Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom mi volt a total rekall-s flémmel, szóval én már soha nem tudom meg....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de a total recallos flém óta mindenki tudja itt hogy mirõl van szó kb
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
már írta itt valaki korábban, hogy szar volt a rendezés.. egyet kell értsek, a színészek rohadt jók voltak, Hardy-t nagyon bírtam, de a rendezés miatt tényleg nem olyan a film mint amit ebbõl még ki lehetett volna hozni, pedig a másik két filmje amit láttam, The Proposition, The Road, nagyon tetszettek. persze az is lehet nem kapott el a hangulat most ehhez a filmhez...DE ez egy jó film, messze a szartól :)
A schumacher féle fos egyenlõ lenne a nolan féle trilogiával? Már csak a filmzenéje az egyiknek többet ér mint a másik egészében.
Females 6304 7.4
Non-US users 9419 5.0
Továbbra sincs mirõl beszélni, ez max egy öngól.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Megnézted pl. hogy az IMDB staff mit adott erre? :DDD
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Á... nem feltûnõ az a 11 ezer 10/10 pontos szavazat. :D
Adaptáció (2003)
Charlie Kaufman (Nicolas Cage, A szikla, Tolvajtempó,Angyalok városa) úgy ír, ahogy él: nagy nehezen. Ikertestvére, Donald (Nicolas Cage, Ál/ARC, 8mm, Las Vegas végállomás) pedig úgy él, ahogy ír: õrülten és lazán.
Susan (Meryl Streep, Az ördög Pradát visel, Szív dallamai, Marvin) az életrõl akar írni, de nem is ismeri. John (Chris Cooper, Én és én meg az Irén, Hazafi ) élete pedig könyvért kiált. Négy élet - egy történet. Rendezte: Spike Jonze (Sivatagi cápák, A John Malkovich menet, Libido).
Tyler: teljesen egyetértek, én szeretem a logikát megtalálni az érvelésekben is. ha észérveket hoznak, akkor pedig vitázni kurvajó.
az öncélú gondolatbuborékokat én sem szeretem, jön egy kijelentés és a válasz rá: "hát de ez szar pedig/hát pedig kurvajó pediglen-e!"
Kumiho #2179
8 körül nyitott most már csak mit tesz isten 7.3 . ;F
Nem birom abbahagyni a rohogest, Miszter Filmes Szaktekintely!
Kumiho #2179
A vélemények soha nem fognak egyezni ez rendben van, de ez az "az a hülye, aki szerint ez jó" stílusú értékelések, legalább annyira nem mérvadóak, mint az általad említett fanboyoké.
Szerintem a Memento egy szar film, baromság az egész, de a világ a hülye, meg az a fél millió fan, aki imdb-n felszavazta. Hát azért nem így mûködik, na<#smile>#smile>
:)
nálam pl: TDKR 2/10, mert tényleg ultraszarnak tartom, és ??? attól az imdb nem lesz 8.00 vagy mi + tökre le is szarom, hogy másnak bejön vagy ha más fikázza azt ami nekem bejön
ebbõl csak azt lehet leszûrni hogy a népnek ilyen filmre van igénye manapság - az megint más hogy maga a film mit is képvisel.
nekem bejött ez a batman trilógia, de szerintem nem kiemelkedõbb mint a maga idejében megjelent denevérfilmek. idõvel jön egy újabb reboot és ezis csak egy épp divatos aspektusokat és trendeket meglovagolt néhai bemenkaland lesz, nem kell fétisizálni.
amúgy nolan vitathatatlan hogy tehetséges rendezõ, kedvenc filmem mai napig a memento tõle, de pont ez az, tud õ jobbat is...
inceptiont is pl moziban láttam, így évekkel késõbb nem maradt meg bennem annyira maga a film.
nyilván ahhoz is kell kunszt, hogy ennyi cselekményt betudott sûríteni röpke pár órába, de be kell látnod hogy emiatt valakiben még maradt hiányérzet azért, és voltak benne logikátlanságok.
szóval az imdb-s skála pont annyira mérvadó mint valami batman találkozón kérdezgetni a fanboyokat (nyilván amit nem szeretsz film nem kajtatod az oldalon és nem pontozgatod lefele), ez megis látszik most itt hogy egy úgymond "semleges" filmes topikban eléggé megy a vita errõl.
én örülök azoknak is akik 10/10-nek és ehhez közelinek találják a filmet, de rám sem volt olyan hatással, és tényleg Blasta pl. tök logikus érveket hozott a filmmel kapcsolatban amiért lepontozta, és azokat a hibákat sem nagyítóval kell keresni.
ez van, nem vagyunk egyformák, más az ingerküszöbünk, más benyomások érnek az életben, más fog meg minket, más kell a katarzishoz is.
Batman Begins: iMDB 8.3
The Dark Knight: iMBD 9.0
The Dark Knight Rises: iMDB 8.8
Persze, tudjuk jól, hogy sok buta, semmihez sem értõ, dagadt amerikai szavaz, és csak azért állnak ilyen jól a filmek. Valójában bûn rossz alkotás mind, nem is értem, hogy adhatott rá pénzt a stúdió. No, meg ez a semmirekellõ Nolan gyerek is! Mit kereshet egy ilyen tehetségtelen senki a rendezõi székben! Felháborító!
<#zavart2>#zavart2>
De ha egy film cselekmenye nelkuloz minden logikat es egyertelmuen csak jozan paraszti esz kellene ennek a felfogasahoz, akkor elcsodalkozom a sokat pontozokon. Ok-okozati osszefuggesek hianya nem izles kerdese.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ja, nem tizpontos, nem is kilenc, de az éven talán az avengers volt ami még jó akciófilm volt, másról nem tudok...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!