1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Man of steel - 5/10

Nem tudom jobbra értékelni. Nem volt ez rossz, de nem is volt jó. Még mindig a legkevésbé irritáló szuperhős film az idén, de azért nem kiemelkedő.
    Kent karaktere különösebben nem volt nekem szimpatikus, Lois pedig ismét az a fajta nő akibe csodálom, hogy Kent beleszeret. Poén egyáltalán nincs, nuku, zéró.
    A sztorival volt a legkevesebb bajom, piros pont, hogy sok logikátlan butaságot nem fedeztem fel,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bár azt tényleg nem értem, hogy Krypton megsemmisülése előtt pár perccel miért csak pár elitéltet és egy csecsemőt képes egy ilyen hightech faj evakuálni.
    Unalmas volt viszont a sok kriptoni vs. ember harcokat nézni. A két szuperarc végső párbaja pedig már tényleg idegesített. Egyrészt a bolygó megmentéséért vívott harcban Superman miatt valószínűleg több ember leli halálát mint egy "szimpla" 9/11 után. Nem gondolom, hogy az emberiség megtudna bocsátani egy IDEGENNEK ebben az setben.
    Másrészt akövetkezőt Mátrix 3-ban is rühelltem, amikor két kvázi sebezhetetlen arcot kell perceken keresztül nézni amint csépelik egymást illetve épületeket bontanak le a bunyójuk alatt. Tét nélküli idohuzas, semmi izgalmas nincs benne. Arról nem is beszélve ismét, hogy hány ártatlan városlako murdált meg közben... Superman igazán elcsalhatta volna Zod-ot kevésbé lakott területre (persze, az nem lenne látványos).
    Egyébként Zod karaktere korrekt volt. Radikális de érthető célok által vezérelt fogonosz.

Ajánlani a filmet nem tudom, de a legelső Superman film óta nem is készült olyan adaptáció ami érdemes lenne erre. Mar a trailert látva az merült fel bennem, hogy ez a karakter már régen kifujt, 21. századra nem igazán adaptálhato, igazán elfeleljthetnék már. És láss csodát...
    A következőt már le sem töltöm.