Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
nem tudom milyen durranás volt, de szerintem az már akkor is szar volt :) szerintem elég ha vetsz egy pillantást az imdb pontokra :D

nem tudom mi volt a total rekall-s flémmel, szóval én már soha nem tudom meg....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tigeroo
mit nem lehet érteni rajta? a maguk idejében mindegyik ugyan ilyen durranás volt.

de a total recallos flém óta mindenki tudja itt hogy mirõl van szó kb
Tikal
kösz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Hogy beindultak a gyûrû védõk, még képekkel is alátámasztják a véleményüket a véleményemrõl :D

Guren
end of watch

ProGabe
"Gyûrûk ura nekem akkora szar, mint a twilight"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
a címe :)

Tikal
Mi annak a zsarus filmnek amit mostanában vetítenek? Kézikamerás szerû stílusban lett forgatva...

Tikal
egyed csak, jogod van hozzá ;)

Ams
"Pl Gyûrûk ura nekem akkora szar, mint a twilight"

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Tikal
Apropó, Lawless

már írta itt valaki korábban, hogy szar volt a rendezés.. egyet kell értsek, a színészek rohadt jók voltak, Hardy-t nagyon bírtam, de a rendezés miatt tényleg nem olyan a film mint amit ebbõl még ki lehetett volna hozni, pedig a másik két filmje amit láttam, The Proposition, The Road, nagyon tetszettek. persze az is lehet nem kapott el a hangulat most ehhez a filmhez...DE ez egy jó film, messze a szartól :)

ennyi
Tikal
nálam meg nem, szerintem meg nem... ezt folytathatjuk reggelig, persze van olyan foka a szarságnak mikor már mindegy melyik mekkora szar, ez igaz :DD Pl Gyûrûk ura nekem akkora szar, mint a twilight, kicsit jobb azért a GYU, hisz látszik munka volt vele, szenvedtem mikor néztem, valószínûleg úgy érezhettem mint te a TDKR alatt? :)

szted...nálam a szar az mindegy, hogy milyen szar, ha szinte fizikai fájdalmat okoz a megnézése, akkor mit érdekel engem, hogy az egyik ilyen a másik olyan.
Tikal
Szerintem te is bevehettél egy bélyeget mint artur mikor azt haluzta a film végén hogy Wayne ott ül a másik asztalnál :D

Tikal
Nálam meg a twilight ugyanolyan szar mint a total rekall, de ha megkérdezed melyik a jobb akkor azt mondom hogy a total rekall. érted? ...

A schumacher féle fos egyenlõ lenne a nolan féle trilogiával? Már csak a filmzenéje az egyiknek többet ér mint a másik egészében.

Tyler1
Males 7390 4.1
Females 6304 7.4
Non-US users 9419 5.0

Továbbra sincs mirõl beszélni, ez max egy öngól.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jackoneill90
A film értékelése: 7,7/10 (64 szavazat)

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
Most láttam a kárpát expresszt a duna tévén

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

tomsolo
Top 1000 voters -47-en szavaztak belõlük.

Megnézted pl. hogy az IMDB staff mit adott erre? :DDD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tommygear
asd
nálam pl: Batman és robin=TDKR, csak az egyik színes zöldes szagos szar, a másik meg unalmas és erõltetett szar, de attól még szar (nálam)
desigo
Top 1000 voters - 3.2

Van még kérdés?
tomsolo
Nem.

Tikal
? Tehát a Nolan féle Batman nem kiemelkedõbb mint a Schumacher féle? <#wow1>

QuippeR
miért lenne feltûnõ? ez egy sorozat, aminek rajongói vannak, teljesen egyértelmû, hogy õk zsigerbõl 10 pontot adnak, ha nem szörnyû a film.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

tomsolo
Akinek még van kételye, hogy nem csinálnak ilyet a csúnya filmstúdiók az imdb-n:

Á... nem feltûnõ az a 11 ezer 10/10 pontos szavazat. :D

tigeroo
az összeset a maga idejében
tomsolo
Engem az a felfogás szokott felidegesíteni mint ami filmismertetõ boxokban van, hogy összemossák az eddigi teljesítményt a várható élménnyel:

Adaptáció (2003)

Charlie Kaufman (Nicolas Cage, A szikla, Tolvajtempó,Angyalok városa) úgy ír, ahogy él: nagy nehezen. Ikertestvére, Donald (Nicolas Cage, Ál/ARC, 8mm, Las Vegas végállomás) pedig úgy él, ahogy ír: õrülten és lazán.

Susan (Meryl Streep, Az ördög Pradát visel, Szív dallamai, Marvin) az életrõl akar írni, de nem is ismeri. John (Chris Cooper, Én és én meg az Irén, Hazafi ) élete pedig könyvért kiált. Négy élet - egy történet. Rendezte: Spike Jonze (Sivatagi cápák, A John Malkovich menet, Libido).

Tikal
maga idejében megjelent batman filmeken mit értesz? a burton féle mozit vagy a többi fost ami még kijött? :)

tigeroo
facebookon is van már ilyen. lájkja pár forint, 1 nap alatt simán lehet 4-5 ezer kedvelést összeszedni vele.

Tyler: teljesen egyetértek, én szeretem a logikát megtalálni az érvelésekben is. ha észérveket hoznak, akkor pedig vitázni kurvajó.
az öncélú gondolatbuborékokat én sem szeretem, jön egy kijelentés és a válasz rá: "hát de ez szar pedig/hát pedig kurvajó pediglen-e!"

böröczk
Sry nem olvastam az elozmenyeket, csak ez kiszurta a szemem, mobilrol bongeszgetek.

Kumiho #2179

tomsolo
Prometheus pl. folyamatosan esik ;)

8 körül nyitott most már csak mit tesz isten 7.3 . ;F

tigeroo
amúgy Lantee hsz-e szarkazmus volt, de np :)
böröczk
Nolan tehetsegtelen?
Nem birom abbahagyni a rohogest, Miszter Filmes Szaktekintely!

Kumiho #2179

Tyler1
Ha az imdb így mûködne, akkor pl. 6 pont alatt nem is létezne film ott. Ilyen alapon a TF filmek is állhatnának 9 fölött, ha csak a fanok járnak oda pontozni.

A vélemények soha nem fognak egyezni ez rendben van, de ez az "az a hülye, aki szerint ez jó" stílusú értékelések, legalább annyira nem mérvadóak, mint az általad említett fanboyoké.

Szerintem a Memento egy szar film, baromság az egész, de a világ a hülye, meg az a fél millió fan, aki imdb-n felszavazta. Hát azért nem így mûködik, na<#smile>

tomsolo
Az ugye fel sem merül senkiben, hogy egy több millió dolláros film kapcsán ha fontos a studiónak az imdb relevancia akkor simán szervez magának felponozó brigádot?

:)

CalebJoe
Na ne idegesíts már ott van pl. a Memento meg a Tökéletes Trükk mindkettõ remekmû, azért az tény hogy a Batman-t kár volt elvállalnia de ez van.
nem tudom mit kell nagyügyet csinálni egy film pontozásából, ízlés kérdése, sok indoka lehet valakinek miért 10/10 , vagy szarabb egy film

nálam pl: TDKR 2/10, mert tényleg ultraszarnak tartom, és ??? attól az imdb nem lesz 8.00 vagy mi + tökre le is szarom, hogy másnak bejön vagy ha más fikázza azt ami nekem bejön
tigeroo
de figyu már, ha szembeállítod az X igényeit kielégítõ filmet az X-el, akkor 0 = 0 lesz az egyenleted nem?

ebbõl csak azt lehet leszûrni hogy a népnek ilyen filmre van igénye manapság - az megint más hogy maga a film mit is képvisel.

nekem bejött ez a batman trilógia, de szerintem nem kiemelkedõbb mint a maga idejében megjelent denevérfilmek. idõvel jön egy újabb reboot és ezis csak egy épp divatos aspektusokat és trendeket meglovagolt néhai bemenkaland lesz, nem kell fétisizálni.

amúgy nolan vitathatatlan hogy tehetséges rendezõ, kedvenc filmem mai napig a memento tõle, de pont ez az, tud õ jobbat is...
inceptiont is pl moziban láttam, így évekkel késõbb nem maradt meg bennem annyira maga a film.
nyilván ahhoz is kell kunszt, hogy ennyi cselekményt betudott sûríteni röpke pár órába, de be kell látnod hogy emiatt valakiben még maradt hiányérzet azért, és voltak benne logikátlanságok.

szóval az imdb-s skála pont annyira mérvadó mint valami batman találkozón kérdezgetni a fanboyokat (nyilván amit nem szeretsz film nem kajtatod az oldalon és nem pontozgatod lefele), ez megis látszik most itt hogy egy úgymond "semleges" filmes topikban eléggé megy a vita errõl.

én örülök azoknak is akik 10/10-nek és ehhez közelinek találják a filmet, de rám sem volt olyan hatással, és tényleg Blasta pl. tök logikus érveket hozott a filmmel kapcsolatban amiért lepontozta, és azokat a hibákat sem nagyítóval kell keresni.

ez van, nem vagyunk egyformák, más az ingerküszöbünk, más benyomások érnek az életben, más fog meg minket, más kell a katarzishoz is.
tomsolo

Dynamic
Vannak benn hülyeségek, de pont a "denevérhang" az egyik leglogikusabb lépés. Normál esetben nem elég egy a maszk, a hangot is meg kell változtatni, ha rejteni akarod a kilétedet. Nem tudom mi a gond ezzel.
Tyler1
A rengeteg dicsérõ kritikát is biztos agyhalott emberek írták. Én mondjuk nem olvastam a hétvégi vergõdést a Batman körül, de kétlem, hogy ismét a többség lenne a hülye. Nézd meg még párszor a filmet, hátha összeállnak a darabkák, nem szégyen ha valaki elsõre nem ért meg egy filmet.

Értem én, hogy mirõl megy a csevej, de azért lássátok be, kicsit vicces.
Batman Begins: iMDB 8.3
The Dark Knight: iMBD 9.0
The Dark Knight Rises: iMDB 8.8

Persze, tudjuk jól, hogy sok buta, semmihez sem értõ, dagadt amerikai szavaz, és csak azért állnak ilyen jól a filmek. Valójában bûn rossz alkotás mind, nem is értem, hogy adhatott rá pénzt a stúdió. No, meg ez a semmirekellõ Nolan gyerek is! Mit kereshet egy ilyen tehetségtelen senki a rendezõi székben! Felháborító!

<#zavart2>
Blasta
Meg tudom erteni, ha valaakinek nem tetszik, vagy tetszik egy film, mindenki mas, mas jon be. Tiszta sor.
De ha egy film cselekmenye nelkuloz minden logikat es egyertelmuen csak jozan paraszti esz kellene ennek a felfogasahoz, akkor elcsodalkozom a sokat pontozokon. Ok-okozati osszefuggesek hianya nem izles kerdese.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
mondom hogy semminek nincs értelme :)

ja, nem tizpontos, nem is kilenc, de az éven talán az avengers volt ami még jó akciófilm volt, másról nem tudok...

cylonflatus
Nekem ez az egész Nolan féle trilógia egy rakás.... szerintem az elsõ nagyon gáz, a másodikat elvitte Heath Ledger a hátán, a harmadik meg egy katyvasz, abszolút közepes. Jól jellemzi az utóbbi évek színvonalát, hogy ilyen filmek kerülnek a trónra. C.Bale meg ahogy denevérül beszél lemélyített hanggal... nem tehetek róla de röhögnöm kell tõle. Ultragáz. Viszont Tom Hardy rohadtul tetszett, ahogy Bane-ként beszélt, hogy valami jót is mondjak.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

TaRka0107
na igen.<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tigeroo
talán mert nem vagyunk egyformák? mellesleg miben érint negatívan az hogy valakinek ez tízpertíz? (szíve joga, legfeljebb nem adsz többet a szavára...)
TaRka0107
Azt még nem láttam, mert sokatok szarozta.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94