Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
A Forever se lett jobb, ez csak azt bizonyítja hogy a 3 rendezõ közül Schumachernek volt a legkevésbé fogalma mihez is kezdjen Batmannel.

Baljsó árnyak... szánalmas, nagyon örülök hogy Lucas leköszönt, talán van rá valami esély hogy kapunk valami normális star wars moviet pár éven belül.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tutituti
They Live
Magyarul:Elpusztíthatatlanok
wiki link

Nagyon jó disztópikus sci-fi + hihetetlen és letaglózó társadalomkritika.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tigeroo
...még mindig jobb volt, mint rá 2 évre a baljós árnyak

(M-M-M-MONSTER FLAME!)
tomsolo
A Batman & Robin-tól nagyon sokat nyomott a latban, hogy nem Keaton és Kidman vitte tovább valamint hogy megjelent Robin is aki még a képregényben is egy iszonyúan taszító egy kis prücök. (Pár spinoffot leszámítva).

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tikal
Nem olvastam könyvben, nem érdekel a világa. A film pedig nem igazán fogott meg, talán mert messze áll tõlem ez a törpés varázslós világ, meg úgy egyébként is unalmas volt, meg az a kis törpe, kb olyan volt mint jarjar...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
látpm te is benyaltad...

Tikal
Ha megnézed a korabeli review-kat a scumacher féle mozi minden volt de nagy durranás nem, bukó volt, szar, elsõ hétvégéje jó volt, aztán zakó.

Narxis
"Pl Gyûrûk ura nekem akkora szar, mint a twilight"

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tigeroo
figy, én aztis megértem hogy valaki szerint szar a gyûrûk ura (pl. aki olvasta a könyvet)

én a harry potter filmeket tartom annak, pont azért mert olvastam õket könyvben tinikoromban és nagy hatással voltak rám
tigeroo
igen, amit írtam azt rájuk is értem.
Tikal
szerintem meg a schumacher féle mozi már akkor is szar volt, az akkor sem volt kiemelkedõ, a nolan féle batman azért messze jobb.

A gyûrûk ura véleményem meg reméltem hogy világos lesz miért is olyan sarkos... a kísérlet sikerült, köszönöm.

Tikal
egyébként feltûnt hogy én a Schumacher féle Batmanrõl beszélek már egy ideje? 😊

tigeroo
a teljesség igénye nélkül #1

nekem bejött ez a batman trilógia, de szerintem nem kiemelkedõbb mint a maga idejében megjelent denevérfilmek. idõvel jön egy újabb reboot és ezis csak egy épp divatos aspektusokat és trendeket meglovagolt néhai bemenkaland lesz, nem kell fétisizálni.

tehát zanzásítva: amikor megjelentek ezek a régebbi betmen filmek a saját évükben ugyanakkora durranások voltak, mint most 2012-ben a TDKR, csak modernebb, számunkra emészthetõb (~realisztikusabb) körítéssel.

de ha enélkül hasonlítjuk össze õket akkor természetes hogy a batmanfilmek közül a nolan-félék a legjobbak
Tikal
egyébként biztos a stúdio pontoztatta le 3.8-ra a batman and robint bérpontozókkal 😄D

Tikal
Hát én is téged beraktalak a komolytalan vélemények mappába 😄 Érdekes hogy neked egyszíntû két olyan film ami se az imdb-n nem az, meg józan ésszel megnézve sem lehet az, de ha bedobok egy neked éppen kedvenc filmet a szarzsákba akkor máris én vagyok az aki troll 😄 batmant lehet fikázni, gyûrûk urát nem. akinek az a véleménye hogy szar a batmant, azt el kell fogadni, akinek az hogy szar a GYU az meg troll. világos.

tigeroo
jézusom hagyjuk már az imdb-t

amúgy nyilván, 89-ben Keatonék nagyot sóhajtottak a premieren, elmormoltak egy imát gyorsan hogy jöjjön egy Messiás aki jobbat csinál majd és elhozza a betmen kánaánt. több reboot nem is lesz, áá dehogy... (az utóbbi 5 évben legalábbis biztos nem...)

a gyûrûk urás postod és ezután én mostmár beraktalak a "szimpla troll" mappámba, ne haragudj
Sir Quno Jedi
Épp ma pislangattam bele a régi totálisrekallációba és kérem az még mostis erõs 10/10-es alapfilm. Moziban anno lenyûgözõ volt, kb. mint az Aliens, vagy az Empire strikes back.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
Marha nagy öngól.

Ha már szakmunkásban nem sikerült a különbözõ eloszlások valoszínûségérõl tanulni, legalább vennétek a fáradságot és megnéznétek más csajos filmeknél, hogy ott, hogy is alakult ez a történet.

Pl. Legaly Blonde.

Tikal
nem tudom milyen durranás volt, de szerintem az már akkor is szar volt 😊 szerintem elég ha vetsz egy pillantást az imdb pontokra 😄

nem tudom mi volt a total rekall-s flémmel, szóval én már soha nem tudom meg....

tigeroo
mit nem lehet érteni rajta? a maguk idejében mindegyik ugyan ilyen durranás volt.

de a total recallos flém óta mindenki tudja itt hogy mirõl van szó kb
Tikal
kösz

Tikal
Hogy beindultak a gyûrû védõk, még képekkel is alátámasztják a véleményüket a véleményemrõl 😄

Guren
end of watch

ProGabe
"Gyûrûk ura nekem akkora szar, mint a twilight"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
a címe 😊

Tikal
Mi annak a zsarus filmnek amit mostanában vetítenek? Kézikamerás szerû stílusban lett forgatva...

Tikal
egyed csak, jogod van hozzá 😉

Ams
"Pl Gyûrûk ura nekem akkora szar, mint a twilight"

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Tikal
Apropó, Lawless

már írta itt valaki korábban, hogy szar volt a rendezés.. egyet kell értsek, a színészek rohadt jók voltak, Hardy-t nagyon bírtam, de a rendezés miatt tényleg nem olyan a film mint amit ebbõl még ki lehetett volna hozni, pedig a másik két filmje amit láttam, The Proposition, The Road, nagyon tetszettek. persze az is lehet nem kapott el a hangulat most ehhez a filmhez...DE ez egy jó film, messze a szartól 😊

ennyi
Tikal
nálam meg nem, szerintem meg nem... ezt folytathatjuk reggelig, persze van olyan foka a szarságnak mikor már mindegy melyik mekkora szar, ez igaz 😄D Pl Gyûrûk ura nekem akkora szar, mint a twilight, kicsit jobb azért a GYU, hisz látszik munka volt vele, szenvedtem mikor néztem, valószínûleg úgy érezhettem mint te a TDKR alatt? 😊

szted...nálam a szar az mindegy, hogy milyen szar, ha szinte fizikai fájdalmat okoz a megnézése, akkor mit érdekel engem, hogy az egyik ilyen a másik olyan.
Tikal
Szerintem te is bevehettél egy bélyeget mint artur mikor azt haluzta a film végén hogy Wayne ott ül a másik asztalnál 😄

Tikal
Nálam meg a twilight ugyanolyan szar mint a total rekall, de ha megkérdezed melyik a jobb akkor azt mondom hogy a total rekall. érted? ...

A schumacher féle fos egyenlõ lenne a nolan féle trilogiával? Már csak a filmzenéje az egyiknek többet ér mint a másik egészében.

Tyler1
Males 7390 4.1
Females 6304 7.4
Non-US users 9419 5.0

Továbbra sincs mirõl beszélni, ez max egy öngól.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jackoneill90
A film értékelése: 7,7/10 (64 szavazat)

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
Most láttam a kárpát expresszt a duna tévén

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

tomsolo
Top 1000 voters -47-en szavaztak belõlük.

Megnézted pl. hogy az IMDB staff mit adott erre? 😄DD

tommygear
asd
nálam pl: Batman és robin=TDKR, csak az egyik színes zöldes szagos szar, a másik meg unalmas és erõltetett szar, de attól még szar (nálam)
desigo
Top 1000 voters - 3.2

Van még kérdés?
tomsolo
Nem.

Tikal
? Tehát a Nolan féle Batman nem kiemelkedõbb mint a Schumacher féle? <#wow1>

QuippeR
miért lenne feltûnõ? ez egy sorozat, aminek rajongói vannak, teljesen egyértelmû, hogy õk zsigerbõl 10 pontot adnak, ha nem szörnyû a film.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

tomsolo
Akinek még van kételye, hogy nem csinálnak ilyet a csúnya filmstúdiók az imdb-n:

Á... nem feltûnõ az a 11 ezer 10/10 pontos szavazat. 😄

tigeroo
az összeset a maga idejében
tomsolo
Engem az a felfogás szokott felidegesíteni mint ami filmismertetõ boxokban van, hogy összemossák az eddigi teljesítményt a várható élménnyel:

Adaptáció (2003)

Charlie Kaufman (Nicolas Cage, A szikla, Tolvajtempó,Angyalok városa) úgy ír, ahogy él: nagy nehezen. Ikertestvére, Donald (Nicolas Cage, Ál/ARC, 8mm, Las Vegas végállomás) pedig úgy él, ahogy ír: õrülten és lazán.

Susan (Meryl Streep, Az ördög Pradát visel, Szív dallamai, Marvin) az életrõl akar írni, de nem is ismeri. John (Chris Cooper, Én és én meg az Irén, Hazafi ) élete pedig könyvért kiált. Négy élet - egy történet. Rendezte: Spike Jonze (Sivatagi cápák, A John Malkovich menet, Libido).

Tikal
maga idejében megjelent batman filmeken mit értesz? a burton féle mozit vagy a többi fost ami még kijött? 😊

tigeroo
facebookon is van már ilyen. lájkja pár forint, 1 nap alatt simán lehet 4-5 ezer kedvelést összeszedni vele.

Tyler: teljesen egyetértek, én szeretem a logikát megtalálni az érvelésekben is. ha észérveket hoznak, akkor pedig vitázni kurvajó.
az öncélú gondolatbuborékokat én sem szeretem, jön egy kijelentés és a válasz rá: "hát de ez szar pedig/hát pedig kurvajó pediglen-e!"

böröczk
Sry nem olvastam az elozmenyeket, csak ez kiszurta a szemem, mobilrol bongeszgetek.

Kumiho #2179