintén nem egyértelmû, valóban megtörtént?? Vagy csak fikció?? Én nem tudtam eldönteni.
Szóval rendkívül bonyolult, nagyok sok részt még mindig nem értek, de aki látta már, szerintem hasonló véleményen van...Elgondolkodtató film, egy kis scifi, kis romantika, de legfõképpen dráma...kõkemény dráma..8/10
Nekem kifejezetten tetszett a film, talán az utóbbi idõk egyik legjobb Bruce filmje mégha itt mellékszereplõ is. A paradoxonokat felemlegetõknek meg üzenem, hogy felesleges keresgélni, rájuk mutatni mivel az idõutazás maga alapból is az 😊
Apropó: érdekes volt észrevenni, hogy Bruce szinte az összes ilyen idõutazós filmben:
meghal a végén.
A fiatalkori énjét játszó színész, nagyon jól nyomta az állóképek alapján nem is hittem volna, hogy ilyen erõs kisugárzása van a csávónak. Egyébként ez egy "szerelmes" film, inkább dráma kategória nem véletlenül lett film leggyengébb része a lövöldözõs jelenet. (Looper bünti viszont az elején állat volt.)
A magyar fordítóknak meg üzenem, hogy a loopert jövõgyilkosnak fordítani és utána konzekvensen így emlegetni önnamgában megér egy kis összeget hogy egy nap ott üldögéljenek a kukoricatábla mellet, zacskóval a fejükön.
8/10
Az Avengersben is hánytam tõle, valahogy kifejezetten balfék képe van és gáz volt ott is ahogy keménykedett.
Izgalmas, akciódús, de valahogy túl szimpla és egyszerû az egész. A trilógiában jobban mûködött a háttér, ez a "dilibogyós"-vírusos maszlag elég nagy baromság, gondolom, divatból rakták bele. A film is kurtán-furcsán ér véget, folytatásért kiált. Vártam volna, hogy esetleg felbukkan még Jason, de õ csak infómorzsákon, elszórt jeleken keresztül van jelen. Ilyen szempontból (és más karakterekkel) azért a két történet jól van összekötve.
Renner viszont nem Matt Damon. Mivel itt nincs szó amnéziáról, a képességei sem mûködnek "misztikusan", ennek ellenére is (számomra) túl sok kütyüzés van benne. A Bourne "kung-fu" is csak egy helyen jön elõ igazán látványosan. Arcjátékról ne is beszéljünk. 😊
Ez egy másik karakter, más háttér, más sztori, de remélem, a folytatás többet vesz át a trilógia jellegzetességeibõl, mint ez a film. 7/10
U.i.: Azt nem tudom, mennyire lesz zavaró, hogy a jelek szerint a M:I filmeket is õ viszi tovább. Bár szerintem az a szerep jobban illik hozzá.
hihiihia/10
Kb mint az utolsó játékok. Az a legszörnyûbb az egészben, hogy kurva jó is lehetne. De nem. Kb ilyen dialogusok vannak benne: Van 1 és 2 érti? Igen, meg 3 és 4. Megy ez!
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Igen, nekem is olyan érzésem volt, hogy akkor ezt most átgondolták-e alaposan, vagy én nem értem igazán, hogy mi van... Aztán arra jutottam, hogy mindegyik igaz és hagytam a p..ba, nem is agyalok rajta sokat.
A kivitelezés: Háát, olyan BME-s gólya-hét alatti bemutatkozó videó szintet üti meg, többet vártam tõle. A jövõbeli jelenetek tetszettek.
5-6/10
Amúgy nem rossz film, de nem is jó, ennek egyetlen oka, hogy a farmos rész konkrétan annyira unalmas és érdektelen, hogy már majdnem a hajamat számoltam inkább. Azt a bõ fél órát szó nélkül kilehetne vágni a forgatókönyvbõl és fel sem tûnne. Nálam ott fulladt be a film. Egyébként a többi viszonylag rendben volt, Willis és Levitt nagyon jó volt, a maszkolás rohadt jó lett, így kell kérem szépen profi módon átmaszkolni egy arcot, nem mint a gigaköltségvetésû Prometheusban.
Összegezve: közepes. Több Willis-Levitt akció, kevesebb kukorica számolás egy tetves farmon...
Nem az ilyen 800x600-as képekkel van a baj. Ennyi erõvel akkor youtube-ról sem szabad linkelni, mert valakinél kifingik a tárcsázós net? 😊