Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
idézek tõled:
Nem olvastam könyvben, nem érdekel a világa. A film pedig nem igazán fogott meg, talán mert messze áll tõlem ez a törpés varázslós világ, meg úgy egyébként is unalmas volt, meg az a kis törpe, kb olyan volt mint jarjar...
erre válaszoltam. ezzel összevetve a következtetésedet a filmrõl (~szar), nem vagy más mint egy szimpla fröcsögõ a topikban. na csáó
Nem egy adatbázis ahova az ember beírja az értékelését és c'est la vie. Ha csak ennyit akarnék, szavaznék imbd-n azt kész.
Egy fórumra azért írok hogy diskuráljak/vitázzak, hogy mások véleménye alapján más szemszögbõl is láthassak valamit.
Mivel nagyon meredeket írtál a közvéleményhez képest, ezért hasonló reakciókat kaptál, és ez így jó.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ilyen logikus érvekkel nehéz vitába szállni (van olyan mûvészeti ág számomra is amit nem tudok értékelni, de a mûvészi értékét igen), tipikus dedós érvelés ez a "nem jön be, tehát szar" logika.
A véleményem olvashatod róla lentebb, 71718. Vagy ha nagyon érdekel anno is leírtam. De csak picit olvass vissza és megérted miért így írtam róla...Pont arról beszéltünk sandorral hogy neki ha valami szar akkor szar, nekem meg nem...
"Ha szerinted twilight szintü film, hát legyen, ha best of all time, akkor az, egyikkel sincs semmi baj." És látod pont hogy de. Ezért jöttek a képhozzászólások meg a többi 😄 Mert hiszen hogy lehet az hogy leszarozom a gyûrûk urát, ami minden idõk legjobb filmje? Erre ugrottak egy páran, de elõtte meg ment a batman fika, amire azt írták hogy meg kell érteni, el kell fogadni mások véleményét.. na de a GYU? aazt neeeem azt nem lehet szarozni 😄
Az asszony bealudt rajta. Majdnem én is.
Röviden a tartalmáról annyit, hogy hófehérnek nem igazán kellett szöveget tanulnia, monológjai és eszmecseréi nem hogy könyveket, de egy A4-es lapot sem borítanának be.
Ennél már csak az volt szörnyebb, amikor megszólalt. Pölö a lelkesítõ beszédét követõen a helyszínen én úgy kb azonnal mély depresszióba estem volna, és inkább beledõlök a saját kardomba.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Man up! Szorítsd meg a herezacsid és vállald a véleményed bármi is legyen az. Ha szerinted twilight szintü film, hát legyen, ha best of all time, akkor az, egyikkel sincs semmi baj.
Hárman válaszoltunk neked reakció képekkel, eddig senki sem flémelt, de nem értem miért kell köntörfalaznl, viszakozni. Soha se félj leírni a véleményed...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ha visszakeresnéd a régebbi irásaim róla akkor látnád mi a véleményem...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ebben a filmben Nolan nagyobb hõst csinál Batmanbõl, mint valaha volt Superman, Spiderman, Thor, Fantom, Amerika Kapitány, A Villám, Hulk és sorolhatnám. Végre oda került Batman ahova kell, a hõsök legelsõje Õ. Egy idol, aki ember, akinek semmilyen csodás, mágikus képessége nincs, mégis a legnagyobb képregény hõs, akit valaha alkottak. R.I.P. Bruce Wayne, és élj örökké Batman, a szívünkben és Gothamben. EPIC"
A rendezõ Hiroshi Teshigahara volt.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Abe Kobo rendezte, és 1964-es.
A plot, amit magyar oldalakon olvashatsz kicsit spoileres, de hidd el - nem is olyan egyszerû a sztori. 😊
Igaz, hangulat kell a megnézéséhez, és mivel ez is lassú film, kis türelem is. De megéri.
Mivel jár együtt a kegyetlenség, lehet-e egy szamuráj jó harcos ha szívtelenül, lélek nélkül harcol/él? Kell-e az igazsághoz az emberi lélek? A filmben szereplõ Ryunosuke szamurájt és cselekedeteit nekünk, nézõknek kell majd megítélnünk.
Régóta megakartam nézni, mivel ez egy elég alap szamurájos film csak sajna kimaradt eddig. Nos ez tényleg egy nagyon jó japán film, pedig ezer hibája van. Mind a szereplõk játéka, mind a rendezés hihetetlenül minimál szinte csak a legfontosabb dolgokat látjuk/halljuk és a dialógusok is rendkívül puritánok és elég szétszórtak. Mai szemmel semmi extra nem történik benne se látványban se sztoriban és mégis mûködik ez az egész, az ember óhatatlanul azon kapja magát, hogy egyre többet gondolkodik az egész filmen.
Érdekes volt észrevenni a mai erõltetett hatásvadász filmes klisékkel szemben, hogy pl. amikor a nemi erõszak alatt ráközelít a kamera az õrlõgép ütemesen mozgó kalapácsaira, akkor csak gép hangja volt hallható, így az erõszakot mindenestül nekünk kell elképzelni.
8/10
Érdekes, bár egyszernézõs. Aki nem bírja a csigalassú, elvont filmeket, az úgyis belehal az elsõ fejezetbe... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Legalább volt mit olvasni így meló után... a sok Batman... atyaég! Sok itt a nagy filmmester és kritikus úgy látom.... meg az óvodás... <#hehe>#hehe>
Baljsó árnyak... szánalmas, nagyon örülök hogy Lucas leköszönt, talán van rá valami esély hogy kapunk valami normális star wars moviet pár éven belül.
Magyarul:Elpusztíthatatlanok
wiki link
Nagyon jó disztópikus sci-fi + hihetetlen és letaglózó társadalomkritika.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
én a harry potter filmeket tartom annak, pont azért mert olvastam õket könyvben tinikoromban és nagy hatással voltak rám
A gyûrûk ura véleményem meg reméltem hogy világos lesz miért is olyan sarkos... a kísérlet sikerült, köszönöm.
nekem bejött ez a batman trilógia, de szerintem nem kiemelkedõbb mint a maga idejében megjelent denevérfilmek. idõvel jön egy újabb reboot és ezis csak egy épp divatos aspektusokat és trendeket meglovagolt néhai bemenkaland lesz, nem kell fétisizálni.
tehát zanzásítva: amikor megjelentek ezek a régebbi betmen filmek a saját évükben ugyanakkora durranások voltak, mint most 2012-ben a TDKR, csak modernebb, számunkra emészthetõb (~realisztikusabb) körítéssel.
de ha enélkül hasonlítjuk össze õket akkor természetes hogy a batmanfilmek közül a nolan-félék a legjobbak
amúgy nyilván, 89-ben Keatonék nagyot sóhajtottak a premieren, elmormoltak egy imát gyorsan hogy jöjjön egy Messiás aki jobbat csinál majd és elhozza a betmen kánaánt. több reboot nem is lesz, áá dehogy... (az utóbbi 5 évben legalábbis biztos nem...)
a gyûrûk urás postod és ezután én mostmár beraktalak a "szimpla troll" mappámba, ne haragudj
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3