1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • The Protector
    Rövid értékelés.

Gravity:Büntetős látványos mozi.Röviden arról szól,soha ne adjuk fel.Nagyon tetszett a magzat motívum és a vallási kikacsintások.Csodaszép a CGI és minden téen lenyűgőző volt.Ajánlanám depiseknek is,mert meríthet belőle az ember valamit.Ezen felül több dolog is megemlíthető lenne,de felesleges ecsetelnem.
    10/10

A föld után.

Nagyon buta film.Rettenetesen sok hiba van benne.A madaras megmentős részen szakadtam.Ilyen a világon nincsen.Elvisznek megzabáltatni a kölyköknek és aztán meg megmetenek.Azt vártam mikor jön olyan rész,hogy felneveli a kis niggert.Összességében nem volt olyan csúcs rossz,de kellett volna még több magyarázat hozzá.
    4/10

Elisyum.
    Nekem tetszett.A Föld 1az1-ben a District9 szerűen lett lekoppintva.Egyszer nézős filmecske de sok benne a butaság.Én ajánlom mindenkinek,hogy ha nagyon unja magát akkor nézze meg.
    6/10

Női Szervek:

Nah ez tök jó odabaszós káromkodós vígjáték.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Sandra-t pedig elveszem feleségül annyira helyes csaj.
    9/10

Szigorúan magánvélemény,hogy i2k-t idézzem.Teljesen szubjektív a véleményem.