1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Synchronous
    Spawn az ivadék

Olyan rég láttam, már nem is emlékeztem csak pár jelenetre, tehát újra elővettem... még mindig üt ez a film, a 90-es évekhez képest a szidzsiáj pazar, jók a fordulatok, szép az átalakulás, azt mondom ha idei film lenne még sokkal többet is ki lehetett volna belőle hozni.

A szörnyek kellően durvák, főleg a főnök, bár sajna ő mindig a pokolban van, csak a Violátor jár fel a felszínre. Vicces volt újranézni. Hogy én mennyire utálom a dagadt bohócokat... de ez még az észt is osztja... állandóan. Öröm volt nézni ahogy Spawn megsértette személyiségi jogaiban... (értsd:kitaposta a belét) Az akciójelenetek kafák, főleg az eleje tetszik mikor azzal a hatalmas páncélököllel bíbelődik az egyik megbízatása közben.

Külön kitérve a pokoli lények működésére: jó ötlet volt ez a manifesztációs dolog... bármire gondol azonnal megvalósul, persze csak a testén belül, és így komplett fegyvert csinálhat magából. A büdösbohócot is így intézte el. Szívesen megnéznék egy folytatást. A sok pókember meg Betmen után jöhetne már egy ilyen movie is.

8/10