1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Pacific Rim

Latvany es hangulat 10/10

sztori...... legyen 6/10.
    A sztori rendben van ( nem rossz) de nem igazan volt benne semmi kulonos.

Nekem kulonosen tetszett a film mivel nagyon szeretek egy-ket mecha animet mint pl a Neon Genesis Evangelion vagy a Eureka 7.

Az erdekes volt, hogy milyen sok okollel valo pufoles volt. Gondoltam mindenkinek lesz valami komoly fegyvere amit nem csak egyszer hasnalnak.
    A japan kis csajos resz uberjo volt. Nekem nagyon tetszett ahogy az ijedt kislanyt jatszotta.

Sztori lenyeges de egy ilyen filmnel nem a legfontosabb. Ha nem elvezted nem tudom mit keresel egy ilyen filmben. Mondjatok egy jo katasztrofa/szornyes filmet amiben a sztori is olyan jo volt, hogy OMG.

Ja amugy rosszul latjatok a kerdest azzal kapcsolatban, amit irt blasta. A zeneben elfogadhatatlan haminden hamis vegig.
    Viszont en holnap megyek egy olyan "koncertre" ahol szamomra nem is az a legfontosabb, hogy ki jatszik es mit. Igazsag szerint a "show" miatt megyek oda. Es jobban fogom elvezni mint egy olyan koncertet ahol egy altalam kedvelt fellepo lenne de az egesz csak egy sima eneklos koncertkent lenne prezentalva ahelyett, hogy elkapraztatnanak minden joval.

En megertem, ha vki azt mondja, hogy egy ilyen filmnel nem a sztori a legfontosabb.

Inkabb nezek egy ilyen latvanyos filmet atlagos sztorival mint egy Sharknedo szarsagot valami uberjo sztorival. Meg a trailerjet sem birnam vegigulni anelkul, hogy ne kezdjen el remegni a szemem es habzani a szam.