Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ja, hogy még a könyvet sem olvasta... értem, akkor már minden világos...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tikal
Az a baj hogy olyan szinten kiverte nálad a biztosítékot ez az egy szó hogy képtelen vagy tovább lépni, és megérteni mirõl beszélgettem sandorral, és miért írtam neki ezt és így.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ugye világos ha ezzel kezdem akkor nem kapok annyi választ mintha azzal kezdem hogy a film SZAR? 😊 És még mindig képtelen vagy felfogni és elfogadni hogy másnak más a véleménye. Neked az egy isten király film, másnak meg csak egy közepes vagy netalán SZAR.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tigeroo
be vagy permetezve vagy mi a picsa?

idézek tõled:

Nem olvastam könyvben, nem érdekel a világa. A film pedig nem igazán fogott meg, talán mert messze áll tõlem ez a törpés varázslós világ, meg úgy egyébként is unalmas volt, meg az a kis törpe, kb olyan volt mint jarjar...

erre válaszoltam. ezzel összevetve a következtetésedet a filmrõl (~szar), nem vagy más mint egy szimpla fröcsögõ a topikban. na csáó
Tikal
te még mindig nem érted igaz? én nem csodálkozom 😄 azon csodálkozom hogy nem látod...

Ams
Ez egy fórum.

Nem egy adatbázis ahova az ember beírja az értékelését és c'est la vie. Ha csak ennyit akarnék, szavaznék imbd-n azt kész.

Egy fórumra azért írok hogy diskuráljak/vitázzak, hogy mások véleménye alapján más szemszögbõl is láthassak valamit.

Mivel nagyon meredeket írtál a közvéleményhez képest, ezért hasonló reakciókat kaptál, és ez így jó.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

tigeroo
no de sztem ne offoljunk mert ígyis 2 nap alatt kitermeltünk kb. 200hsz-t a batman flém óta😄
tigeroo
figyu, igazad van! bedobtál egy állítást (mely szerint a gyu szar), aztán csodálkozol hogy mindenki neked esik/hülyének néz...de igen, nyilván a többi 5 fórumozó a repülõ😊

ilyen logikus érvekkel nehéz vitába szállni (van olyan mûvészeti ág számomra is amit nem tudok értékelni, de a mûvészi értékét igen), tipikus dedós érvelés ez a "nem jön be, tehát szar" logika.
Tikal
Ez melyik verzio is? A twilight-os? Borzasztó. Faarcú egy csaj. Talán lassan elfelejtik már hollywoodban, így hogy lement a twilight õrület..

Tikal
es sandor volt az egyetlen aki nem szólt erre egy szót sem, tehát õ tényleg el tudta fogadni azt, hogy mi a véleményem a filmrõl, míg te, aki most bölcselkedik itt nekem, rögtön nyomta a képes vélemény formálást 😊

tigeroo
ez is 1 vélemény, köszöntük szépen (ennél szubjektívabb nem is lehetett volna az értékelésed).
Tikal
LOL, ok.

A véleményem olvashatod róla lentebb, 71718. Vagy ha nagyon érdekel anno is leírtam. De csak picit olvass vissza és megérted miért így írtam róla...Pont arról beszéltünk sandorral hogy neki ha valami szar akkor szar, nekem meg nem...

"Ha szerinted twilight szintü film, hát legyen, ha best of all time, akkor az, egyikkel sincs semmi baj." És látod pont hogy de. Ezért jöttek a képhozzászólások meg a többi 😄 Mert hiszen hogy lehet az hogy leszarozom a gyûrûk urát, ami minden idõk legjobb filmje? Erre ugrottak egy páran, de elõtte meg ment a batman fika, amire azt írták hogy meg kell érteni, el kell fogadni mások véleményét.. na de a GYU? aazt neeeem azt nem lehet szarozni 😄

mrzed001
Hófehér és a vadász

Az asszony bealudt rajta. Majdnem én is.
Röviden a tartalmáról annyit, hogy hófehérnek nem igazán kellett szöveget tanulnia, monológjai és eszmecseréi nem hogy könyveket, de egy A4-es lapot sem borítanának be.
Ennél már csak az volt szörnyebb, amikor megszólalt. Pölö a lelkesítõ beszédét követõen a helyszínen én úgy kb azonnal mély depresszióba estem volna, és inkább beledõlök a saját kardomba.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ams
"És ha komolyan gondoltam? És ha nem?"

Man up! Szorítsd meg a herezacsid és vállald a véleményed bármi is legyen az. Ha szerinted twilight szintü film, hát legyen, ha best of all time, akkor az, egyikkel sincs semmi baj.

Hárman válaszoltunk neked reakció képekkel, eddig senki sem flémelt, de nem értem miért kell köntörfalaznl, viszakozni. Soha se félj leírni a véleményed...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Tikal
mármint hasonló hangvételû nyáladzást 😄

Tikal
Gyûrûk ura topikban nem fogok ilyet találni? 😊

Tikal
Sokan meg azt nem viselik el ha valakinek nem tetszik egy film... lásd lentebb. A gyûrûk ura népfront erõsebbnek bizonyult még a batman imádókénál is...

Tikal
Szerinted a batman fika közepén elengedni egy olyat hogy szar a gyûrûk ura, nem volt jó ötlet? Szerinted nem direkt volt olyan sarkos a véleményem? Ugy rá harapott minden hobbit hogy öröm volt nézni 😊 És ha komolyan gondoltam akkor mi van? A gyûrûk ura szent és sérthetetlen? Azt a filmet nem lehet fikázni? Hagyjuk már...

Ha visszakeresnéd a régebbi irásaim róla akkor látnád mi a véleményem...

IMYke2.0.0.0
Kicsit sem elfogult a hozzászólás írója... <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Emlékezetbõl írtam, bocs 😊

k0trapali
TDKR topicból

"Ebben a filmben Nolan nagyobb hõst csinál Batmanbõl, mint valaha volt Superman, Spiderman, Thor, Fantom, Amerika Kapitány, A Villám, Hulk és sorolhatnám. Végre oda került Batman ahova kell, a hõsök legelsõje Õ. Egy idol, aki ember, akinek semmilyen csodás, mágikus képessége nincs, mégis a legnagyobb képregény hõs, akit valaha alkottak. R.I.P. Bruce Wayne, és élj örökké Batman, a szívünkben és Gothamben. EPIC"

tomsolo
Azt ismerem, olvastam. De Abe Kobo írta, nem rendezte. 😊

A rendezõ Hiroshi Teshigahara volt.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Ha ez a film bejött, akkor - más téma - nézd meg ezt is, erõsen ajánlom: "Suna no onna" (magyarul: A homok asszonya)
Abe Kobo rendezte, és 1964-es.
A plot, amit magyar oldalakon olvashatsz kicsit spoileres, de hidd el - nem is olyan egyszerû a sztori. 😊
Igaz, hangulat kell a megnézéséhez, és mivel ez is lassú film, kis türelem is. De megéri.

tomsolo
The Sword of Doom (Dai-bosatsu tôge) (1966)

Mivel jár együtt a kegyetlenség, lehet-e egy szamuráj jó harcos ha szívtelenül, lélek nélkül harcol/él? Kell-e az igazsághoz az emberi lélek? A filmben szereplõ Ryunosuke szamurájt és cselekedeteit nekünk, nézõknek kell majd megítélnünk.

Régóta megakartam nézni, mivel ez egy elég alap szamurájos film csak sajna kimaradt eddig. Nos ez tényleg egy nagyon jó japán film, pedig ezer hibája van. Mind a szereplõk játéka, mind a rendezés hihetetlenül minimál szinte csak a legfontosabb dolgokat látjuk/halljuk és a dialógusok is rendkívül puritánok és elég szétszórtak. Mai szemmel semmi extra nem történik benne se látványban se sztoriban és mégis mûködik ez az egész, az ember óhatatlanul azon kapja magát, hogy egyre többet gondolkodik az egész filmen.

Érdekes volt észrevenni a mai erõltetett hatásvadász filmes klisékkel szemben, hogy pl. amikor a nemi erõszak alatt ráközelít a kamera az õrlõgép ütemesen mozgó kalapácsaira, akkor csak gép hangja volt hallható, így az erõszakot mindenestül nekünk kell elképzelni.

8/10

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy nagyon is komolyan gondoltad...

Narxis
Nem nyaltam én be semmit.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TaRka0107
Jaja, sokan nem viselik el, ha valakinek tetszik egy film.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Sir Quno Jedi
Valhalla Rising

Érdekes, bár egyszernézõs. Aki nem bírja a csigalassú, elvont filmeket, az úgyis belehal az elsõ fejezetbe... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

k0trapali
Az Hobbit. <#hehe>
Tikal
meg a hobit <#ravasz1>

k0trapali
Fú!
Legalább volt mit olvasni így meló után... a sok Batman... atyaég! Sok itt a nagy filmmester és kritikus úgy látom.... meg az óvodás... <#hehe>

Tikal
A Forever se lett jobb, ez csak azt bizonyítja hogy a 3 rendezõ közül Schumachernek volt a legkevésbé fogalma mihez is kezdjen Batmannel.

Baljsó árnyak... szánalmas, nagyon örülök hogy Lucas leköszönt, talán van rá valami esély hogy kapunk valami normális star wars moviet pár éven belül.

tutituti
They Live
Magyarul:Elpusztíthatatlanok
wiki link

Nagyon jó disztópikus sci-fi + hihetetlen és letaglózó társadalomkritika.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tigeroo
...még mindig jobb volt, mint rá 2 évre a baljós árnyak

(M-M-M-MONSTER FLAME!)
tomsolo
A Batman & Robin-tól nagyon sokat nyomott a latban, hogy nem Keaton és Kidman vitte tovább valamint hogy megjelent Robin is aki még a képregényben is egy iszonyúan taszító egy kis prücök. (Pár spinoffot leszámítva).

Tikal
Nem olvastam könyvben, nem érdekel a világa. A film pedig nem igazán fogott meg, talán mert messze áll tõlem ez a törpés varázslós világ, meg úgy egyébként is unalmas volt, meg az a kis törpe, kb olyan volt mint jarjar...

Tikal
látpm te is benyaltad...

Tikal
Ha megnézed a korabeli review-kat a scumacher féle mozi minden volt de nagy durranás nem, bukó volt, szar, elsõ hétvégéje jó volt, aztán zakó.

Narxis
"Pl Gyûrûk ura nekem akkora szar, mint a twilight"

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tigeroo
figy, én aztis megértem hogy valaki szerint szar a gyûrûk ura (pl. aki olvasta a könyvet)

én a harry potter filmeket tartom annak, pont azért mert olvastam õket könyvben tinikoromban és nagy hatással voltak rám
tigeroo
igen, amit írtam azt rájuk is értem.
Tikal
szerintem meg a schumacher féle mozi már akkor is szar volt, az akkor sem volt kiemelkedõ, a nolan féle batman azért messze jobb.

A gyûrûk ura véleményem meg reméltem hogy világos lesz miért is olyan sarkos... a kísérlet sikerült, köszönöm.

Tikal
egyébként feltûnt hogy én a Schumacher féle Batmanrõl beszélek már egy ideje? 😊

tigeroo
a teljesség igénye nélkül #1

nekem bejött ez a batman trilógia, de szerintem nem kiemelkedõbb mint a maga idejében megjelent denevérfilmek. idõvel jön egy újabb reboot és ezis csak egy épp divatos aspektusokat és trendeket meglovagolt néhai bemenkaland lesz, nem kell fétisizálni.

tehát zanzásítva: amikor megjelentek ezek a régebbi betmen filmek a saját évükben ugyanakkora durranások voltak, mint most 2012-ben a TDKR, csak modernebb, számunkra emészthetõb (~realisztikusabb) körítéssel.

de ha enélkül hasonlítjuk össze õket akkor természetes hogy a batmanfilmek közül a nolan-félék a legjobbak
Tikal
egyébként biztos a stúdio pontoztatta le 3.8-ra a batman and robint bérpontozókkal 😄D

Tikal
Hát én is téged beraktalak a komolytalan vélemények mappába 😄 Érdekes hogy neked egyszíntû két olyan film ami se az imdb-n nem az, meg józan ésszel megnézve sem lehet az, de ha bedobok egy neked éppen kedvenc filmet a szarzsákba akkor máris én vagyok az aki troll 😄 batmant lehet fikázni, gyûrûk urát nem. akinek az a véleménye hogy szar a batmant, azt el kell fogadni, akinek az hogy szar a GYU az meg troll. világos.

tigeroo
jézusom hagyjuk már az imdb-t

amúgy nyilván, 89-ben Keatonék nagyot sóhajtottak a premieren, elmormoltak egy imát gyorsan hogy jöjjön egy Messiás aki jobbat csinál majd és elhozza a betmen kánaánt. több reboot nem is lesz, áá dehogy... (az utóbbi 5 évben legalábbis biztos nem...)

a gyûrûk urás postod és ezután én mostmár beraktalak a "szimpla troll" mappámba, ne haragudj
Sir Quno Jedi
Épp ma pislangattam bele a régi totálisrekallációba és kérem az még mostis erõs 10/10-es alapfilm. Moziban anno lenyûgözõ volt, kb. mint az Aliens, vagy az Empire strikes back.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
Marha nagy öngól.

Ha már szakmunkásban nem sikerült a különbözõ eloszlások valoszínûségérõl tanulni, legalább vennétek a fáradságot és megnéznétek más csajos filmeknél, hogy ott, hogy is alakult ez a történet.

Pl. Legaly Blonde.