1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ZilogR
    Gravitáció

Nyomasztó a tudat, ha nem sikerül, amit csinálsz, akkor annyi volt. Örökre sodródni fogsz a világűrben.
    Olyannak tudom az érzést leírni, mint valaki, aki gyógyíthatatlanul beteg; olyannak, mint az Alien "költőkamrákban" még élő embereket.

Maga a film annyira azért nem jó, de az egyszerűség, a csak két szereplő, a "környezet" választása sokat emel a színvonalon, de ennek persze nem kellene a pontszámban akkora súllyal megjelenni. Azt mondom rá, hogy egy közepes sztorijú, közepes, persze amerikai szájízű film, ami a fentiek miatt átpakolható a jó kategóriába. 8/10 szerintem reális. Talán nem az év filmje, de egy elég jó film.

Trailert nem néztem, ellenben elolvastam Ray Bradbury-től a Kaleidoszkóp c. novellát, bátran ajánlom másoknak is, nekem az élményből semmit sem vett le, hogy egy hasonló sztorit kaptam leírva - persze az óvatosok kerüljék!!!

Előtte való hetekben órákig hallgattam a soundtrack-et, szerintem a zene magában hallgatva többet ér, mint a film alatt és hatalmas erénye, hogy nem egy témát nyalakodnak állandóan (ld. pl.: Dredd), hanem igazán átgondolt és sok érzelmet átadó, mégis igényes zenei anyag van alatta. A zene minden kép nélkül kíváncsivá is tett, persze a számok címei enyhén spoiler-esek lehetnek, tehát csak óvatosan.