Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baljsó árnyak... szánalmas, nagyon örülök hogy Lucas leköszönt, talán van rá valami esély hogy kapunk valami normális star wars moviet pár éven belül.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Magyarul:Elpusztíthatatlanok
wiki link
Nagyon jó disztópikus sci-fi + hihetetlen és letaglózó társadalomkritika.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
én a harry potter filmeket tartom annak, pont azért mert olvastam õket könyvben tinikoromban és nagy hatással voltak rám
A gyûrûk ura véleményem meg reméltem hogy világos lesz miért is olyan sarkos... a kísérlet sikerült, köszönöm.
nekem bejött ez a batman trilógia, de szerintem nem kiemelkedõbb mint a maga idejében megjelent denevérfilmek. idõvel jön egy újabb reboot és ezis csak egy épp divatos aspektusokat és trendeket meglovagolt néhai bemenkaland lesz, nem kell fétisizálni.
tehát zanzásítva: amikor megjelentek ezek a régebbi betmen filmek a saját évükben ugyanakkora durranások voltak, mint most 2012-ben a TDKR, csak modernebb, számunkra emészthetõb (~realisztikusabb) körítéssel.
de ha enélkül hasonlítjuk össze õket akkor természetes hogy a batmanfilmek közül a nolan-félék a legjobbak
amúgy nyilván, 89-ben Keatonék nagyot sóhajtottak a premieren, elmormoltak egy imát gyorsan hogy jöjjön egy Messiás aki jobbat csinál majd és elhozza a betmen kánaánt. több reboot nem is lesz, áá dehogy... (az utóbbi 5 évben legalábbis biztos nem...)
a gyûrûk urás postod és ezután én mostmár beraktalak a "szimpla troll" mappámba, ne haragudj
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha már szakmunkásban nem sikerült a különbözõ eloszlások valoszínûségérõl tanulni, legalább vennétek a fáradságot és megnéznétek más csajos filmeknél, hogy ott, hogy is alakult ez a történet.
Pl. Legaly Blonde.
nem tudom mi volt a total rekall-s flémmel, szóval én már soha nem tudom meg....
de a total recallos flém óta mindenki tudja itt hogy mirõl van szó kb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
már írta itt valaki korábban, hogy szar volt a rendezés.. egyet kell értsek, a színészek rohadt jók voltak, Hardy-t nagyon bírtam, de a rendezés miatt tényleg nem olyan a film mint amit ebbõl még ki lehetett volna hozni, pedig a másik két filmje amit láttam, The Proposition, The Road, nagyon tetszettek. persze az is lehet nem kapott el a hangulat most ehhez a filmhez...DE ez egy jó film, messze a szartól 😊
A schumacher féle fos egyenlõ lenne a nolan féle trilogiával? Már csak a filmzenéje az egyiknek többet ér mint a másik egészében.
Females 6304 7.4
Non-US users 9419 5.0
Továbbra sincs mirõl beszélni, ez max egy öngól.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Megnézted pl. hogy az IMDB staff mit adott erre? 😄DD
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Á... nem feltûnõ az a 11 ezer 10/10 pontos szavazat. 😄
Adaptáció (2003)
Charlie Kaufman (Nicolas Cage, A szikla, Tolvajtempó,Angyalok városa) úgy ír, ahogy él: nagy nehezen. Ikertestvére, Donald (Nicolas Cage, Ál/ARC, 8mm, Las Vegas végállomás) pedig úgy él, ahogy ír: õrülten és lazán.
Susan (Meryl Streep, Az ördög Pradát visel, Szív dallamai, Marvin) az életrõl akar írni, de nem is ismeri. John (Chris Cooper, Én és én meg az Irén, Hazafi ) élete pedig könyvért kiált. Négy élet - egy történet. Rendezte: Spike Jonze (Sivatagi cápák, A John Malkovich menet, Libido).
Tyler: teljesen egyetértek, én szeretem a logikát megtalálni az érvelésekben is. ha észérveket hoznak, akkor pedig vitázni kurvajó.
az öncélú gondolatbuborékokat én sem szeretem, jön egy kijelentés és a válasz rá: "hát de ez szar pedig/hát pedig kurvajó pediglen-e!"