1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #78724
    "A legjobb League rajzfilm sorozatok jól példázzák, hogy igenis lehet faja sztorit alátolni ezeknek, hogy a füled is kétfelé áll."

Igen, azokat szeretem is, de továbbra is tartom, hogy minden ellenfél súlytalan, lévén ezek a szuperhősök a jelenlegi Hollywoodban tulajdonképpen áldozat nélkül nyernek. Nem mondom, hogy nem lehet értük egy kicsit sem izgulni, de ott van pl. az Inception. Egy csapat geeket nézünk, ahogy egy milliomosnak akarnak betenni, teljesen önnön célokból. Nem a világot akarják megmenteni, mégis jobban izgultam értük, mint bármelyik szuperért. Az egyetlen kivételt számomra anno a TDK jelentette, valahogy a moziban nagyon átjött a kilátástalanság (Joker szökése után), amit nem nagyon láttunk még ilyen stílusú filmben.

Szóval én elhiszem neked, hogy lehet jó sztorit írni és én is megjegyeztem, hogy vártam a jobbat, csak ugye töketlenek odaát, szóval ezt nem mostanában fogjuk megkapni egy 150 millió dolláros filmtől, látjuk mi lett a Zöld Lámpásból is. :(